Moderator: SebaSTI
Kruk napisał(a):Poszukuje informacji o kolejnych modelach samochodów o tej samej nazwie. Super byłoby gdyby ktoś miał w swoim archiwum albo posiadał możliwość dostępu do innych źródeł. W idealnym wariancie interesowałoby mnie ile było modeli o tej samej nazwie, w jakich latach poszczególne były produkowane i poglądowe zdjęcie, żeby każdy mógł odróżnić jeden od drugiego.
Trochę chyba zamotałem. Podam może przykład, żeby była jasność na czym mi zależy
VW Golf 1, VW Golf 2,... VW Golf 6.
Interesują mnie wszystkie samochody mające jakąkolwiek przeszłość rajdową. Na szybko to co przyszło mi do głowy to: VW Polo, Golf; Renault Clio, Twingo; Opel Corsa, Astra; Honda Civic, Civic type-R; Suzuki Swift; Subaru Impreza i oczywiście Mitsubishi Lancer Evo.
Jucek napisał(a):Szukam informacji na temat polskich zalog w rajdzie Monte Carlo.
Komu udalo sie wystartowac i komu udalo sie ukonczyc.
Gdzie moge tego szukac?
dzieki za pomoc.
pozdrawiam
Jucek napisał(a):Szukam informacji na temat polskich zalog w rajdzie Monte Carlo.
Komu udalo sie wystartowac i komu udalo sie ukonczyc.
Gdzie moge tego szukac?
dzieki za pomoc.
pozdrawiam
Bujaka Jamajka napisał(a):
EDIT: Poszukuję też kontaktu (mailowego najlepiej) do Szymona Ruty.
Bujaka Jamajka napisał(a):Poszukuje informacji na temat tego co stało się z fordem Focusem WRC którym jeździł ś.p. Janusz Kulig.
hudyj napisał(a):Bujaka Jamajka napisał(a):Poszukuje informacji na temat tego co stało się z fordem Focusem WRC którym jeździł ś.p. Janusz Kulig.
polecam zgłosić sie do dilera forda w Krakowie bo tam chyba stoi ten focus. krakow@wikar.pl
hudyj napisał(a):A mi sie wydawało że to prawdziwy focus wrc tylko pozbawiony wszelkich wnętrzności, dawniej stał w serwisie przy nowohudzkiej.
Niech sie bardziej obeznani wypowiedzą bo zawsze sie można mylić
Bujaka Jamajka napisał(a):Poszukuje informacji na temat tego co stało się z fordem Focusem WRC którym jeździł ś.p. Janusz Kulig.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości