66 Rajd Polski 2009

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez kuzi_fan » wtorek, 23 cze 2009, 15:34

Nie ma ktoś jeszcze jakimś cudem wolnego miejsca na RP z okolic Krakowa? Wiem że trochę za późno ale przed chwilą się dowiedziałem że nie pojadę. gg 9139743
Ostatnio edytowano wtorek, 23 cze 2009, 15:42 przez kuzi_fan, łącznie edytowano 1 raz
kuzi_fan

Postprzez ToKu » wtorek, 23 cze 2009, 15:39

I jeszcze jedno miejscowa policja przygotowuje się na konkretny Sajgon. Spodziewają się "hordy hunów" :wink: w sile 300 tysięcy luda w samych Mikołajkach.

I teraz kwestia. Miganie między odcinkami to chyba odpada. Nie tylko z uwagi na liczbę spodziewanych widzów. Jak migający zablokują dojazdówki, to będzie to ostatnia eliminacja na Mazurach. Trochę patriotyzmu więc. Wybrać miejscówkę i na niej siedzieć, a nie kombiować jakby tu obejrzeć wurce 4 razy w ciągu dnia. Może się nie dać to raz, może to zaszkodzić ocenie rajdu to dwa.

Pozdrawiam.
Pogłoski jakobym to ja podrzucał kłody na trasie Kormorana 2002 uważam za grubo przesadzone
ToKu
N3

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 23 cze 2009, 16:02

ToKu napisał(a):Miganie między odcinkami to chyba odpada. Nie tylko z uwagi na liczbę spodziewanych widzów. Jak migający zablokują dojazdówki, to będzie to ostatnia eliminacja na Mazurach. Trochę patriotyzmu więc. Wybrać miejscówkę i na niej siedzieć, a nie kombiować jakby tu obejrzeć wurce 4 razy w ciągu dnia. Może się nie dać to raz, może to zaszkodzić ocenie rajdu to dwa.

Pozdrawiam.

Popieram w 200%!
Ludzie nie zdajecie sobie chyba sprawy, jak się te dojazdówki zatkają jak nagle ruszy taka masa żeby zdążyć po pierwszej piętnastce na następny oes!!!
Z resztą... dla wszystkich goniących czołówkę po odcinkach życzenia wszystkiego najlepszego jak po pierwszym oesie się urwiecie...a na drugi zdążycie jak przejadą już wurce hahahahaha :twisted:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez corados » wtorek, 23 cze 2009, 16:26

Kolega Seal już pisał o tym ci, którzy chcą się ścigac po oesach to będą oglądac, ale zachód słońca na Mazurach, myślę,że takie coś mogą planowac chyba tylko osoby,dla których Polski będzie pierwszym rajdem w życiu.

P.S Ciekawe czy na Mazury zawita Kubica :wink: Oderwałby się na chwilę od tych problemów w F1 i pooglądał coś zdecydowanie ciekawszego niż bolidy śmigające po asfaltowym torze :D
corados
A6

Postprzez SebaSTI » wtorek, 23 cze 2009, 16:28

corados napisał(a):Kolega Seal już pisał o tym ci, którzy chcą się ścigac po oesach to będą oglądac, ale zachód słońca na Mazurach, myślę,że takie coś mogą planowac chyba tylko osoby,dla których Polski będzie pierwszym rajdem w życiu.

P.S Ciekawe czy na Mazury zawita Kubica :wink: Oderwałby się na chwilę od tych problemów w F1 i pooglądał coś zdecydowanie ciekawszego niż bolidy śmigające po asfaltowym torze :D

Kubica napewno przyjedzie na rajd Polski:]
SebaSTI
A6

Postprzez freelt » wtorek, 23 cze 2009, 16:29

Ja się obawiam tylko tego, że z rana na trzy godziny przed odcinkiem nie będzie już miejsca na parkingu - jeżeli takowy w ogóle będzie wyznaczony. Nie uśmiecha mi się dreptać powyżej 5 km od samochodu na OS.
freelt

Postprzez Krecik » wtorek, 23 cze 2009, 16:41

RK mówił, że się nie wybiera ... ale z drugiej strony w zeszłym roku mówił że ma słaby bolid a prawie zawsze na pudle był więc zobaczymy
Krecik
A5

Postprzez pestkos » wtorek, 23 cze 2009, 16:42

freelt napisał(a):Ja się obawiam tylko tego, że z rana na trzy godziny przed odcinkiem nie będzie już miejsca na parkingu - jeżeli takowy w ogóle będzie wyznaczony. Nie uśmiecha mi się dreptać powyżej 5 km od samochodu na OS.

Parkingi masz juz do wgladu.A jak trzeba to sie pójdzie :)

A wiecie kto pojedzie zerówkami????
pestkos

Postprzez Stig » wtorek, 23 cze 2009, 16:53

Michael Eriksson, Krzysztof Oleksowicz i Paweł Tomaszek.
"Bo po to jest warto na polu tym stać | I moknąć w deszczu, i w słońcu się grzać, | Włazić w pokrzywy i przez błoto brnąć, | By ujrzeć na szutrze bok"
Stig
N2

Postprzez janior69 » wtorek, 23 cze 2009, 17:09

Witam
Panowie mam pytanie, bo będę dojeżdżał z okolic Ełku, bo tam mam noclegi na trzeci OS w danym dniu tzn (dzień drugi OS4 Paprotki, dzień trzeci OS10 Wydminy) i zostaję na drugi przejazd. I w związku z tym mam pytanie czy może być problem z dojazdem ? i o ile wcześniej najlepiej wyjechać i które drogi wybrać ?. Z góry dzięki za odpowiedź
janior69

Postprzez kamyk 95 » wtorek, 23 cze 2009, 17:16

Jakby ktoś korzystał z dodatku z motoru to niekorzystajcie z czasówki bo są zupełne inne godziny startów względem czasówki z oficjalnej strony!!!
http://www.youtube.com/user/kamykRBR
kamyk 95
N2

Postprzez Gabi » wtorek, 23 cze 2009, 17:20

powiedzcie mi, kiedy i o której w koncu jest testowy bo jednym miejscu widze ze sroda od 15 a w innym ze czwartek o 8?
MOTO FREAK FOTO
Gabi
N1

Postprzez corados » wtorek, 23 cze 2009, 17:29

Czwartek od 8.00 z tą środą to nie wiem skąd miałeś takie info :shock:
corados
A6

Postprzez Alien » wtorek, 23 cze 2009, 17:51

kamyk 95 napisał(a):Jakby ktoś korzystał z dodatku z motoru to niekorzystajcie z czasówki bo są zupełne inne godziny startów względem czasówki z oficjalnej strony!!!

Ale o ktorych godzinach na oficjalnej stronie mowisz?
http://rajdpolski.pl/?kibice,34

czy
http://rajdpolski.pl/files/app1%5B1%5D%5B2%5D.pdf
:?:
Alien
A5

Postprzez TGR » wtorek, 23 cze 2009, 18:17

W środę jest zapoznanie z testowym
TGR
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata