Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez dwrc » poniedziałek, 17 wrz 2007, 14:33

Raven napisał(a):JEZELI pojedzie, to tylko w S2000, moze zamiast Bouffiera? Chociaz swoja droga to wolalbym zeby zostal, fajnie naszych osmieszyl :)

A tak serio, to jakos nie chce mi sie wierzyc.

Masz racje i mi też ciężko w to uwierzyć, chociaż był bym bardzo szczęsliwy jak by HOLO wrócił i pewnie nie tylko ja :D
dwrc
A5

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 17 wrz 2007, 17:34

Też bym się cieszył z tego powodu, ale nie wiem czy starty w RSMP miałyby sens. W Polsce wyjeździł wiele tytułów, osiągnął właściwie wszystko. Po co znów udowadniać, że jest najlepszy? Niech skoncentruje się teraz na rajdach terenowych, bo nieźle mu tam idzie. Wielu kierowców przenosi się po skończeniu kariery w rajdach płaskich do cross-country (np. Sainz, Vatanen, ś.p. McRae). A jeśli jednak miałby jeździć u nas to widziałbym go w Super 2000 w barwach Orlenu, ale nie w teamie Peugeota (sponsorem strategicznym zespołu jest Total). Chciałbym, żeby Bouffier został u nas jeszcze na rok, gdyż wtedy ewentualne starty Hołowczyca miałaby jakiś sens ;).
Marmetal
S2000

Postprzez killer wrc » poniedziałek, 17 wrz 2007, 17:45

kremer napisał(a):killer moze sie ujawnic ktos ty? bo robisz przypał - jesli ci ktos mowi takie rzeczy to sobie to zachowaj dla siebie pajacu, bo to nie sa rzeczy na forum publiczne tylko dla ciebie samego - ale widze chec zablysniecia jest wieksza - najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mowisz o rzeczach, ktore sa w fazie dalekiego projektu - a ty to beirzesz na serio

Robienie dziwnych tajemnic do których dostęp mają mieć tylko nieliczni mnie poprostu wkurza.Nie masz pojęcia skąd posiadam przedstawiane wiadomości wiąc skąd możesz wiedzieć że "robie przypał"?
Nie są to informacje tajne więc nie widzę powodu dla którego nie miałbym się nimi dzielić z fanami najpiękniejszego sportu świata.
Proponuję więc spokój.
Wybacz mi,ale właśnie tego nie lubię.To co mi działa na nerwy to "grupy wszystkowiedzących" panów w ciuchach teamów,którzy z podniesionymi głowami chodzą po oesach udając najważniejszych.
Ja forum traktuje jako miejsce gdzie oprócz wymiany poglądów,wymienia się też informacje.Nie mam zamiaru niczego ukrywać przed kibicami bo uważam z edzięki nim ten sport się kręci.Każdy ma prawo wiedzieć co "w trawie piszczy"a nie tylko wąska grupka.

PS I żeby było jasne nie swoich informacji nie czerpię od teamu Hołka.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 17 wrz 2007, 18:50 przez killer wrc, łącznie edytowano 4 razy
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez dziq » poniedziałek, 17 wrz 2007, 18:19

killer wrc napisał(a):
kremer napisał(a):killer moze sie ujawnic ktos ty? bo robisz przypał - jesli ci ktos mowi takie rzeczy to sobie to zachowaj dla siebie pajacu, bo to nie sa rzeczy na forum publiczne tylko dla ciebie samego - ale widze chec zablysniecia jest wieksza - najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mowisz o rzeczach, ktore sa w fazie dalekiego projektu - a ty to beirzesz na serio

Wybacz mi,ale właśnie tego nie lubię.To co mi działa na nerwy to "grupy wszystkowiedzących" panów w ciuchach teamów,którzy z podniesionymi głowami chodzą po oesach udając najważniejszych.
Ja forum traktuje jako miejsce gdzie oprócz wymiany poglądów,wymienia się też informacje.Nie mam zamiaru niczego ukrywać przed kibicami bo uważam z edzięki nim ten sport się kręci.Każdy ma prawo wiedzieć co "w trawie piszczy"a nie tylko wąska grupka

Chyba pierwszy raz przyznam Ci rację. Ale jeżeli Hołek dopiero planuje te starty w RSMP to uważam że troche za szybko ujawniles te info bo do sezonu 2008 jeszcze duzo moze sie zmienic :wink:
dziq
N3

Postprzez killer wrc » poniedziałek, 17 wrz 2007, 18:54

Nie badżmy zakłamani.O powrocie Hołka mówiło się od ok miesiąca.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez d-z rallyfans » poniedziałek, 17 wrz 2007, 20:26

Poczekamy zobaczymy,jak takie są plany to ok. jeśli chodzi o sprzęt to pewnie w S2000, może pug z kronosa, juz kiedyś Krzysiu pożyczał od nich fure,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez Banan » poniedziałek, 17 wrz 2007, 21:14

W takim razie mam gdzies Mistrzostwa Swiata. Zaliczam pelny cykl RSMP!
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez dwrc » poniedziałek, 17 wrz 2007, 21:20

Banan napisał(a):W takim razie mam gdzies Mistrzostwa Swiata. Zaliczam pelny cykl RSMP!

Hehe Banan widze, że starych i wiernych fanów Hołka nie brakuje :!:
Witam w gronie bo też sie do nich zaliczam :wink:
dwrc
A5

Postprzez darude » poniedziałek, 17 wrz 2007, 21:41

heh, no jakby się to sprawdziło, to będzie gruby sezon RSMP! :D
Obrazek
Michał Elżbieciak / Bartek Wątroba - OGIEŃ!!! :D
darude
N3

Postprzez Cogonieznajom » środa, 19 wrz 2007, 15:43

dwrc napisał(a):
Banan napisał(a):W takim razie mam gdzies Mistrzostwa Swiata. Zaliczam pelny cykl RSMP!

jak głosi hasło na fladze klubu piłkarskiego z którym sąsiaduje "przez górkę": "Połowa Polski nas nienawidzi, druga połowa to MY!" > i to się idealnie sprawdza w przypadku kibiców Hołowczyca:) Jestem z Wami...od zawsze :)
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Świder » środa, 19 wrz 2007, 15:58

Ja także z wielkim zainteresowaniem będę śledził występy Hołka w następnym sezonie, a nie tylko na Polskim...

Ale na jakim etapie że się tak wyrażę zaangażowania jest ta decyzja?? Czy pochodzi z pierwszej ręki?
Świder
N3

Postprzez Booogi » środa, 19 wrz 2007, 19:29

Świder napisał(a):J
Ale na jakim etapie że się tak wyrażę zaangażowania jest ta decyzja?? Czy pochodzi z pierwszej ręki?

Narazie to tylko spekulacje, Hołek szybko dzieli się swoimi planami więc jak będzie coś na rzeczy to wszyscy się dowiemy.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Świder » czwartek, 20 wrz 2007, 14:15

Patrząc z drugiej strony, to jeśli to info pochodzi (pośrednio, czy nie) od Niego, to raczej nie rzuca słów na wiatr, które nie mają szans na spełnienie...

Czyli szanse są spore, taak?:>
Świder
N3

Postprzez ptakwrc » czwartek, 20 wrz 2007, 14:55

szczerze zdziwilbym sie i cieszyl zarazem jakby wrocil ;)
moze S2000 przypadnie mu do gustu, bo jak mowil "osiolkami" sie scigac nie chce ;)
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez MSG Racing » czwartek, 20 wrz 2007, 17:26

Cogonieznajom napisał(a):
dwrc napisał(a):

jak głosi hasło na fladze klubu piłkarskiego z którym sąsiaduje "przez górkę": "Połowa Polski nas nienawidzi, druga połowa to MY!" > i to się idealnie sprawdza w przypadku kibiców Hołowczyca:) Jestem z Wami...od zawsze :)

Jest nas więcej :)
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP