66 Rajd Polski 2009

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez gabrally » czwartek, 2 kwi 2009, 21:18

pendrak2 napisał(a):Jak myślicie będą duże problemy ze znalezieniem miejsca parkingowego w niedziele bez karty paringowej bo nie wiem czy kupić ,,Karta Kibica (Rally Pass)" z kartą czy ,,Dzienna Karta Kibica – Niedziela" bez karty :?:

:D To miejsce, na które chciałbyś wjechać (bez rallypassa) będzie zajęte tydzień wcześniej :P
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez rallyholic » piątek, 3 kwi 2009, 07:36

pendrak2 napisał(a):Jak myślicie będą duże problemy ze znalezieniem miejsca parkingowego w niedziele bez karty paringowej bo nie wiem czy kupić ,,Karta Kibica (Rally Pass)" z kartą czy ,,Dzienna Karta Kibica – Niedziela" bez karty :?:

Pewnie miejsce się gdzieś znajdzie, tylko wyposaż się w dobre obuwie :wink:
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez pendrak2 » piątek, 3 kwi 2009, 08:33

gabrally napisał(a)::D To miejsce, na które chciałbyś wjechać (bez rallypassa) będzie zajęte tydzień wcześniej :P

Nie no aż tak żle ale nawet z rally pass i kartą parkingową w niedziele to pewnie miejsca blisko rally parku nie znajde :?
pendrak2

Postprzez tojek » piątek, 3 kwi 2009, 18:41

własnie ktos po Mikołajkach jeździ lanosem z klatką... cały biały z duzym numerem 36 na przednich drzwiach...a tylne prawe drzwi w kolorze czarnym...

moze ktoś wie kto to??
Ostatnio edytowano piątek, 3 kwi 2009, 19:25 przez tojek, łącznie edytowano 1 raz
Kulig Forever [*] 13.II.2004 [*]
tojek
N2

Postprzez Cogonieznajom » piątek, 3 kwi 2009, 19:12

tojek napisał(a):własnie ktos po Mikołajkach jeździ lanosem z klatką... cały biały z duzym numerem 36 na przednich drzwiach...a tyle drzwi w kolorze czarnym...

moze ktoś wie kto to??

rób foty , będą niezbite dowody, że upalali :twisted: :lol:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Tomek K » piątek, 3 kwi 2009, 21:11

Mysle, ze w Olsztynie koło Stadionu Stomilu powinno dac rade :))
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez Krzepek » sobota, 4 kwi 2009, 13:53

Panowie a moze znacie jakiś sposób na sesję zaczynającą się akurat w ten weekend kiedy rajd ? :wink:
A wpisowe już zapłacone :?
Krzepek

Postprzez Newmann » sobota, 4 kwi 2009, 21:03

Krzepek napisał(a):Panowie a moze znacie jakiś sposób na sesję zaczynającą się akurat w ten weekend kiedy rajd ? :wink:
A wpisowe już zapłacone :?

Witam w klubie, mam ten sam problem :( tylko że ja mieszkam w pobliżu to dużo mi nie umknie 8)
Newmann
N2

Postprzez tojek » niedziela, 5 kwi 2009, 10:03

przecież na zaocznych studiach też macie poprawki wiec jaki problem :wink: mozna jeden weekend odpuścić :D

np przy dziennych studiach poprawki dopiero we wrzesniu wiec tu nie ma problemu... :D
Kulig Forever [*] 13.II.2004 [*]
tojek
N2

Postprzez KKoza » niedziela, 5 kwi 2009, 13:32

U mnie sesja kończy się z dniem rozpoczęcia rajdu, ale nawet gdybym wtedy coś miał do zaliczania, to przesunę sobie egzamin na wrzesień, na tym rajdzie trzeba być i basta :)
http://www.kamilkoza.pl Obrazek
KKoza
N2

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 6 kwi 2009, 14:46

jaka sesja, jaka praca, jaka szkoła :?:

To są MISTRZOSTWA ŚWIATA :!: :twisted:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez RajducH » poniedziałek, 6 kwi 2009, 14:54

hehe ja mialem miec obrone pracy magisterskiej w dniu rajdu, ale udalo mi sie ja przelozyc na ponad miesiac predzej - teraz pisze zeby zdarzyc na czas, ale dla Rajdu Polski warto się poświęcic
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez micz » poniedziałek, 13 kwi 2009, 23:01

czy ktokolwiek z osób mieszkających w okolicy jest w stanie przejechać się oesami z jakimś GPSem zapisującym tracki i wrzucić je na jakiś serwer. Planuję już powoli (służbowo i prywatnie) Rajd Polski i bardzo mi takie info będzie potrzebne. W zamian mogę się zrewanżować wojskowymi, bardzo dokładnymi mapami okolic.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez michuczy » czwartek, 16 kwi 2009, 09:08

Na terenach otwartych można wykorzystać www.geoportal.gov.pl
michuczy
N2

Postprzez Newmann » czwartek, 16 kwi 2009, 18:45

Do zapisu trasy na GPS możesz użyć www.bikemap.net
Trwożysz swoją trasę - czyli drogę OSu, powinieneś znaleźć drogę, bo wszystko opiera się o mapy Google. potem zapisujesz i eksportujesz to co stworzyłeś do pliku gps (.gpx). Moim zdaniem objazd tasy teraz jest trudny, bo jest sporo dróg i można się pomylić, wiem bo sam tak miałem rok temu, podana mapa jest niedokładna. Najlepszy objazd robi się jak są już ustawione strzałki do zapoznania z trasą.
restauracje
Newmann
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata