66 Rajd Polski 2009

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez beeper_ » czwartek, 7 maja 2009, 12:49

Marketing szeptany polega na tym, że użytkownicy nie wiedzą, o tym, że jest to reklama. Jak na razie porażka:)
beeper_
N4

Postprzez RajducH » czwartek, 7 maja 2009, 13:51

swoja droga jesli ktos nadal szuka to wkoncu znajdzie bo noclegi jeszcze sa w najblizszej okolicy rajdu, a dla chetnych przygody zawsze pozostaje namiot :D nie ma co przeplacac :)
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez PLayer » czwartek, 7 maja 2009, 19:45

Witam. Nie orientujecie się która z trybun na Superoesie jest najbardziej sensowna pod względem oglądania? Z którego miejsca najlepiej widać itp.? Zielona, czerwona czy niebieska? Dzięki
PLayer
N3

Postprzez zachu » piątek, 8 maja 2009, 10:37

ja po długim namyśle wybrałem trybunę zieloną, myślę, że to dość sensowny wybór ale wszystko okaże się na miejscu
zachu
A5

Postprzez eZur » piątek, 8 maja 2009, 15:49

Ja natomiast będę na niebieskiej.
eZur

Postprzez pestkos » poniedziałek, 11 maja 2009, 11:27

Witam.Nocleg o dziwo szybko jeszcze załatwiłem (20min) i za rozsadna cene MZ.
Mam pytanie odnosnie parkingów.
Bdzie to mój pierwszy rajd WRC .Jezeli wykupie karnet kibica z ta karta na parking czy bedzie wielki problem na zaparkowanie auta? Zamierzam w pare godzin wczesniej podjechac na parking w miare blisko i pozostac na nim przez 2 przejazdy.Zawsze jest problem tylko nie moge sobie wyobrazic jak bedzie wielki :) .Jak macie jakies porady od tej strony to prosze o info.

2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?
Z góry dziekuje za informacje.

Czy karnety lepiej zamówic teraz i miec swiety spokój? Bedzie problem z nabyciem przed rajdem w okolicy rajdu?
pestkos

Postprzez kremer » poniedziałek, 11 maja 2009, 13:35

nie potrafie odpowiedziec na twoje pytania
kremer
S2000

Postprzez MatiWrc » poniedziałek, 11 maja 2009, 16:46

pestkos napisał(a):Witam.Nocleg o dziwo szybko jeszcze załatwiłem (20min) i za rozsadna cene MZ.
Bdzie to mój pierwszy rajd WRC .Jezeli wykupie karnet kibica z ta karta na parking czy bedzie wielki problem na zaparkowanie auta? Zamierzam w pare godzin wczesniej podjechac na parking w miare blisko i pozostac na nim przez 2 przejazdy.Zawsze jest problem tylko nie moge sobie wyobrazic jak bedzie wielki :) .Jak macie jakies porady od tej strony to prosze o info.

Rajd WRC rajdwem WRC, ale podejrzewam że to co się bedzie działo na "parkingach" RP 09 to nawet fizjologom się nie śniło :) Pytanie właściwie brzmi: ile organizator przygotuje parkingów? bo już w poprzednich latach było ich mało, a ich organizacja była jeszcze gorsza. więc jeśli przyjedzie 5 razy więcej fur może być grubo ;)

pestkos napisał(a):2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?

Raczej zapomnij :) A nalepka parkingowa nie jest przypadkiem dołączona do karnetu?

pestkos napisał(a):Czy karnety lepiej zamówic teraz i miec swiety spokój? Bedzie problem z nabyciem przed rajdem w okolicy rajdu?

Czego jak czego, ale karnetów raczej nie zabraknie, już organizator o to zadba :)
MatiWrc
A5

Postprzez kamyk 95 » poniedziałek, 11 maja 2009, 16:49

Ile kosztuje jednorazowe wejście na jeden odcinek?
http://www.youtube.com/user/kamykRBR
kamyk 95
N2

Postprzez Tomek K » poniedziałek, 11 maja 2009, 16:54

pestkos napisał(a):Witam.Nocleg o dziwo szybko jeszcze załatwiłem (20min) i za rozsadna cene MZ.

2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?
Z góry dziekuje za informacje.

Czy karnety lepiej zamówic teraz i miec swiety spokój? Bedzie problem z nabyciem przed rajdem w okolicy rajdu?

1) Do kazdego karnetu 3-dniowego dodawana jest nalepka parking, wiec raczej opcja numer dwa odpada. Chyba ze bedziesz kupował oddzielnie na kazdy dzien.

2) Podejrzewam ze nie wjedziesz, ale jak napisalem wyzej, brak naklejki parkingowej przy kupnie karnetu 3 dniowego nie grozi.

3) Wszystko jedno, pytanie kiedy masz zamiar byc w Mikołajkach. Bo jak dopiero na testowy w czwartek rano to polecałbym miec karnet wczesniej. Bo przed testowym to bedzie cyrki nie z tej ziemi. A przy normalnych oesach tez nie spodziewam poprawy sytuacji.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez rallyholic » poniedziałek, 11 maja 2009, 18:37

MatiWrc napisał(a): Pytanie właściwie brzmi: ile organizator przygotuje parkingów?

Przewidzianych jest ok. 40 parkingów na całym rajdzie
kamyk 95 napisał(a):Ile kosztuje jednorazowe wejście na jeden odcinek?

30 pln
pestkos napisał(a):2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?

Tylko w przypadku wolnych miejsc i po uiszczeniu opłaty przed wjazdem.
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez pestkos » wtorek, 12 maja 2009, 21:29

Dzięki za informacje.
Z odpowiedzi wnioskuje ze bedzie nie złe halo z parkingami.
Pytanie do poruszajacych sie samochodem.Ile planujecie godzin wczesniej udac sie na odcinek?
pestkos

Postprzez RajducH » wtorek, 12 maja 2009, 23:44

ja planuje isc w miejsca gdzie nie bedzie duzo kibicow, wiec na odcinek przyjade zapewne okolo 3 godzin przed startem, mysle ze powinno spokojnie wystarczyc:)
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez kremer » środa, 13 maja 2009, 19:47

nie oczekujmy cudów z parkingami - ta plakietka to da ci tyle ze cie puszcza 2-3km blizej na oes niz bez niej, ale do oesu i tak nie dojedziesz - u nas nie ma za wiele polanek zeby nagle tam 300 aut sie zmiescilo - P to beda po prostu lesne drogi czy jakies asfalty...

zostaje kombinowanie :)
kremer
S2000

Postprzez Majkel » czwartek, 14 maja 2009, 18:36

Jeżeli wciąż szukacie noclegów na Rajd Polski, spróbujcie na http://www.rallypoland2009.com Jest jeszcze trochę miejsc, ceny od 80zł od osoby ze śniadaniem!! Tylko dobrej klasy obiekty.
Pozdrawiam!
Majkel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata