Moderator: SebaSTI
delecour napisał(a):Zajcev napisał(a):Artekwrc napisał(a):polecam stronę z noclegami na rajd polski www.noclegi-rajdpolski.pl
Bardzo fajna sprawa:) zwlaszcza dla osob zagranicy lub nie znajacych okolic:)
Duza ilosc miejsc noclegowych w jednym miejscu, mozna znalezc tanio fajny nocleg, sam skorzystalem i polecam:)
http://pl.youtube.com/watch?v=FVD5njJMguQ no i klip spoko:)
niech ktoś wypieprzy tych ludzi z forum. Normalny spam
Miał być świetny interes a tu dupa, myśleliście że napełnicie sobie kieszenie małym kosztem. No niestety ludzie nie są tacy głupi i naiwni jak wam się wydawało. Zaczynacie się pocić, bo do rajdu coraz bliżej, a chętnych brakuje. I nie przybędzie, bo każdy sobie potrafi sam znaleźć nocleg bez pośrednictwa żydków, którzy za swoje wielkie pośrednictwo biorą gruby %.
Obczepiają tymi reklamami wszelkie możliwe fora i portale społecznościowe. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera na te bande cfaniaków.
Zajcev napisał(a):hoh, widze ze wywolalem ogromny szum:)
tylko ze moja wypowiedz jeszcze jakos nawiazywala do tematu Rajdu Polski, a wszystkie wypowiedzi zawarte na tej stronie, wybaczcie ale niestety sa nie na temat, narzucacie mi spam a sami niestety nie zachowujecie sie lepiej, smutne.
Zajcev napisał(a):Duza ilosc miejsc noclegowych w jednym miejscu, mozna znalezc tanio fajny nocleg, sam skorzystalem i polecam:)
Smutno mi z tego powodu, bo widze co sie dzieje na forum, kiedys panowala tu zupelnie inna atmosfera... jezeli spamem nazywasz OPINIE to o czym my tu w ogole rozmawiamy...
schwepes napisał(a):Z całym szacunkiem, ale twoja wypowiedź zalatuje spamem na kilometr. Jeśli jest inaczej i jesteś w stanie przedstawić jakieś argumenty na to co napisałem niżej, to zwracam honor.
schwepes napisał(a):Po drugie - widziałeś już zamówione przez siebie miejsce noclegowe, że oceniasz je jako fajne? Czy Twoje opinia opiera się na tych miniaturkach ze strony www?
Nie ma co ukrywac strona bardzo mi pomogla w poszukiwaniu noclegu, nie musialem godzinami przegladac googli, mialem wszystko pod reka.
Zajcev napisał(a):
Tak sie zlozylo ze na stronie natrafilem na ten sam nocleg z ktorego korzystalem rok wczesniej i bylem zadowolony, strona pozwolila mi porownac go do innych ofert.
Warunki jakie napotkalem satysfakcjonowaly mnie dlatego tez napisalem ze nocleg byl fajny, cena rowniez odpowiadala, jak na warunki byla przystepna w porownaniu do innych ofert. Dlatego tez mialem podstawy do napisania ze jest to fajny nocleg i do wyrazenia swojej opini.
EDIT:
Mysle ze w tym momencie odbieglismy totalnie od tematu, mysle ze nie ma sensu zasmiecac go jeszcze bardziej, kolejny raz podkreslam ze moja wypowiedz nie miala na celu reklamowac strone noclegow, lecz wyrazic opinie na jej temat, jesli moderator uwaza inaczej, proponuje usunac niepotrzebne posty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości