Platinum 36 Rajd Elmot Remy

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Krzysiek_WrC » sobota, 10 maja 2008, 09:36

Już nie jeden pisał w tym ja że to Subaru nowe narazie nie daje rady....
A co do samego Rajdu szkoda kapicia Kosciuszki...chyba po ptokach,chyba że zacznie fruwac teraz na pozostałych oesach...

Na oesie 8 drugi czas Kosciucha,zastaniwa mnie ta kara po 1 s?
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 09:45

Kuzaj z Grzybem jednakowy drugi :shock: czas na Olszyńcu .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez beeper_ » sobota, 10 maja 2008, 09:48

Jak widać subarka jednak moze jechac szybciej
beeper_
N4

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 09:50

Początek drugiej pętli może przynieść zmiany w klasyfikacji. Kuzajowi bardzo mało brakuje do czwartego Grzyba , a Kościuszce do szóstego Czopika.
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
Kruk
A6

Re: Do: padre-mk3

Postprzez padre-mk3 » sobota, 10 maja 2008, 10:05

Pirelli napisał(a):
padre-mk3 napisał(a):
MSG Racing napisał(a):
padre-mk3 napisał(a): stary kosciuszko maczal swoje palce

O czym Ty piszesz?

kiedys kiedys bylo mowione/pisane ze junior robi takie postepy bo tatus mu w tym pomaga itp.tylko o to mi chodzilo.bo pewnie znowu sie zacznie ze cos tam gdzies tam.a on jak widac daje rade nawet najlepszym i to najlepszym przez duze N(nie umniejszajac naszym innym drajwerom)

Kolego moze tak gwoli przypomnienie kilka przekretów twojego ulubienca. RAZ-Kilka lat na rajdzie cieszynskim kuzi i junior wpadli na ciekawy pomysł jak wyruchać innych kolegów. Mianowicie wynajeli solarke, facet w nocy przejechał oes i dwaj panowie cwaniacy zyskali przywage nad innymi. Sprawa nie do udowodnienia, po prostu cudownie snieg od znaczku start do mety wyparował. Cud jak w licheniu i tyle wtemacie. DWA- kto dwa lata temu na rajdzie subaru wynajął od sołka renault S1600 aby dla juniora zrobić klase. Może juz nie pamietasz że tym autem pojechał Kuc, któremu to super bryka w dziwny sposób odmówiła wspópracy, Wał jak ch..j TRZY- mój kolega kilka sezonów temu był "menagerem" w knajpach kosciuszki. Powiedziec Ci jak mlody Junior zdobył tytuł najlepszego sportowca małopolski. Otórz pracownicy przyszli nie na 12 do pracy jak otwierają knajpy, ale na 8:00 jezdzili po kioskach i wykupowali gazete Dziennik Polski. Wycinali kupony, masowo wpisując tam nazwisko Juniora, a potem tysiące tego wysłali do Redakcji. Taki mały zabieg marketingowy. Junior w Polskich rajdach jest w czołówce to fakt. W światowej niestety nie, i po stokroć nie. Przyjeżdza Ogier i go miażdży, i nie tylko on i nie tylko jego. Nie wyjeździł tam nic i niestety nic wilekiego nie wyjezdzi. A szkoda. Weź kolego prysznic i ochłoń. Twój zachwyt i jego talent niestety nie pasują jak wtyczka do kontaktu. Serdecznie pozdrawiam

jezeli tak bylo jak piszesz to czemu nikt nic wtedy nie zrobil?
jezeli kogos oskarzasz to daj jakies konkretne dowody,bo dla mnie nie jest dowodem ze twoj kolega kiedys robil jako ktos tam gdzies tam i musial do pracy przychodzic na 8(no i co z tego?)
jak juz ktos pisal wczesniej znowu pojawia sie polska zawisc.
junior jedzie bardzo dobrze,widac ze te wszystkie kilometry procentuja.chcialem jeszcze dodac ze brakuje naszym do bryana,bo niestety w polsce,nie ma tak jak we francji,ze wspiera sie mlode talenty-ktore potem procentuja.u nas jak to u nas,kazdy goni za kasa, a jak ktos zaczyna robic wynik to trzeba go zgnoic.przykladow jest cale mnostwo.ale to nie miejsce i nie pora na to.

p.s.
nie jestem i nie bylem fanem kosciuszki-jestem fanem rajdow i interesuje mnie tylko walka na oesach,a nie jakies rzekome machlojki.tyle ode mnie
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 10:14

No to Majcher wygra klasę po odpadnięciu Cieślara :?
To córka mojego kolegi.
Kruk
A6

Postprzez Loeb1987 » sobota, 10 maja 2008, 10:19

Troche słabe to Subaru skoro Leszek ciśnie a nie jedzie.
Szkoda Juniora liczyłem na walke do końca :(
Piątkowski sobie nieźle radzi, zresztą zawsze uważałem że ma talent. Byle tak do końca sezonu u Kuchara pojeździł.
Loeb1987
A6

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 10:36

Czopik: Wypiję herbatkę wezmę panadol i jedziemy :D
To córka mojego kolegi.
Kruk
A6

Postprzez Świder » sobota, 10 maja 2008, 10:48

Przed nami 6 oesów, bufet ma przewagę nad Kajetanowiczem 26,5. Na trzecim Sołek ponad 30s. Dalej Grzybuch 39 s.

Wydaje mnie się, że niewiele się zmieni, chociaż liczę, że Kajtek i Grzyb coś "utrącą" 8)
Świder
N3

Postprzez Booogi » sobota, 10 maja 2008, 11:10

Świder napisał(a):Wydaje mnie się, że niewiele się zmieni, chociaż liczę, że Kajtek i Grzyb coś "utrącą" 8)

Kajtek wyciąga maxa z enki tak jak to kiedyś Leszek robił.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 11:27

Junior szybszy od bufeta :D
To córka mojego kolegi.
Kruk
A6

Postprzez Hultay WRC » sobota, 10 maja 2008, 11:54

Krzysiek_WrC napisał(a):
Sylwek_GSi napisał(a): Widać ze kręci bo słowa mowiące o tym że auto jest śliczne i wspaniałe wyglądają prześmiesznie . No ale jakos musi bronic twarzy, jak nie wynikami to przynajmniej słowami:) wyniki pokazuja ze N14 to jak narazie kicha niezła.

Coś powiedziec musi..... :)
Jak już pisałem,ja to bym na miejscu Kuziego i innych dałse spokój narazie z Subaru.Zaczynają kichę robic,co nawet widac w RMŚ.
Tylko trochę zszokowany jestem że Kuchar aż nadto słabo...ta Subarynka chyba lediwe ciągnie.

Nie wiem czy pożegnanie się z Subaru dla Kuziego byłoby dobrym rozwiązaniem. Sportowo może i tak, ale wynikami rodziny nie nakarmi, a tak ma rożne powiązania sponsorskie itp, jeździ zawsze najnowszymi modelami(teraz jest do bani, ale za pół roku może się Lanos poprawi i będzie jak dawniej?). Jest w dużym profesjonalnym zespole, bezpieczny, nie dokłada a i pewnie zarabia, nie martwi się o budżet tylko o jazdę. To bardziej komfortowa sytuacja od łapania sponsora z sezonu na sezon...
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 12:00

Pasek wykręcił ten sam czas na drugiej Świdnicy co Maliński Lancerem :lol: .
To córka mojego kolegi.
Kruk
A6

Postprzez devulatron » sobota, 10 maja 2008, 12:25

Nie mogę już czytać tych głupot jakie to marne jest to N14 !

Ludzie trochę myślenia. Jeśli pominiecie S2000 to sytuacja wygląda bardzo podobnie do ubiegłych lat. To nie N14 jest słabe tylko cała grupa N4 jest powolna w porównaniu do S2000.
Jeśli pominąć S2000 to sytuacja na tegorocznym Elmocie wygląda jak w tamtym roku - Kajetanowicz prowadzi, potem Kuzaj oraz wiele N4 walczących o dalsze miejsca.
Podobnie było na Krakowskim, jeśli odrzucić S2000 to mieliśmy powtórkę kilkudziesięciu rajdów w MP.
Kuzaj narzekający na sprzęt, że samochód "nie jedzie" ma mało mocy nie jest pierwszym i nie ostatnim kierowcą. Nie robi tego też pierwszy i ostatni raz, może trochę bardziej dramatycznie ale to wynik uciekających S2000 i nic na to nie może poradzić.

To samo dotyczy Frycza. Jest na "swoim" miejscu. Walczy sobie z Bębenkiem, Dytko, Czopikiem, czyli tak jak zawsze. Żadana tragedia.
Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał.
devulatron
N2

Postprzez Kruk » sobota, 10 maja 2008, 12:44

Bardzo ciekawa sytuacja w klasie R2B. Po odpadnięciu faworyta Radka Typy , obecnego lidera Piotrowskiego coraz mocniej naciskają Pasek a jeszcze bardziej Chmielewski.
To córka mojego kolegi.
Kruk
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP