Chwalic sie o tym w tv przed cala polska do tego material filmowy to zagladanie komus do portfelaRallyStar.pl napisał(a):To co ktoś ma...to chyba tylko i wyłącznie jego sprawa... a ty do portfela nikomu nie powinieneś zaglądać

Moderator: SebaSTI
Ziggy napisał(a):Wloch a ty? napisał(a): teraz już wiem czemu abram nie chodzi po puchary
Abram zdobył ostatnio jakieś liczące się puchary (nawet w open nie załapał się na pudło)![]()
oldtimer napisał(a):Wywiad dla WRC T.Kuchar mówi"Poza tym kilkakrotnie widziałem,że ma na kołach inne opony niż reszta.Nie chcę mówić że dlatego był szybszy,ale na pewno jeśli chodzi o opony,był dużo lepiej od nas przygotowany."To co chciał powiedzieć Kuchar?Zabrał mu dwa tytuły Mistrza Polski.
To jakaś paranoja-a jeżeli Bouffier w 2010 zostanie mistrzem to co będą mówić że miał koła pompowane wodorem i przez to latał na odcinkach?
Widać że Francuz nie daje niektórym spać po nocach i potem wygadują głupoty.
Ziggy napisał(a):Wloch a ty? napisał(a): teraz już wiem czemu abram nie chodzi po puchary
Abram zdobył ostatnio jakieś liczące się puchary (nawet w open nie załapał się na pudło)![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości