Moderator: SebaSTI
bzinek napisał(a):no to co szykujemy rewoltę??
RajducH napisał(a):bzinek napisał(a):no to co szykujemy rewoltę??
nikogo to nie ruszy, dzialacze maja w dupie kibicow, poprostu mozna ich olac i walczyc o wolne miejsca na karowej ale i tak znajdzie sie grupa ludzi(nie koniecznie kibicow) ktorzy kupia wszystkie karnety i organizator wyjdzie na swoje, mam nadzieje ze ktos zrobi jakis transparent ktory troszke popsuje humory pseudobossom
a wiecie ile karnety na praski rallysprint? ciekawi mnie jak tam potraktuja kibicow?
RallyStar.pl napisał(a):"Karowa - poza miejscami na trybunach"
Wystarczy przeczytać
Mad Max napisał(a):RallyStar.pl napisał(a):"Karowa - poza miejscami na trybunach"
Wystarczy przeczytać
jak dla mnie oznacza to że Karowa będzie tez płatna i ów karnet upoważnia do wejścia na nią ale nie na miejsca na trybunach
a ta niebieską to postawią tak wysoką że nawet na schodach nic nie będzie widac - qwa krew człowieka zalewa - chamstwo i kpina z prawdziwych kibiców
jak by ktoś z wawy lub okolic wybierał się do Pragi to dajcie znac z chęcią się dołączę
kremer napisał(a):to dopiero przedsmak rajdu polski
na rally GB karnet 90 funtów - mysle ze na rajd polski 2009 bedzie minimum 300 pln - do tego np testowy serwis i ss platny oddzielnieoni dbaja o poziom swiatowy
Cogonieznajom napisał(a):ja sie zastanawiam, ale w razie czego wyjazd z Łodzi:)
Cogonieznajom napisał(a):kremer napisał(a):to dopiero przedsmak rajdu polski
na rally GB karnet 90 funtów - mysle ze na rajd polski 2009 bedzie minimum 300 pln - do tego np testowy serwis i ss platny oddzielnieoni dbaja o poziom swiatowy
kwalifikujesz się na lincz z takim krakaniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości