pendrak2 napisał(a):Jak myślicie będą duże problemy ze znalezieniem miejsca parkingowego w niedziele bez karty paringowej bo nie wiem czy kupić ,,Karta Kibica (Rally Pass)" z kartą czy ,,Dzienna Karta Kibica – Niedziela" bez karty

Moderator: SebaSTI
pendrak2 napisał(a):Jak myślicie będą duże problemy ze znalezieniem miejsca parkingowego w niedziele bez karty paringowej bo nie wiem czy kupić ,,Karta Kibica (Rally Pass)" z kartą czy ,,Dzienna Karta Kibica – Niedziela" bez karty
gabrally napisał(a):To miejsce, na które chciałbyś wjechać (bez rallypassa) będzie zajęte tydzień wcześniej
tojek napisał(a):własnie ktos po Mikołajkach jeździ lanosem z klatką... cały biały z duzym numerem 36 na przednich drzwiach...a tyle drzwi w kolorze czarnym...
moze ktoś wie kto to??
Krzepek napisał(a):Panowie a moze znacie jakiś sposób na sesję zaczynającą się akurat w ten weekend kiedy rajd ?
A wpisowe już zapłacone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości