Pozdrawiam
Moderator: SebaSTI
polecam Rallymana do produkcjo oklejanie wszystko jest jak ma byćRallyMAN napisał(a):Jeżeli ktoś chce okleić swoje auto, szuka jakiegoś logotypu na samochód... Pisać!! Wykonywałem to oklejenie do tego clio Barylax'a. Wytna praktycznie każde logo na folii. Przygotuję całe oklejenie na samochód oraz moge go wykleić! Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać na priva lub maila...
barylax napisał(a):polecam Rallymana do produkcjo oklejanie wszystko jest jak ma byćRallyMAN napisał(a):Jeżeli ktoś chce okleić swoje auto, szuka jakiegoś logotypu na samochód... Pisać!! Wykonywałem to oklejenie do tego clio Barylax'a. Wytna praktycznie każde logo na folii. Przygotuję całe oklejenie na samochód oraz moge go wykleić! Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać na priva lub maila...a co do podobieństwa do maxi Doskocza to to poza dodanymi kilkoma moimi naklejkami to jest to bliźnacze oklejenie i tak miało to wygląać
co do znalezienia sponsora to nadal go niema a że zawsze mi sie maxi w barwach renault elf polska podobało to postanowiłem tak swoje clio okleić
co do silnika to jest to 1.8 16v teoretycznie na wykresie z hamowni po modach jest 166km ale ja stawiam na max 150/155 zresztą ci co widzieli te auto w akcji to wiedzą zę jakos specjalnie to sie nie odpycha ale zato lata sie piknie pod publike
wałki głowica wydech program, dolot na getechu jak mierzyłem to powtarzalne 6.7 6.8 ale da sie lepiej jak sie starty opanujeolo77 napisał(a):barylax napisał(a):polecam Rallymana do produkcjo oklejanie wszystko jest jak ma byćRallyMAN napisał(a):Jeżeli ktoś chce okleić swoje auto, szuka jakiegoś logotypu na samochód... Pisać!! Wykonywałem to oklejenie do tego clio Barylax'a. Wytna praktycznie każde logo na folii. Przygotuję całe oklejenie na samochód oraz moge go wykleić! Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać na priva lub maila...a co do podobieństwa do maxi Doskocza to to poza dodanymi kilkoma moimi naklejkami to jest to bliźnacze oklejenie i tak miało to wygląać
co do znalezienia sponsora to nadal go niema a że zawsze mi sie maxi w barwach renault elf polska podobało to postanowiłem tak swoje clio okleić
co do silnika to jest to 1.8 16v teoretycznie na wykresie z hamowni po modach jest 166km ale ja stawiam na max 150/155 zresztą ci co widzieli te auto w akcji to wiedzą zę jakos specjalnie to sie nie odpycha ale zato lata sie piknie pod publike
a co to za modyfikacje masz? jestem ciekawy bo mam takie samo autko
Pozdro
Michał K napisał(a):chciałbym w Polsce zobaczyć oklejenie z takim wyraźnym i dużym napisem z boku
A ja takie male numery startowe poza Barborka Warszawska...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości