Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez krzysiek » niedziela, 16 wrz 2007, 22:24

ja od siebie tylko tyle yellow lanos rzadzi
krzysiek
N1

Postprzez Szkucik » niedziela, 16 wrz 2007, 22:38

Bartek Cieszyn:

a czy widziałeś gdzieś na informatorze, regulaminie, mapce taką informację:
Kandydat do RSMP 2008 bo ja nie
Szkucik
N3

Postprzez Anonymous » niedziela, 16 wrz 2007, 22:39

A rok temu widziałes :wink: :?:

Pozdrawiam
Anonymous

Postprzez kirloy » niedziela, 16 wrz 2007, 22:46

Ja zalicze rajd do udanych.

Pierwszy przejazd to Zamarski spadanie do water splasha. Niestety spoznilem sie na czolowke, ale nie tylko ja bo ekipa z panna BB:) skladzie zjawila sie po mnie.
Fajnie morko, wasko podbijajaco. Pan Sablik zostawil najwieszke wrazenie, ale chyba utrzymanie sie na czarnym nie bylo jego priorytetm w tym rajdzie.
Ktoras zaloga wypadla dosc efektownie urywajac kolo. Kierowca nie swiadom uszkodzenia jeszcze przez dobre 100m probowal kontynuowac, w koncu zatrzymal go policjant. Zdziwilo mnie troche zachowanie zalogi - mimo ze auto zatrzymalo sie w widocznym miejscu dobre 1.5m od skraju drogi to pilot bez tabliczki ok polecial hamowac nastepnych.
Nastepnie zaliczylem "zakret nowakowskiego" na Cisownicy - masa ludzi, szybko, ciekawie.
Po krotkim odwiedzeniu serwisu na koniec czarne doly w Hazlachu - tez sporo kibicow jak na takie zadupie - i pierwsza miejscowka na ktorej podbicia nie byly atrakcja - w miare rowno.

Lokalni matadorzy faktycznie przescigali samych siebie i czuli sie pewnie na tych trasach. Auta na SCI pozytywnie sie wyroznialy. Celowal w tym Wiselka ktory naprawde lecial ta astra wszystko co potrafi albo i wiecej. Sablik tez bardzo dobrze ale do czasu.
W N0 Elzbieciak tez na kazdym przejezdzie zapisywal sie w pamieci.
Jeszcze kilku driverow oprocz scislej czolowki wypadalo by tu wyroznic, ale niestety nie pamietam nazwisk.

Gratki dla Cieslara co prawda nie mial sie z kim scigac, ale swoje zadanie wypelnil w 100%. Moze beda kolejne starty - trzymam kciuki.

Potezny dzwon K - hm do takich sytuacji nie powinno dochodzic - dziewczyna dala sie poniesc - imho lekki brak odpowiedzialnosci.

Organizacja OK - w okolicy duzo fanow, duze tradycje to procentuje.

Irytujace dla mnie puszczanie gosci na koncu. Rajd to dosc skomplikowana impreza zeby robic takie nie potrzebne zamieszanie. Jazda powinna byc od najszybszych (teoretycznie) do najwolniejszych. Wiekszosc ludzi myslala ze po rajdzie kiedy maluchy przejechaly, zreszta zabezpieczenie tez nie wiedzialo o co chodzi. Wszyscy pytali czemu najlepsze auta jada na koncu. Generalnie masa ludzi szla droga a tu nagle wyskakiwal Cieslar, dobrze ze zabezpieczenie gwizdalo. Takie akcje sa nie na moje nerwy.
Wszelkie tlumaczenia ze rajd nie jest dla gosci tylko dla pzmotowcow do mnie nie trafiaja.
kirloy
N3

Postprzez machoony » niedziela, 16 wrz 2007, 23:46

kirloy napisał(a): Pan Sablik zostawil najwieszke wrazenie, ale chyba utrzymanie sie na czarnym nie bylo jego priorytetm w tym rajdzie.

SaDlik :)

Obrazek
http://www.it-technologies.pl
machoony
A5

Postprzez SoGa_Rally » poniedziałek, 17 wrz 2007, 00:31

Jak by ktos mial foty zalogi 77 bardzo bym prosił o przesalanie maila rallymalacz@interia.pl z gory dzieki
-------------------SoGa Motorsport---------------
SoGa_Rally

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 17 wrz 2007, 00:52

kirloy napisał(a):Ktoras zaloga wypadla dosc efektownie urywajac kolo.

o ile dobrze pamietam zaloga 59

kirloy napisał(a):Kierowca nie swiadom uszkodzenia jeszcze przez dobre 100m probowal kontynuowac, w koncu zatrzymal go policjant. Zdziwilo mnie troche zachowanie zalogi - mimo ze auto zatrzymalo sie w widocznym miejscu dobre 1.5m od skraju drogi to pilot bez tabliczki ok polecial hamowac nastepnych.

hmm no ciagnal ciagnal bo prawie na mnie wpadl.... co do hamowania to przesadzili, jedna zaloge prawie do zera....
Zajcev
N4

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 17 wrz 2007, 02:05

kirloy napisał(a):Ja zalicze rajd do udanych.

Lokalni matadorzy faktycznie przescigali samych siebie i czuli sie pewnie na tych trasach. Auta na SCI pozytywnie sie wyroznialy. Celowal w tym Wiselka ktory naprawde lecial ta astra wszystko co potrafi albo i wiecej. Sablik tez bardzo dobrze ale do czasu.
W N0 Elzbieciak tez na kazdym przejezdzie zapisywal sie w pamieci.
Jeszcze kilku driverow oprocz scislej czolowki wypadalo by tu wyroznic, ale niestety nie pamietam nazwisk.

Wszelkie tlumaczenia ze rajd nie jest dla gosci tylko dla pzmotowcow do mnie nie trafiaja.

DANIELA Z PATRYCJA MOŻNA WYRÓŻNIĆ Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ
DLACZEGO NA FORUM NIKT ICH NIE DOSTRZEGA SKORA KTÓRYŚ RAJD Z KOLEI A0 WYGRYWAJĄ I SĄ WYSOKO W GENERALCE?
TYLKO EZBI RZĄDZI? - CHYBA NIE
Ziggy
A5

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 17 wrz 2007, 08:02

No własnie ... nikt nigdy nie wspomni o a0 :roll:
Gdyby nie przygody Marcina Kwaśnego i błąd na zamarsach była by fajna walka. Niestety już na samych zamarsach Rosiek włożył 8 sekund i było po rajdzie

Brawa Daniel :!: :D
Anonymous

Postprzez kirloy » poniedziałek, 17 wrz 2007, 09:36

Fakt Kwasny tez bardzo dobrze, ale slyszalem ze gdzies go tam musieli wypychac.
kirloy
N3

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 17 wrz 2007, 12:21

kirloy napisał(a):Fakt Kwasny tez bardzo dobrze, ale slyszalem ze gdzies go tam musieli wypychac.

do tego Daniel stracił 25sec stojąc za Kwaśnym
Ziggy
A5

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 17 wrz 2007, 18:26

kolega to są rajdy . Marcin chyba 3 rajd z rzędu jechał po Ladzie i wiele razy ja doganiał . Marcin wpadł do rowu kibice niezbyt chętnie przyszli mu z pomocą , zaczęli nie wiadomo czemu skakać mu po dachu i rozwalili tylną szybe ... ehh :wink:
Anonymous

Postprzez kropek » poniedziałek, 17 wrz 2007, 19:53

dalmnie rajd nie udany chodz dawno nie widziałem takiej rywalizacji w klasie RWD-1 my z Jurkiem śliśmy włeb włeb naprawde walczyliśmy o setne sekundy i tu nagle miałem takiego pecha skrzynia mi padła na ostatnim odcinku niemiałem żadnych biegów Gratulacje wielkie dla Jurka za zwycięztwo ma ktoś może fotki zalogi GRONDAL/KWIECIEŃ nr 75 Prawie Jak Subaru e-mail: gronpiek@wp.pl
kropek
N2

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 17 wrz 2007, 20:15

Bartek Cieszyn napisał(a):kolega to są rajdy . Marcin chyba 3 rajd z rzędu jechał po Ladzie i wiele razy ja doganiał . Marcin wpadł do rowu kibice niezbyt chętnie przyszli mu z pomocą , zaczęli nie wiadomo czemu skakać mu po dachu i rozwalili tylną szybe ... ehh :wink:

ma ktoś do niego pretensje?
Ziggy
A5

Postprzez Anonymous » poniedziałek, 17 wrz 2007, 20:24

Nie :wink:

Chce ktoś nagrania :?:
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM