Moderator: SebaSTI
kirloy napisał(a):Ktoras zaloga wypadla dosc efektownie urywajac kolo.
kirloy napisał(a):Kierowca nie swiadom uszkodzenia jeszcze przez dobre 100m probowal kontynuowac, w koncu zatrzymal go policjant. Zdziwilo mnie troche zachowanie zalogi - mimo ze auto zatrzymalo sie w widocznym miejscu dobre 1.5m od skraju drogi to pilot bez tabliczki ok polecial hamowac nastepnych.
kirloy napisał(a):Ja zalicze rajd do udanych.
Lokalni matadorzy faktycznie przescigali samych siebie i czuli sie pewnie na tych trasach. Auta na SCI pozytywnie sie wyroznialy. Celowal w tym Wiselka ktory naprawde lecial ta astra wszystko co potrafi albo i wiecej. Sablik tez bardzo dobrze ale do czasu.
W N0 Elzbieciak tez na kazdym przejezdzie zapisywal sie w pamieci.
Jeszcze kilku driverow oprocz scislej czolowki wypadalo by tu wyroznic, ale niestety nie pamietam nazwisk.
Wszelkie tlumaczenia ze rajd nie jest dla gosci tylko dla pzmotowcow do mnie nie trafiaja.
Bartek Cieszyn napisał(a):kolega to są rajdy . Marcin chyba 3 rajd z rzędu jechał po Ladzie i wiele razy ja doganiał . Marcin wpadł do rowu kibice niezbyt chętnie przyszli mu z pomocą , zaczęli nie wiadomo czemu skakać mu po dachu i rozwalili tylną szybe ... ehh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości