Ładnie oklejona rajdówka

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez KMart » czwartek, 6 gru 2007, 08:09

A buraki w niebieskich mundurkach czepiają się rejestracji? (przód) :wink:

Pozdrawiam
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez barylax » czwartek, 6 gru 2007, 11:33

RallyMAN napisał(a):Jeżeli ktoś chce okleić swoje auto, szuka jakiegoś logotypu na samochód... Pisać!! Wykonywałem to oklejenie do tego clio Barylax'a. Wytna praktycznie każde logo na folii. Przygotuję całe oklejenie na samochód oraz moge go wykleić! Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać na priva lub maila...
polecam Rallymana do produkcjo oklejanie wszystko jest jak ma być :) a co do podobieństwa do maxi Doskocza to to poza dodanymi kilkoma moimi naklejkami to jest to bliźnacze oklejenie i tak miało to wygląać :) co do znalezienia sponsora to nadal go niema a że zawsze mi sie maxi w barwach renault elf polska podobało to postanowiłem tak swoje clio okleić :) co do silnika to jest to 1.8 16v teoretycznie na wykresie z hamowni po modach jest 166km ale ja stawiam na max 150/155 zresztą ci co widzieli te auto w akcji to wiedzą zę jakos specjalnie to sie nie odpycha ale zato lata sie piknie pod publike :D
barylax
N2

Postprzez skateman » piątek, 7 gru 2007, 13:30

Obrazek
Bardzo ładne oklejenie!
skateman
A6

Postprzez mortonrally » piątek, 7 gru 2007, 15:56

wedlug mnie troche kolorystyka zepsuta
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez gabrally » piątek, 7 gru 2007, 16:05

Gdyby było widać tą subaryne np w piękne lato, jakiś super krajobraz, Koryska czy coś takiego, byłaby piękna. A do tej jesiennej zimy mi to jakoś nie pasi. Ale tak czy tak mi sie podoba.

;)
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez olo77 » piątek, 7 gru 2007, 16:28

barylax napisał(a):
RallyMAN napisał(a):Jeżeli ktoś chce okleić swoje auto, szuka jakiegoś logotypu na samochód... Pisać!! Wykonywałem to oklejenie do tego clio Barylax'a. Wytna praktycznie każde logo na folii. Przygotuję całe oklejenie na samochód oraz moge go wykleić! Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać na priva lub maila...
polecam Rallymana do produkcjo oklejanie wszystko jest jak ma być :) a co do podobieństwa do maxi Doskocza to to poza dodanymi kilkoma moimi naklejkami to jest to bliźnacze oklejenie i tak miało to wygląać :) co do znalezienia sponsora to nadal go niema a że zawsze mi sie maxi w barwach renault elf polska podobało to postanowiłem tak swoje clio okleić :) co do silnika to jest to 1.8 16v teoretycznie na wykresie z hamowni po modach jest 166km ale ja stawiam na max 150/155 zresztą ci co widzieli te auto w akcji to wiedzą zę jakos specjalnie to sie nie odpycha ale zato lata sie piknie pod publike :D

a co to za modyfikacje masz? jestem ciekawy bo mam takie samo autko
Pozdro
olo77
olo77
N3

Postprzez Ziggy » piątek, 7 gru 2007, 16:29

orginalny kolor przynajmniej
Ziggy
A5

Postprzez barylax » piątek, 7 gru 2007, 17:18

olo77 napisał(a):
barylax napisał(a):

a co to za modyfikacje masz? jestem ciekawy bo mam takie samo autko
Pozdro
wałki głowica wydech program, dolot na getechu jak mierzyłem to powtarzalne 6.7 6.8 ale da sie lepiej jak sie starty opanuje
Obrazek
barylax
N2

Postprzez Marmetal » piątek, 7 gru 2007, 19:04

Całkiem fajne to oklejenie Imprezy Ruty, dość oryginalne :).

Edit:

Obrazek

Uwielbiam takie barwy, Impreza wygląda cudownie! 8)
Marmetal
S2000

Postprzez rallyspeed » niedziela, 20 sty 2008, 14:51

Obrazek
chciałbym w Polsce zobaczyć oklejenie z takim wyraźnym i dużym napisem z boku
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Michał K » niedziela, 20 sty 2008, 15:45

A ja takie male numery startowe poza Barborka Warszawska...
Michał K

Postprzez Gucio » niedziela, 20 sty 2008, 16:31

A to chyba reguluje przepis w regulaminie nie?
Mogli by to zmienić. Zawsze to widoczniejsze logo sponsora :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 20 sty 2008, 16:40

Oj Panowie, widać, że nie czytaliście nowych regulaminów. Pan Górski robi robotę i teraz takie male naklejki będą na każdym rajdzie RSMP i PPZM.
ŁukaszWRC
A5

Postprzez gabrally » niedziela, 20 sty 2008, 18:18

Michał K napisał(a):

A ja takie male numery startowe poza Barborka Warszawska...

A ja chciałbym zobaczyć w Polsce wurca z nr startowym 7... i reszte wurców też... całą 7 i więcej... eh....
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez zwibel » czwartek, 24 sty 2008, 20:26

Jak dla mnie piękne :shock: jest nowe oklejenie Kościuszki normalnie chyba najładniejsza z 207:)
http://www.rajdowy.info Obrazek
zwibel
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne