kremer napisał(a):killer moze sie ujawnic ktos ty? bo robisz przypał - jesli ci ktos mowi takie rzeczy to sobie to zachowaj dla siebie pajacu, bo to nie sa rzeczy na forum publiczne tylko dla ciebie samego - ale widze chec zablysniecia jest wieksza - najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mowisz o rzeczach, ktore sa w fazie dalekiego projektu - a ty to beirzesz na serio
Robienie dziwnych tajemnic do których dostęp mają mieć tylko nieliczni mnie poprostu wkurza.Nie masz pojęcia skąd posiadam przedstawiane wiadomości wiąc skąd możesz wiedzieć że "robie przypał"?
Nie są to informacje tajne więc nie widzę powodu dla którego nie miałbym się nimi dzielić z fanami najpiękniejszego sportu świata.
Proponuję więc spokój.
Wybacz mi,ale właśnie tego nie lubię.To co mi działa na nerwy to "grupy wszystkowiedzących" panów w ciuchach teamów,którzy z podniesionymi głowami chodzą po oesach udając najważniejszych.
Ja forum traktuje jako miejsce gdzie oprócz wymiany poglądów,wymienia się też informacje.Nie mam zamiaru niczego ukrywać przed kibicami bo uważam z edzięki nim ten sport się kręci.Każdy ma prawo wiedzieć co "w trawie piszczy"a nie tylko wąska grupka.
PS I żeby było jasne nie swoich informacji nie czerpię od teamu Hołka.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 17 wrz 2007, 18:50 przez
killer wrc, łącznie edytowano 4 razy