Moderator: SebaSTI
ToKu napisał(a):Jak o rajdzie piszą ogólnopolskie media:
http://www.sport.pl/moto/1,64997,543042 ... ranni.html
Wyników nie ma, za to skandal jest, jest też więc oczywiście i długi artykuł.
majkos napisał(a):I mam prośbę do Krzyśka WRC - nie zabieraj głosu już tutaj - nagłośnienie sprawy jest jak najbardziej pożądane - bo albo nie będziemy mieć rajdów, albo będą to rajdy z ofiarami, albo będą to porządnie zorganizowane imprezy. Osobiście wolę trzecią wersję. A ty widzę wolisz drugą wersję. I tyle z mojej strony
Pozdrawiam
Krzysiek_WrC napisał(a):majkos napisał(a):I mam prośbę do Krzyśka WRC - nie zabieraj głosu już tutaj - nagłośnienie sprawy jest jak najbardziej pożądane - bo albo nie będziemy mieć rajdów, albo będą to rajdy z ofiarami, albo będą to porządnie zorganizowane imprezy. Osobiście wolę trzecią wersję. A ty widzę wolisz drugą wersję. I tyle z mojej strony
Pozdrawiam
[...]
Nie,mylisz się i to bardzo grubo,ja nie jestem "kibicem z okazji rajdu".I jak najbardziej porządana jest wersja tyrzecia wymieniona przez ciebie.I napewno przez większosc na tym forum.Większosc tych ofiar z Rajdu Subaru to jest sobie winna sama ( bo nikt zdrowo myslacy nie staje w takich miejsach,nawet jak safety stoją biernie i patrzą),druga sprawa to jeśli Policja była na tym i rajdzie i pomagała w zabezpieczeniu to czemu nie gonili zle stojących.A może im to było na rekę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości