Moderator: SebaSTI
pestkos napisał(a):Witam.Nocleg o dziwo szybko jeszcze załatwiłem (20min) i za rozsadna cene MZ.
Mam pytanie odnosnie parkingów.
Bdzie to mój pierwszy rajd WRC .Jezeli wykupie karnet kibica z ta karta na parking czy bedzie wielki problem na zaparkowanie auta? Zamierzam w pare godzin wczesniej podjechac na parking w miare blisko i pozostac na nim przez 2 przejazdy.Zawsze jest problem tylko nie moge sobie wyobrazic jak bedzie wielki.Jak macie jakies porady od tej strony to prosze o info.
pestkos napisał(a):2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?
pestkos napisał(a):Czy karnety lepiej zamówic teraz i miec swiety spokój? Bedzie problem z nabyciem przed rajdem w okolicy rajdu?
pestkos napisał(a):Witam.Nocleg o dziwo szybko jeszcze załatwiłem (20min) i za rozsadna cene MZ.
Mam pytanie odnosnie parkingów.
Bdzie to mój pierwszy rajd WRC .Jezeli wykupie karnet kibica z ta karta na parking czy bedzie wielki problem na zaparkowanie auta? Zamierzam w pare godzin wczesniej podjechac na parking w miare blisko i pozostac na nim przez 2 przejazdy.Zawsze jest problem tylko nie moge sobie wyobrazic jak bedzie wielki.Jak macie jakies porady od tej strony to prosze o info.
2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?
Z góry dziekuje za informacje.
Czy karnety lepiej zamówic teraz i miec swiety spokój? Bedzie problem z nabyciem przed rajdem w okolicy rajdu?
MatiWrc napisał(a): Pytanie właściwie brzmi: ile organizator przygotuje parkingów?
kamyk 95 napisał(a):Ile kosztuje jednorazowe wejście na jeden odcinek?
pestkos napisał(a):2 opcja.Nie wykupie karnetu z parkingiem wjade na parking wyznaczony przez organizatora?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości