Tomek Kuchar

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez syfon » poniedziałek, 9 lis 2009, 07:49

RallyStar.pl napisał(a):To co ktoś ma... ;-) to chyba tylko i wyłącznie jego sprawa... a ty do portfela nikomu nie powinieneś zaglądać ;-)
Chwalic sie o tym w tv przed cala polska do tego material filmowy to zagladanie komus do portfela :oops: :shock: :cry: :idea: :?:
syfon
N2

Postprzez oldtimer » sobota, 21 lis 2009, 18:22

Wywiad dla WRC T.Kuchar mówi"Poza tym kilkakrotnie widziałem,że ma na kołach inne opony niż reszta.Nie chcę mówić że dlatego był szybszy,ale na pewno jeśli chodzi o opony,był dużo lepiej od nas przygotowany."To co chciał powiedzieć Kuchar?Zabrał mu dwa tytuły Mistrza Polski.
To jakaś paranoja-a jeżeli Bouffier w 2010 zostanie mistrzem to co będą mówić że miał koła pompowane wodorem i przez to latał na odcinkach?
Widać że Francuz nie daje niektórym spać po nocach i potem wygadują głupoty.
oldtimer
N3

Postprzez speedyzxz » sobota, 21 lis 2009, 19:42

Kuchar samego siebie przechodzi
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Zajcev » sobota, 21 lis 2009, 19:52

jak nie kosmiczny samochod to kosmiczne opony:D
Zajcev
N4

Postprzez Mroowa » sobota, 21 lis 2009, 21:13

Pewnie bo bufet ma robione opony na zamówienie w Dębicy.
Jak się nie umie dociąć i dobrać to trzeba pomarudzić, chociaż i tak już mniej niż ostatnio
Mroowa
S2000

Postprzez Air Black » sobota, 21 lis 2009, 22:11

cały Kuchar ...
tak naprawdę to musiał mieć jakiś temat do marudzenia. A na PSP nie może marudzić bo w przyszłym sezonie zostanie w domu...
Air Black
N3

Postprzez Wloch a ty? » sobota, 21 lis 2009, 22:18

kiedyś abram powiedział ze zeby uwierzyli że przegrali to by trzeba było pojechać wszystkie odcinki na felgach fiatem cc a później isć po puchary i im tymi kamieniami z pod pucharów głowy po rozbijać to może uwierzą teraz już wiem czemu abram nie chodzi po puchary :lol:
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez Ziggy » sobota, 21 lis 2009, 23:58

Wloch a ty? napisał(a): teraz już wiem czemu abram nie chodzi po puchary :lol:

Abram zdobył ostatnio jakieś liczące się puchary (nawet w open nie załapał się na pudło) :?: :roll:
Ziggy
A5

Postprzez RallyStar.pl » niedziela, 22 lis 2009, 04:51

Ziggy napisał(a):

Abram zdobył ostatnio jakieś liczące się puchary (nawet w open nie załapał się na pudło) :?: :roll:

Raczej Włochowi chodziło o np. Rajd Agapit, Warmiński itd. czyli jak miał jakiś, nie chodził odbierać. 8)
RallyStar.pl
N2

Postprzez Ziggy » niedziela, 22 lis 2009, 11:23

oko :wink:
Ostatnio edytowano niedziela, 22 lis 2009, 13:17 przez Ziggy, łącznie edytowano 1 raz
Ziggy
A5

Postprzez martin.h » niedziela, 22 lis 2009, 12:31

oldtimer napisał(a):Wywiad dla WRC T.Kuchar mówi"Poza tym kilkakrotnie widziałem,że ma na kołach inne opony niż reszta.Nie chcę mówić że dlatego był szybszy,ale na pewno jeśli chodzi o opony,był dużo lepiej od nas przygotowany."To co chciał powiedzieć Kuchar?Zabrał mu dwa tytuły Mistrza Polski.
To jakaś paranoja-a jeżeli Bouffier w 2010 zostanie mistrzem to co będą mówić że miał koła pompowane wodorem i przez to latał na odcinkach?
Widać że Francuz nie daje niektórym spać po nocach i potem wygadują głupoty.

Dlatego bardzo podobała mi się wypowiedź Kajta nt. Bryana: "Chciałbym też, aby jeszcze jakiś czas pojeździł w Polsce, ponieważ jest jednym z kierowców, którzy dają mi motywację".
A Kuchar jak to Kuchar, w przyszłym roku będzie mógł zwalić na 33 mm zwężkę i lżejsze N4.
martin.h
A6

Postprzez qbus » niedziela, 22 lis 2009, 12:40

Ziggy napisał(a):

po puchary za Lausitz tez nie poszedl :wink:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez kremer » niedziela, 22 lis 2009, 13:55

abram :)

kolejny wywiad kuchara teraz opony :) i ta debata ze bufjer pozbawil mnie 2 tytulow no k :) no gosc wywoluje u mnie politowanie chyba i usmiech duzy :) to juz wole sluchac narzekanie Leszka K - on przynajmniej ma wieksza szybkosc przelotowa razy ilosc kurzu wypuszczonego spod kol niz SMERF MARUDA, ktory co roku narzeka na budzet ale prywatny samolocik ma :) i 4 auta rajdowe w garazu :)

jeszcze jedno - smiesza mnie jego wypowiedzi ,ze nie ma testow. To jest chyba gosc ktory najwiecej rajdow pojechal w tym roku obk Sołowowa i Kosciuszki w PL. Non stop testuje w kazdych warunkach. Przed decydujacymi rajdami jedzie inne wiec oczym mowa :)
kremer
S2000

Postprzez Mroowa » niedziela, 22 lis 2009, 16:10

Ale trochę mu sie pokończyły testy jak wcześniej miał, w zimie to co chwila w górach siedział, teraz albo... "nie ma kasy " (sic) albo nie ma mu kto zabezpieczyć. Fakt jest jeden, jak kiedys wszyscy byli za Kucharem tak teraz się to zmienia na własne źyczenie Tomka.
W przyszłym roku to już wiadomo co będzie mówione, że jest zwężka i on tego nie rozumie dlaczego tak jest, a jak on jeździł to nie było :D
Mroowa
S2000

Postprzez Raven » niedziela, 22 lis 2009, 18:26

PSP nie daje kasy na testy to kierowca nie jeździ, bo po co testować w subaru? Zdaje się, że jeżeli chodzi o testy, to PSP nigdy nie był rozrzutny.
A zabawa w p207 to "trochę" drożej kosztuje podejrzewam i części nie kupisz "w sklepie".
Inna sprawa, że BB spać nie daje.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP