Moderator: SebaSTI
ToKu napisał(a):Miganie między odcinkami to chyba odpada. Nie tylko z uwagi na liczbę spodziewanych widzów. Jak migający zablokują dojazdówki, to będzie to ostatnia eliminacja na Mazurach. Trochę patriotyzmu więc. Wybrać miejscówkę i na niej siedzieć, a nie kombiować jakby tu obejrzeć wurce 4 razy w ciągu dnia. Może się nie dać to raz, może to zaszkodzić ocenie rajdu to dwa.
Pozdrawiam.
corados napisał(a):Kolega Seal już pisał o tym ci, którzy chcą się ścigac po oesach to będą oglądac, ale zachód słońca na Mazurach, myślę,że takie coś mogą planowac chyba tylko osoby,dla których Polski będzie pierwszym rajdem w życiu.
P.S Ciekawe czy na Mazury zawita KubicaOderwałby się na chwilę od tych problemów w F1 i pooglądał coś zdecydowanie ciekawszego niż bolidy śmigające po asfaltowym torze
freelt napisał(a):Ja się obawiam tylko tego, że z rana na trzy godziny przed odcinkiem nie będzie już miejsca na parkingu - jeżeli takowy w ogóle będzie wyznaczony. Nie uśmiecha mi się dreptać powyżej 5 km od samochodu na OS.
kamyk 95 napisał(a):Jakby ktoś korzystał z dodatku z motoru to niekorzystajcie z czasówki bo są zupełne inne godziny startów względem czasówki z oficjalnej strony!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość