Corona Rally Mexico

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Ziggy » piątek, 29 lut 2008, 21:38

wrc_krakow napisał(a):
gabrally napisał(a):"Gigi Galli przeżył przygodę na El Cubilete. - Wpadliśmy tylnym kołem do rowu i nie mogliśmy wyjechać. Byli tam kibice, ale w ogóle nam nie pomogli." autoklub.pl

Że co kurde?! :x

Ale jaja :shock: no chyba że to byli ''miejscowi'' i nie wiedzieli lub nie chcieli pomóc... Ja tam zawsze biegne jak ktoś wypadnie :D najgorzej jest jak ludzie nie wiedzą co robić... I jak ktos wypada mówią że nie umie jeździć itd. to dla mnie żałosne :roll: Teraz odpowiadam im czy on by pojechał lepiej w TAKIEJ rajdówce z TAKA prędkością jak on. :wink:

tudziesz stoją z boku i mówia co robić, jak wypychać lub robią sobie zdjęcia (filmy)

sorki za OT

po os.4 Junior drugi za Ogierem
z tego "Konia" będa ludzie :P
Ziggy
A5

Postprzez Booogi » piątek, 29 lut 2008, 22:47

Ziggy napisał(a):po os.4 Junior drugi za Ogierem
z tego "Konia" będa ludzie :P

Oj będą, będą. Junior ogień:)
Z ciekawostek: najlepsi w jwrc mają szansę na punkty w generalce, a tego jeszcze przecież nie było. :D
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez _mrc_ » piątek, 29 lut 2008, 23:41

Oj bedzie z niego bedzie, jak tak dalej bedzie pomykal ma pewne miejsce w fabryce w przyszlym sezonie.

3 miejsce jest dobre i w zeszlym roku byloby szczytem mozliwosci.
Kiepsko... powiedzialbym ze z glowa, rajd jest dlugi i meczacy dla samochodow. Junior ogien!!! :!: :!: :!:

SS 6 jak narazie nie ma w wynikach Moldera (zapachnialo archiwum X :lol: ). Mikko 2 :!: :!: :!:

Jak przystalo na Moldera zeczy dziwne dzieja sie wokol niego, i jest zpowrotem w wynikach, Michal 3 :roll:
Ostatnio edytowano sobota, 1 mar 2008, 00:27 przez _mrc_, łącznie edytowano 2 razy
_mrc_
N2

Postprzez PiotrGT » sobota, 1 mar 2008, 00:09

MiKo ma w tym sezonie mocną i dobrze serwisowaną brykę, więc też powinien sie spiąć, jeśli chce pokazać swój talent. Ma dużą szansę na pokazanie się bossom teamów. Kościuszko Ogień!

Ciekawa walka Latvali i Loeba. Hirvonen jakoś stłumiony. Małe różnice w czołówce mamy, oby dalej tak się ciekawie robiło! Solberg Ogień!
www.wrcrally.pl - Rajdowe Mistrzostwa Świata
PiotrGT

Postprzez _mrc_ » sobota, 1 mar 2008, 00:34

Podoba mi sie komentaz Loeba
"- Naprawdę próbuję, ile mogę i trochę ryzykuję - przyznał Sebastien Loeb. - Jest OK. Nie popełniłem błędu, jadę perfekcyjnym torem. Nie wiem, dlaczego przegrywamy" (autoklub.pl).
Czyzby konczyla sie pewna era. Moze byc podobnie jak mialo to miejsce z Tommim. Smieszna sytuacja miala miejsce w trakcie rajdu Szwecji kiedy Sebastien chcial uciec do domu i wkoncu mu sie to udalo :lol:
_mrc_
N2

Postprzez GrzesiekF » sobota, 1 mar 2008, 00:49

Jeszcze dwa dni rajdu przed nami. Ja życzę jak najlepiej Latvali, ale obawiam się, że końcówka i tak będzie należała do Loeba. Tak jak to wiele razy bywało gdy walczył z Gronholmem.
http://www.scr.civ.pl - AutoSport Retro - Historia sportu samochodowego
GrzesiekF

Postprzez rallyspeed » sobota, 1 mar 2008, 01:33

_mrc_ napisał(a):Podoba mi sie komentaz Loeba
"- Naprawdę próbuję, ile mogę i trochę ryzykuję - przyznał Sebastien Loeb. - Jest OK. Nie popełniłem błędu, jadę perfekcyjnym torem. Nie wiem, dlaczego przegrywamy" (autoklub.pl).
Czyzby konczyla sie pewna era. Moze byc podobnie jak mialo to miejsce z Tommim. Smieszna sytuacja miala miejsce w trakcie rajdu Szwecji kiedy Sebastien chcial uciec do domu i wkoncu mu sie to udalo :lol:

Tomii wywalczył tytuł 4 razy z rzędu, ale było więcej walki , awarii, Sainz gdyby miał szczęcie... Teraz Loeb rozdaje karty. Myślałem że podobnie jak u Fina potrwa to 4 lata, ale on mógł być mistrzem już w 2003, więc o rok dłużej utrzymuje się w formie. Nie bardzo w to wierzę żeby przez cały rok tracił do Latvali, w drugim dniu jeździ szybciej, więc nie będzie łatwo, ale niech w końcu będzie ciekawiej.
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Loeb1987 » sobota, 1 mar 2008, 09:27

Jak narazie Junior dobrze jedzie, byle tak do mety ;)
Co do Seby2 jeśli dalej będzie tak jeździł to zobaczymy go w C4 WRC w przyszłym sezonie... zamiast Sordo.
Loeb1987
A6

Postprzez boss » sobota, 1 mar 2008, 11:03

_mrc_ napisał(a):Podoba mi sie komentaz Loeba

wychodzi różnica między samochodami... Ford jest po prostu lepszy...np. taki Gali... wchodzi do auta i od razu kręci czasy w 3... super auto...!
boss
A5

Postprzez darude » sobota, 1 mar 2008, 12:31

No Michał dobrze jedzie. 3 miejsce jest niezłe, ale ja bym sobie go widział wyżej na mecie rajdu, oby przed Molderem. Ale przede wszystkim niech dojedzie do mety. :)
MiKo GO!!!
Obrazek
Michał Elżbieciak / Bartek Wątroba - OGIEŃ!!! :D
darude
N3

Postprzez Picias » sobota, 1 mar 2008, 18:55

No i Michał już 2, szkoda że Ogier trochę odjechał ale do końca rajdu jeszcze trochę zostało. Widać duży progres u Juniora, pewnie to też zasługa fabryki ale widziałem co robił na magurskim i bardzo mi się podobało. Mam nadziej, że powalczy w JWRC w tym roku.
Loeb powolutku odjeżdża, przejął pałeczke i jak nic się nie podzieje to już raczej tak zostanie. Brawa dla Latvali za naprawde szybką jazde. Rodzi się pytanie kto teraz jest liderem teamu Forda?
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez SuN » sobota, 1 mar 2008, 19:49

Michał ladnie jedzie - oby do mety. Poki co jest 2 w JWRC ale MÖLDER widac, ze nie ma zamiaru odpuszczac. No a Loeb hmmm :?: wydaje sie powoli odjezdzac ale zobaczymy :wink:
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez _mrc_ » sobota, 1 mar 2008, 21:13

Brawo dla Michala :lol: Oby tak dalej i po "czarnym" bo wygrani sa na mecie. Swietna walka z kolega z Teamu. Gratulacja na polmetku.

Zapowiada sie ciekawa sytuacja na jutro, wyglada na to ze Loeb bedzie mial przewage dzisiaj ale jutro bedzie tez pierwszy na drodze wiec Latvala bedzie mial przewage. Zopowiada sie niezla walka.
_mrc_
N2

Postprzez schwepes » sobota, 1 mar 2008, 23:18

rallyspeed napisał(a): Tomii wywalczył tytuł 4 razy z rzędu, ale było więcej walki , awarii, Sainz gdyby miał szczęcie... Teraz Loeb rozdaje karty.

W zeszłym sezonie, gdyby nie wypadek Gronholma w Irlandii, to nie wiadomo kto by się cieszył z mistrzowskiego tytułu. Więc nie było tak łatwo i przyjemnie dla Loeba, jak to opisałeś ;).

A co do Meksyku, to już pozamiatane.. chyba, że (odpukać) silnik cytryny nie da rady.
schwepes
A6

Postprzez MSG Racing » niedziela, 2 mar 2008, 00:02

Tak Junior dobrze jedzie :lol: jakby wygrał to i tak by na mnie wrażenia nie zrobił. Nie ma prawdziwych rywali w JWRC wiec jest kilka oczek wyżej niż potrafił pojechać rok temu. Do tego ma "fabryczne" auto a nie, nie wiadomo co. Który to jego sezon? Prawdziwy talent byłby już Mistrzem minimum raz.
No ale niech jedzie bo tylko jego mamy i może coś powiedzą w TV ale TVP (najbardziej dostępna) i tak nie pomyśli żeby zrobić program rajdach czy chociażby ogólnie o motoryzacji. Z resztą nie mają nawet speców.
Ale Michu trzymaj się.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata