Zigzaz napisał(a):Mam pytanie. Czy wiecie może kiedy zamykane są OS-y przed startem?
Nie mogę tego nigdzie znaleźć.
nie jestem pewien ale conajmniej godzine przed planowanym startem 1szej zalogi
Moderator: SebaSTI
Zigzaz napisał(a):Mam pytanie. Czy wiecie może kiedy zamykane są OS-y przed startem?
speedyzxz napisał(a):Na jakiej ulicy będzie park serwisowy??
focus_wrc napisał(a):Zigzaz napisał(a):Mam pytanie. Czy wiecie może kiedy zamykane są OS-y przed startem?
co do tego ile beda wczesniej zamykane to bym uwazal Nie raz juz sie na tym przejechalem. Jezeli chcesz wjecahc w OS na caly dzien to luz ale jezeli chcesz skakac to radze wez mala poprawke na polskich policjantow i porzadkowych [przyklad z zycia wziety: rajd zimowy sroga zima przelecz spalona, do startu 0-owek jeszcze 2,5h ale porzadkowi stwierdzili ze nie ma przejazdu i juz - pomimo tego ze w regulaminie bylo napisane ze normalnie OSy beda otwarte] - tak wiec UWAGA, takie jest moje zdanie
focus_wrc napisał(a):Zigzaz napisał(a):Mam pytanie. Czy wiecie może kiedy zamykane są OS-y przed startem?
co do tego ile beda wczesniej zamykane to bym uwazal Nie raz juz sie na tym przejechalem. Jezeli chcesz wjecahc w OS na caly dzien to luz ale jezeli chcesz skakac to radze wez mala poprawke na polskich policjantow i porzadkowych [przyklad z zycia wziety: rajd zimowy sroga zima przelecz spalona, do startu 0-owek jeszcze 2,5h ale porzadkowi stwierdzili ze nie ma przejazdu i juz - pomimo tego ze w regulaminie bylo napisane ze normalnie OSy beda otwarte] - tak wiec UWAGA, takie jest moje zdanie
subaru_girl_bc_90 napisał(a):
Tu to nie wypali, bo te drogi sa uzywane przez komunikacje miejska i podmiejska. Sa ludzie, ktorych rajdy nie interesuja i im raczej by sie to nie podobalo. Wiec trzymajamy sie tej godziny
nick555 napisał(a):jako że decyzja prawie zapadła, polećcie mi jakieś fajne miejscówki gdzie łatwo dojechac autem, i dojść ewentualnie. Powiem szczerze że w tamtych okolicach bywałem tylko w rościszowie i nie wiem zbytnio gdzie sie kierować i na co. Kombinuje wpaść na jeden oes na cały dzień z piknikiem tylko nie wiem czy się tak uda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości