Kryterium Kamionki to jest to:)

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez MSG Racing » czwartek, 20 wrz 2007, 22:03

Aha oki dzięki. Na Żarze z tego co sie zapowiada to bezie niemal jak normalne BK przed MP. Nie ma nic napisane w regulaminie (którego dla amatorów nie ma) o mechanikach - mechanika trzeba podać w zgłoszeniu.
No nic zobaczymy jak to wszystko AK Beskidzki zrobi.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez misiek_wrc » piątek, 21 wrz 2007, 15:37

Pozdrawiam chłopaków z czerwone Astry. Bylismy na Kamionkach , jest parę fotek może ktoś czegoś potrzebuje to mogę podesłać na maila jeżeli takowe posiadam. A tak co do imprezy zachwyciły mnie maluszki, dawno nie widziałem takiej walki :) Niestety nie spotkałem nikogo z forum, może dlatego że staliśmy od startu.
Mam pytanko do osób które częściej są na kryterium, jak to jest dokładnie z zabezpieczeniami ? bo bałem się że w pewnym momencie jakiś grzybiarz pojedzie w trakcie podjazdu :? Czy tak sytuacja wygląda zawsze czy może akurat na ostatnich Kamionkach zabezpieczenie leżało... ??? :roll:
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez Banan » piątek, 21 wrz 2007, 16:59

misiek_wrc napisał(a):Mam pytanko do osób które częściej są na kryterium, jak to jest dokładnie z zabezpieczeniami ? bo bałem się że w pewnym momencie jakiś grzybiarz pojedzie w trakcie podjazdu :? Czy tak sytuacja wygląda zawsze czy może akurat na ostatnich Kamionkach zabezpieczenie leżało... ??? :roll:

Na Kamionkach nie ma zabezpieczenia, choc tym razem po raz pierwszy widzialem osoby z radiem. Ale generalnie to robisz co Ci sie podoba :roll:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez SuN » piątek, 18 kwi 2008, 15:23

KRYTERIUM KAMIONKI 2008

11 maja - w niedzielę, odbędzie się Górski Konkurs Samochodowy na trasie Kamionki - Przełęcz Jugowska.

Przyjmowanie zgłoszeń załóg nastąpi w miejscu startu, w Kamionkach
koło Pieszyc, w dniu zawodów w godz. 8.00 - 9. 00. Organizator ogranicza przyjęcie zgłoszeń do 50 załóg.

Do konkursu zostaną dopuszczeni kierowcy spełniający jeden z poniższych warunków:

a) zaliczone trzy Rajdy Popularne - (KJS) w poprzednim lub bieżącym sezonie sportowym

b) udział w pięciu Rajdach Popularnych - (KJS) w dowolnym okresie czasu

c) posiadający dowolną licencję sportową: rajdową lub wyścigową - bez względu na termin ważności.

d) zaliczone dwie rundy "Kryterium Kamionki" w poprzednich sezonach sportowych.

Wymienione warunki nie dotyczą pilotów.

Każdy samochód musi być wyposażony w klatkę bezpieczeństwa, fotele kubełkowe oraz dwie ręczne gaśnice - każda o wadze minimum 2 kg środka gaśniczego.

Konkurs będzie obejmował: jeden podjazd zapoznawczy i trzy podjazdy wyścigowe. Suma wyników stanowi o klasyfikacji końcowej.

Szczegółowe informacje pod tel. 0692 046-743.

Regulamin oraz komunikaty Organizatora na stronie internetowej: www.kryteriumkamionki. pl

Zapraszamy na tradycyjną imprezę.

Autoklub Świdnicki

17 kwietnia 2008r.
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez barylax » niedziela, 20 kwi 2008, 00:36

no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/
barylax
N2

Postprzez Banan » niedziela, 20 kwi 2008, 00:51

barylax napisał(a):no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/

Do konkursu zostaną dopuszczeni kierowcy spełniający jeden z poniższych warunków:

Wiec skoro masz 10 KJSow, to nie widze zadnego problemu, abys startowal.
Banan
A8

Postprzez SuN » niedziela, 20 kwi 2008, 06:10

a prawda jest taka, ze i tak pewnie jakos specjalnie nie beda tego sprawdzali :wink:
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez barylax » niedziela, 20 kwi 2008, 09:50

Banan napisał(a):
barylax napisał(a):no to se pojechałem kamionki w tym roku :/ mam ze 10 kjs zaliczonych ale ani jednych kamionek :/

a nie wiesz czy tylko wystraczy wpisanie gdzie sie jechalo czy musze dzwinić po automobilklubach żeby mi pieczątki dali??bo nie zbieram ich, jak tylko sie zdazy clio zlozyć i dotzrec to jade :D tym razem bedzie juz mocne 2.0 16v :D
barylax
N2

Postprzez Banan » niedziela, 20 kwi 2008, 10:44

barylax napisał(a):
Banan napisał(a):

a nie wiesz czy tylko wystraczy wpisanie gdzie sie jechalo czy musze dzwinić po automobilklubach żeby mi pieczątki dali??

Nie wiem, zapytaj: http://www.kryteriumkamionki.pl/modules ... page&pid=7
Banan
A8

Postprzez vti_rally » niedziela, 20 kwi 2008, 12:48

barylax napisał(a):
Banan napisał(a):

a nie wiesz czy tylko wystraczy wpisanie gdzie sie jechalo czy musze dzwinić po automobilklubach żeby mi pieczątki dali??bo nie zbieram ich, jak tylko sie zdazy clio zlozyć i dotzrec to jade :D tym razem bedzie juz mocne 2.0 16v :D

nie musisz mieć żadnego papieru ze jechałeś kjsy

wystarczy twój podpis na zgłoszeniu ze spełniasz jeden z 3 warunków

kamionki to nie PZM , to jest impreza dla zawodników a nie odwrotnie :)

jechałem 3 eliminacje i impreza rewelacyjna godna POLECENIA !!!
vti_rally
N2

Postprzez barylax » niedziela, 20 kwi 2008, 15:58

wiec jak tylko skończe skladac nowe serduszko i je zdaże dotrzeć to lece, a jak z oponami?? bo ja zawsze na drogowych zajechanych latam bo na lepsze kasy niema :/ a pare razy palalem tam i nie było wesoło bo clio skakalo po calej drodze :/
barylax
N2

Postprzez vti_rally » niedziela, 20 kwi 2008, 16:53

barylax napisał(a):wiec jak tylko skończe skladac nowe serduszko i je zdaże dotrzeć to lece, a jak z oponami?? bo ja zawsze na drogowych zajechanych latam bo na lepsze kasy niema :/ a pare razy palalem tam i nie było wesoło bo clio skakalo po calej drodze :/

ja tam ostatnio jechałem na seryjnych gumach i nawet udało się wygrać generalkę
vti_rally
N2

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 20 kwi 2008, 18:28

Termin bajka!
Zaliczę 2 super imprezy samochodowe w ciągu jednego weekendu!!
Ale zbieg okoliczności, pewnie Kryterium będzie oglądało znacznie więcej kibiców, bo wielu tak jak ja zostanie po Elmocie również na ten wyścig :D :D :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Beret » niedziela, 20 kwi 2008, 21:05

ze tak spytam: jak nasi szanowni rzadzacy na stolkach patrza na kamionke w tym roku??
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez vti_rally » niedziela, 20 kwi 2008, 22:02

Beret napisał(a):ze tak spytam: jak nasi szanowni rzadzacy na stolkach patrza na kamionke w tym roku??

a jak rządzący mogą patrzeć na coś nad czym nie mają władzy ? na pewno krzywo

a w Polsce co nie ma władzy PZM to jest nielegalne, niestety na motorsport PZM ma monopol

ale na szczęście są w tym kraju tacy ludzie jak pan Dobosz co ma w dupie cały PZM i potrafi zorganizować zajebistą imprezę dla każdego rajdowca i z dużym i małym portfelem
vti_rally
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS