Moderator: SebaSTI
misiek_wrc napisał(a):Mam pytanko do osób które częściej są na kryterium, jak to jest dokładnie z zabezpieczeniami ? bo bałem się że w pewnym momencie jakiś grzybiarz pojedzie w trakcie podjazduCzy tak sytuacja wygląda zawsze czy może akurat na ostatnich Kamionkach zabezpieczenie leżało... ???
barylax napisał(a):no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/
a nie wiesz czy tylko wystraczy wpisanie gdzie sie jechalo czy musze dzwinić po automobilklubach żeby mi pieczątki dali??bo nie zbieram ich, jak tylko sie zdazy clio zlozyć i dotzrec to jadeBanan napisał(a):barylax napisał(a):no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/
Do konkursu zostaną dopuszczeni kierowcy spełniający jeden z poniższych warunków:
Wiec skoro masz 10 KJSow, to nie widze zadnego problemu, abys startowal.
barylax napisał(a):a nie wiesz czy tylko wystraczy wpisanie gdzie sie jechalo czy musze dzwinić po automobilklubach żeby mi pieczątki dali??Banan napisał(a):barylax napisał(a):no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/
Do konkursu zostaną dopuszczeni kierowcy spełniający jeden z poniższych warunków:
Wiec skoro masz 10 KJSow, to nie widze zadnego problemu, abys startowal.
barylax napisał(a):a nie wiesz czy tylko wystraczy wpisanie gdzie sie jechalo czy musze dzwinić po automobilklubach żeby mi pieczątki dali??bo nie zbieram ich, jak tylko sie zdazy clio zlozyć i dotzrec to jadeBanan napisał(a):barylax napisał(a):no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/
Wiec skoro masz 10 KJSow, to nie widze zadnego problemu, abys startowal.tym razem bedzie juz mocne 2.0 16v
barylax napisał(a):wiec jak tylko skończe skladac nowe serduszko i je zdaże dotrzeć to lece, a jak z oponami?? bo ja zawsze na drogowych zajechanych latam bo na lepsze kasy niema :/ a pare razy palalem tam i nie było wesoło bo clio skakalo po calej drodze :/
Beret napisał(a):ze tak spytam: jak nasi szanowni rzadzacy na stolkach patrza na kamionke w tym roku??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość