(RSMP) Nadlatuje Kormoran !

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez żółtodziób » piątek, 4 lip 2003, 11:56

a co w tym złego że jednego czy drugiego palanta nazwę jak na to zasługuje? Jeśli zaś chodzi o sporą dawkę działania w stresie to chyba pomyliłeś parlament z mistrzostwami świata w rajdach, w parlamencie i w rządzie nie ma żadnego stresu, przychodzą goście w garniakach, wręczają pieniążki i to oni mówią co jeden z drugim ma powiedzieć i zrobić... stres jest dopiero jak cała sprawa wyjdzie na jaw i wtedy politycy wykazują się całkowitą niekompetencją i bezradnością, najlepszy przykład to sprawa rywina, nagle opkazało się że szef gabinetu politycznego rządu o niczym nie wie, ministrowie mają problemy z pamięcią, a wszyscy kłamią w tak głupi sposób że dla srednio zorientowanego widza są winni jak kot w akwarium. I ty to nazywasz umiejętnością działania w stresie?
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » piątek, 4 lip 2003, 17:58

żółtodziób napisał(a):a co w tym złego że jednego czy drugiego palanta nazwę jak na to zasługuje? Jeśli zaś chodzi o sporą dawkę działania w stresie to chyba pomyliłeś parlament z mistrzostwami świata w rajdach, w parlamencie i w rządzie nie ma żadnego stresu, przychodzą goście w garniakach, wręczają pieniążki i to oni mówią co jeden z drugim ma powiedzieć i zrobić... stres jest dopiero jak cała sprawa wyjdzie na jaw i wtedy politycy wykazują się całkowitą niekompetencją i bezradnością, najlepszy przykład to sprawa rywina, nagle opkazało się że szef gabinetu politycznego rządu o niczym nie wie, ministrowie mają problemy z pamięcią, a wszyscy kłamią w tak głupi sposób że dla srednio zorientowanego widza są winni jak kot w akwarium. I ty to nazywasz umiejętnością działania w stresie?

adi to były mądre słowa!!
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » piątek, 4 lip 2003, 18:02

LIPciu napisał(a):
żółtodziób napisał(a):a co w tym złego że jednego czy drugiego palanta nazwę jak na to zasługuje? Jeśli zaś chodzi o sporą dawkę działania w stresie to chyba pomyliłeś parlament z mistrzostwami świata w rajdach, w parlamencie i w rządzie nie ma żadnego stresu, przychodzą goście w garniakach, wręczają pieniążki i to oni mówią co jeden z drugim ma powiedzieć i zrobić... stres jest dopiero jak cała sprawa wyjdzie na jaw i wtedy politycy wykazują się całkowitą niekompetencją i bezradnością, najlepszy przykład to sprawa rywina, nagle opkazało się że szef gabinetu politycznego rządu o niczym nie wie, ministrowie mają problemy z pamięcią, a wszyscy kłamią w tak głupi sposób że dla srednio zorientowanego widza są winni jak kot w akwarium. I ty to nazywasz umiejętnością działania w stresie?

adi to były mądre słowa!!

Wiem ale mi jest szkoda rajdów. Przez politykę ludzie się dzielą i tyle.
!ADI!
S1600

Postprzez Wilu » piątek, 4 lip 2003, 19:06

Żółtodziobie:
1. mój post dotyczył marnej jakości krytyki politycznej.
2. początek dotyczył wachlarza zachowań a nie wybranego.
nikt Tobie niczego nie zabrania. wyraziłem swoją opinię.
Wilu
N4

Postprzez Krzysztof » piątek, 4 lip 2003, 23:18

nareszcie ....ktoś jednak... pozdrowionka.
Krzysztof

Postprzez żółtodziób » sobota, 5 lip 2003, 00:00

Wilu: jakość krytyki odpowiada jakości zjawiska krytykowanego. Masz rację że forum o rajdach i tak dalej ale nasi rządżący działają na mnie tak negatywnie że nie potrafię się powstrzymać od obrzucenia ich blotem ile razy nie przytrafi się do tego okazja...

Pozdro!
żółtodziób
A8

Postprzez Baca » niedziela, 6 lip 2003, 17:29

Oprócz Libii jest kolejny kandydat do cyklu WRC. To Japonia z imprezą znaną jako Rally Hokkaido – jedna z rund FIA Asia-Pacific Rally Championship. Impreza ta jest rozgrywana na niezagospodarowanych ziemiach Hokkaido, która jest Mekką japońskich kierowców i domem najbardziej doświadczonej lokalnej organizacji – AGMSC.

Same oesy są dość zróżnicowane: począwszy od bardzo płaskich, płynnych i szybkich do gęsto zalesionych, wąskich, krętych i bardzo technicznych. Często są one porównywane do tych w Finlandii i Szkocji. Obecnie w ich skład wchodzą również dwa odcinki rozgrywane dla publiczności. Jeden z nich - Tokapci Super - jest zlokalizowany obok parku serwisowego, umożliwiając fanom oglądanie różnych aspektów rajdu z jednego miejsca.

Przedstawiciele wielu teamów uczestniczących w cyklu RSMŚ wraz z delegatami FIA planują wizytę na Rajdzie Hokkaido we wrześniu.
Baca
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 6 lip 2003, 20:22

Żeby nie było tylko tak jak z Rajdem Chin. Jeden raz i out
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez marcin » poniedziałek, 7 lip 2003, 07:06

Sorry że tak późno pisze ale byłem na wakacjach :D :wink:
Jestem bardzo szczęśliwy że Kuzaj wygrał Kormorana. Pokazał niedowiarkom że nadal jest driverem który może walczyć o wygraną w MP i nie tylko. Dla mnie awarie Hołka i Kuchara to co najmniej dziwna sprawa, a szczególnie Hołka. Cenię kierowców którzy umieją się przyznać że byli gorsi na rajdzie i już, ale to nie ważne. Myślę że wynik Leszka podbudował jego psychikę i w dalszych startach powinno być już co raz lepiej :D KUZI GO !!!! :twisted:
marcin
A5

Postprzez pwrc » wtorek, 15 lip 2003, 20:25

http://www.naszdziennik.pl/index.php?ty ... 15&id=main

za rok Kormoran ma byc el ME o wsp 5, dobre i to! 8)

marcin napisał(a):Dla mnie awarie Hołka i Kuchara to co najmniej dziwna sprawa, a szczególnie Hołka.

marcin-jesli masz jakieś informacje nt tych awarii, to podziel sie z nami swoja wiedza, nie tylko ja z checią poczytam
prawde mówiąc ja tez mam pewne podejrzenia, w koncu czeskie Focusy słyna z bezawaryjności :lol:

pozdr
pwrc
A5

Postprzez Wilu » środa, 16 lip 2003, 11:16

to już wiem czemu Latvala w Exide Ralli dojechał 4 gdyż jechał corolką ze słynnego temu JM ze Zlina.
Wilu
N4

Postprzez WAPNO » środa, 16 lip 2003, 13:04

Kurde sorry to info o galerii miało być oczywiście innym topicu :/. Sorry raz jeszcze.
WAPNO
A6

Postprzez żółtodziób » czwartek, 17 lip 2003, 11:24

pwrc: zważ jeszcze kto to napisał, z tej gazety prawdy się raczej nie dowiesz, dziwne tylko że nie szukają w tym żydowasko - masońskiego spisku i że nie domagają się żeby przestać organizować rajdy a kasę rozdać biednym...
żółtodziób
A8

Postprzez pwrc » piątek, 18 lip 2003, 01:23

żółtodziób: guzik mnie obchodzi linia polityczna Naszego Dziennika
nawet nie wiedziałem, ze takowa str. int istnieje, dostałem @-em link do konkretnego art. i postanowilem podzielic sie tym z innymi czytelnikami
forum Autoklubu
ten art. nijak sie ma do polityki, co nietrudno zauwazyc
moim skromnym zdaniem Kormoran zasługuje co najmniej na
wsp 5 w ME, choc wolałbym 20 (niestety na MS nie ma szans z powodu braku pieniedzy)
jak sie nie ma co sie lubi-to dobre i ME wsp 5

pozdr
pwrc
A5

Postprzez rav » piątek, 18 lip 2003, 02:02

Nie wiem z kąd ten pesymizm. W Argentynie jest coroczna edycja rajdu, a to nie jest wcale bogaty kraj. Na dodatek ten rajd jest chyba najkosztowniejszym z całego cyklu. Zespoły muszą przywieźć tam sprzęt, a organizatorzy muszą zabezpieczyć OS-y przed tłumami kibiców. Mimo tego Argentyna organizuje co roku rajd. Jeśli chodzi o kasę to jak widać znalazła się i wszystko wystartowało po myśli organizatora. Za rok będzie potrzeba trochę więcej, ale nie wiele więcej. Trzeba to po prostu powtórzyć razy 2, a to już nie są 2razy większe koszty tylko niewiele większe. Ludziom od zabezpieczenia trzeba będzie dać nie 15, a 20 zł, a koszty transportu się nie zmienią. W dodatku Polska wchodzi do UE, a jak zapewne wiecie wszystko się kręci wokół polityki.
rav
A6

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum