Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez czajak » czwartek, 13 lis 2008, 10:28

39 nowych polskich złotych
czajak
N2

Postprzez RajducH » czwartek, 13 lis 2008, 12:02

bzinek napisał(a):no to co szykujemy rewoltę?? :twisted:

nikogo to nie ruszy, dzialacze maja w dupie kibicow, poprostu mozna ich olac i walczyc o wolne miejsca na karowej ale i tak znajdzie sie grupa ludzi(nie koniecznie kibicow) ktorzy kupia wszystkie karnety i organizator wyjdzie na swoje, mam nadzieje ze ktos zrobi jakis transparent ktory troszke popsuje humory pseudobossom

a wiecie ile karnety na praski rallysprint? ciekawi mnie jak tam potraktuja kibicow?
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez dziq » czwartek, 13 lis 2008, 12:31

Śmiech na sali. Ja strajkuje, jade do Pragi!!!
dziq
N3

Postprzez beeper_ » czwartek, 13 lis 2008, 12:43

RajducH napisał(a):
bzinek napisał(a):no to co szykujemy rewoltę?? :twisted:

nikogo to nie ruszy, dzialacze maja w dupie kibicow, poprostu mozna ich olac i walczyc o wolne miejsca na karowej ale i tak znajdzie sie grupa ludzi(nie koniecznie kibicow) ktorzy kupia wszystkie karnety i organizator wyjdzie na swoje, mam nadzieje ze ktos zrobi jakis transparent ktory troszke popsuje humory pseudobossom

a wiecie ile karnety na praski rallysprint? ciekawi mnie jak tam potraktuja kibicow?

Tutaj są ceny:
http://www.prazskyrallysprint.cz/index.php?a=vstupenky
beeper_
N4

Postprzez RajducH » czwartek, 13 lis 2008, 13:24

jesli wszystko dobrze zrozumiałem to cena karnetu na dwa dni na krytą trybunę w Pradze gdzie organizacja rajdów stoi o kilka klas wyżej niż w naszej kochanej ojczyźnie wynosi - 355 koron czyli 52.79 zł, a to oznacza że u nas będzie 4 razy lepsza organizacja :twisted: pewnie darmowe piwko, kiełbaski, baloniki, mnóstwo wurców, 200 załog na starcie, każdy odostanie pamiątkową koszulkę a hostessy będą masować nam zmęczone bieganiem po oesach karki :twisted: zapomniałbym o transporcie przewożącym kibicow między oesami i wygodnych skorzanych fotelach zamiast trybun :twisted: zapowiada się mega rajd :twisted: :wink:
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez killer wrc » czwartek, 13 lis 2008, 13:35

Cena jest z kosmosu!!!159 za miejsce "przy beczce"+ 39 za inne oesy????Totalna kompromitacja.Czy w tej cenie będą jakieś gadżety?NIE!Czy goście w ramach tej masakrycznej ceny zapewniają np.poczęstunek ?NIE!!!Faceci poprostu chcą z kibiców zadrżeć ile sią da nic nie oferując!!!W końcu czy na tym rajdzie można będzie zobaczyć Loeba i innych ?NIE.Skandal i chamstwo.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Jar555 » czwartek, 13 lis 2008, 13:53

Podobnie jak Aro miałem plan w tym roku zasiąść na trybunie... No bez przesady 150zł bez wstępu na pozostałe oesy to totalna porażka. Jedynie co dodają do tego zestawu to małą naklejke rajdu. 150zł to za tą kase powinni zapewnić kibicom pełen zestaw VIP, a nie takie gó*no! Takiego dojenia kibiców to się nie spodziewałem.
Ile w zeszłym roku kosztowały trybuny? Do 100zł? Bo chyba coś było 79, 89, 99zł? I co się dostawało w zamian? Chyba był wstęp na oesy? A teraz drożej to jeszcze gorzej? Czym by się miała wyróżniać w tym roku Barbórka? Czy karowa będzie lepsza, że tyle to kosztuje?
My kibice powinniśmy coś z tym zrobic. Tylko co?
Jar555
N2

Postprzez P.I.M.P. » czwartek, 13 lis 2008, 13:56

Od dluzszego czasu obiecywalismy sobie z kumplem, ze kiedys poczujemy ta magie karowej i ogolnie warszawskiego spotkania mistrzow. Jako, ze nie wypada samemu jechac na taka impreze chcielismy zabrac ze soba kobiety zeby jakos im pokazac o co w tym wszystkim chodzi.
Z Waszych "przewidywan" wychodzi na to, ze koszt wejscia za pare wyniosl by mnie w granicach CZTERYSTU zl !! Za same wejsciowki. Nie licze tego, ze trzeba dojechac i przezyc jakos te kilkanascie godzin.

Sorry ale nawet dla mnie kibica taka kwota to juz ostre przegiecie.
Milej zabawy.
Moze odwiedze ta impreze jak ktos pojdzie po rozum do glowy.
P.I.M.P.
N3

Postprzez CzarnyWRC » czwartek, 13 lis 2008, 14:11

nigdy nie byłem na trybunach i znam dużo lepsze miejsca... za takie dojenie mogliby chociaż śnieg nar......ć hehe
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba...
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba...

http://www.youtube.com/user/auxqrwa
CzarnyWRC
N3

Postprzez Mad Max » czwartek, 13 lis 2008, 14:21

RallyStar.pl napisał(a):"Karowa - poza miejscami na trybunach"

Wystarczy przeczytać ;)

jak dla mnie oznacza to że Karowa będzie tez płatna i ów karnet upoważnia do wejścia na nią ale nie na miejsca na trybunach

a ta niebieską to postawią tak wysoką że nawet na schodach nic nie będzie widac - qwa krew człowieka zalewa - chamstwo i kpina z prawdziwych kibiców

jak by ktoś z wawy lub okolic wybierał się do Pragi to dajcie znac z chęcią się dołączę
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez killer wrc » czwartek, 13 lis 2008, 14:30

Ktoś ostro pojechał traktując Nas jakdojne krowy.Zróbmy transparent pokazujący organizatorom gdzie ich mamy.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 13 lis 2008, 14:53

Mad Max napisał(a):
RallyStar.pl napisał(a):"Karowa - poza miejscami na trybunach"

Wystarczy przeczytać ;)

jak dla mnie oznacza to że Karowa będzie tez płatna i ów karnet upoważnia do wejścia na nią ale nie na miejsca na trybunach

a ta niebieską to postawią tak wysoką że nawet na schodach nic nie będzie widac - qwa krew człowieka zalewa - chamstwo i kpina z prawdziwych kibiców

jak by ktoś z wawy lub okolic wybierał się do Pragi to dajcie znac z chęcią się dołączę

ja sie zastanawiam, ale w razie czego wyjazd z Łodzi:)

:twisted: nie no..świruje, to prawie 500km od domu. Ale jak pojawie się na barbórce to będe trzymał wielkie prześcieradło z odpowiednim hasłem skierowanym do organizatorów tego rajdu dla super zamożnych :evil: :evil: :evil:
Cogonieznajom
A6

Postprzez kremer » czwartek, 13 lis 2008, 15:02

to dopiero przedsmak rajdu polski

na rally GB karnet 90 funtów - mysle ze na rajd polski 2009 bedzie minimum 300 pln - do tego np testowy serwis i ss platny oddzielnie :) oni dbaja o poziom swiatowy :)
kremer
S2000

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 13 lis 2008, 15:14

kremer napisał(a):to dopiero przedsmak rajdu polski

na rally GB karnet 90 funtów - mysle ze na rajd polski 2009 bedzie minimum 300 pln - do tego np testowy serwis i ss platny oddzielnie :) oni dbaja o poziom swiatowy :)

kwalifikujesz się na lincz z takim krakaniem :D
Cogonieznajom
A6

Postprzez Mad Max » czwartek, 13 lis 2008, 15:14

Cogonieznajom napisał(a):ja sie zastanawiam, ale w razie czego wyjazd z Łodzi:)

daleko nie mam godzinkę "patatajem krajoznawczym" i jestem, jak coś to daj znac z chęcią się przyłączę

Cogonieznajom napisał(a):
kremer napisał(a):to dopiero przedsmak rajdu polski

kwalifikujesz się na lincz z takim krakaniem :D

albo na nagrodę Nostradamusa

a co do polskiego to trzeba będzie zastosowac patent z Rajdu Finlandii czyli spanie przy odcinkach - my w 2004 coś takiego zastosowaliśmy i nikt nie kazał nam płacic za wejście na odcinki, bez SS jakoś przeżyję ale może to dlatego że naoglądałem się rallycrossu i już nie robi to na mnie takiego wrażenia a w zeszłym roku na SS Mikołajki strasznie się wynudziłem
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP