Moderator: SebaSTI
Pirelli napisał(a):padre-mk3 napisał(a):MSG Racing napisał(a):padre-mk3 napisał(a): stary kosciuszko maczal swoje palce
O czym Ty piszesz?
kiedys kiedys bylo mowione/pisane ze junior robi takie postepy bo tatus mu w tym pomaga itp.tylko o to mi chodzilo.bo pewnie znowu sie zacznie ze cos tam gdzies tam.a on jak widac daje rade nawet najlepszym i to najlepszym przez duze N(nie umniejszajac naszym innym drajwerom)
Kolego moze tak gwoli przypomnienie kilka przekretów twojego ulubienca. RAZ-Kilka lat na rajdzie cieszynskim kuzi i junior wpadli na ciekawy pomysł jak wyruchać innych kolegów. Mianowicie wynajeli solarke, facet w nocy przejechał oes i dwaj panowie cwaniacy zyskali przywage nad innymi. Sprawa nie do udowodnienia, po prostu cudownie snieg od znaczku start do mety wyparował. Cud jak w licheniu i tyle wtemacie. DWA- kto dwa lata temu na rajdzie subaru wynajął od sołka renault S1600 aby dla juniora zrobić klase. Może juz nie pamietasz że tym autem pojechał Kuc, któremu to super bryka w dziwny sposób odmówiła wspópracy, Wał jak ch..j TRZY- mój kolega kilka sezonów temu był "menagerem" w knajpach kosciuszki. Powiedziec Ci jak mlody Junior zdobył tytuł najlepszego sportowca małopolski. Otórz pracownicy przyszli nie na 12 do pracy jak otwierają knajpy, ale na 8:00 jezdzili po kioskach i wykupowali gazete Dziennik Polski. Wycinali kupony, masowo wpisując tam nazwisko Juniora, a potem tysiące tego wysłali do Redakcji. Taki mały zabieg marketingowy. Junior w Polskich rajdach jest w czołówce to fakt. W światowej niestety nie, i po stokroć nie. Przyjeżdza Ogier i go miażdży, i nie tylko on i nie tylko jego. Nie wyjeździł tam nic i niestety nic wilekiego nie wyjezdzi. A szkoda. Weź kolego prysznic i ochłoń. Twój zachwyt i jego talent niestety nie pasują jak wtyczka do kontaktu. Serdecznie pozdrawiam
Krzysiek_WrC napisał(a):Sylwek_GSi napisał(a): Widać ze kręci bo słowa mowiące o tym że auto jest śliczne i wspaniałe wyglądają prześmiesznie . No ale jakos musi bronic twarzy, jak nie wynikami to przynajmniej słowami:) wyniki pokazuja ze N14 to jak narazie kicha niezła.
Coś powiedziec musi.....
Jak już pisałem,ja to bym na miejscu Kuziego i innych dałse spokój narazie z Subaru.Zaczynają kichę robic,co nawet widac w RMŚ.
Tylko trochę zszokowany jestem że Kuchar aż nadto słabo...ta Subarynka chyba lediwe ciągnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości