Moderator: SebaSTI
rallyholic napisał(a):żółtodziób napisał(a): Ja się nie dziwię ludziom, którym zadeptali pole, gdyby to było moje pole to bym wziął kosę i przegonił całe towarzystwo. Jest MOJE i jest ŚWIĘTE, winnym sytuacji jest ORGANIZATOR. Ci co widzą same plusy niech podadzą swoje adresy, ja wlezę im do domu i zrobię kupę na środku pokoju gościnnego i powiem ze to w imię miłości do rajdów, ciekawe czy będą zachwyceni... Takie rzeczy trzeba ustalać, to nie komuna, własność to rzecz święta, organizator dał rzopy i słusznie za to powinien beknąć.
Powiem tylko tyle, że wszystkie pola, łąki itd. , na których zlokalizowane były oficjalne strefy kibica, były dogadane z właścicielami. Dojścia do tych stref również wynajęto. Za niektóre z nich słono trzeba było zapłacić. Organizator nie jest w stanie wynająć wszystkich pól wzdłuż wszystkich oesów. Jak to sobie wyobrażacie?? To, że kibice wybierają inne miejsca do oglądania rajdu to nie wina organizatora, wybaczcie.... Za poniesione straty oczywiście wypłacane bedzie odszkodowanie. Pozdrawiam!
wrc22 napisał(a):Mam prośbę. Może ktoś wrzucić linka do zgranej relacji z TV4 lub Eurosportu?? Nie dałem rady zobaczyć relacji na spokojnie i chciałbym ją zobaczyć. Może gdzieś tu już są linki we wcześniejszych postach ale nie mam możliwości tego szukać. Z góry dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości