Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Hultay WRC » piątek, 15 cze 2007, 21:11

Zajrzyj na youtube.com. Tam był.
Ale to chyba topic o Hołku ;-)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez killer wrc » sobota, 16 cze 2007, 12:08

Nie mogę znależć bo dużo tam relacji ale tez z biciem kuziego nie widzę.:-(
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez d-z rallyfans » sobota, 16 cze 2007, 12:22

Wystarczy tylko dobrze poszukać,pozdrawiam :wink:
Dzwon Kuzaja
http://www.youtube.com/watch?v=ubvziHCbLbI
d-z rallyfans
A5

Postprzez killer wrc » sobota, 16 cze 2007, 13:05

fenk ju.może dlatego nie znalazłam że tyle jest jego dzwonów ze komp się zacina :roll:
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez majkos » sobota, 16 cze 2007, 14:54

Widzisz Killer z ciebie taki sam frajer, jak napisałeś wyżej o kibicach Kuzaja. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz więc nie będę przybliżał o co mi chodzi.
A teraz kubeł zimnej wody na głowy kibiców zachwyconych jazdą Hołka. Podniecacie się tym, że zlał całą polska czołówkę. A ja bym się zdziwił gdyby tego nie zrobił. Przecież on nastawia się na jeden rajd, więc tłucze do znudzenia oesy mazurskie, do czego się otwarcie przyznaje. Ma jedno zawieszenie, więc nie musi kombinować jak inni na asfalty w Rzeszowie, Walimiu itd. Ma doskonałą sytauację i pewni gdy tylko śniegi zejdą to już trenuje i robi to na pewno już do następnego Rajdu Polski. Chwała mu za to, że lubi trenować, ale na Boga nie róbcie z niego z tego powodu bóstwa. A że w Polsce nie ma talentów rajdowych (jeden Kajto wiosny nie czyni) więc nie dziwota, że wygrywa w cuglach Mazurskie oesy. I nie ma się tu czym podniecać, że Holo największy. O Mistrzostwie Polski i mistrzostwie zawodnika swiadczą wyniki z całego sezonu, a nie jednego rajdu.
Ktoś napisał, że Holo nie musi nic udowadnaić. Chyba dla swoich kibiców tylko. Bo sam sobie chce udowodnić, że wygra na szutrach mazurskich co było widać od początku. Najpierw zadyma z z WRC - wiadomo konkurencja nie będzie miała takich aut więc wygrana w kieszeni. Do tego otoczka, że chce takie auto pokazać kibicom - śmiech na pustej sali - on chciał tym autem jechać dla siebie po wygraną, czego dowodem jest wycofanie się ze startu wurcem gdy nie klasyfikuje się tych aut w RP. Gdy musi jechać enką - zaczyna kombinować na oesach by dawać mu 2 minuty bo niby duży kurz.... Czy może to zrobić czy nie, to jednak wychodzi z tego, że kombinuje. (ciekawe dlaczego inni nie prosili na PKC-u tylko zwracali się do dyrekcji rajdu). Niech Pan H. startuje w rajdach, zrobi priorytet i wtedy nie będzie miał problemów. Lecz on nastawiony na jeden rajd chce mieć jak najlepsze warunki, więc dymi nie tylko na starcie do oesu gdzie dostał karę, ale na innych tez dymił. A jechał za Svendlundem - więc chyba tak szybko Holo na oesie by go nie doszedł. Z wypowiedzi sędziów inaczej sprawa wyglądała niż przedstawia to Holo ,więc prawda leży po środku. I jeśli w tym wszystkim nie widzicie ciśnienia na zwycięstwo w rajdzie i udowdonienie, że jestem najlepszy, to chyba ślepi jesteście.
Do tego wypowiedź w Sporrrrcie - nie będę komentował kapcia na oesie - tu normalnie przegiął - sugeruje podrzucenie grabi lub spuszczenie powietrza na PKC hahahahahaha. I do tego twarz wkur......go Hola bo rajdu nie wygrał....
Cóż - uważałem Hołowczyca za świetnego zawodnika, medialnego, usmiechniętego. Lubiłem go nawet bardzo, a obserwuję jego jazdę już od czasów startu w en-grupowej toyocie celice. Jest on jednym z niewielu talentów w polskich rajdach, którzy do tego popierają talent ciężką pracą. Ale od zadymy na Agapicie oraz od momentu pokazówki na Polskim straciłem do niego cały szacunek. Dobiły mnie również wypowiedzi Hołka o "normalnych tylko trasach na Mazurach" oraz "Mimo tej niespodziewanej utraty pierwszego miejsca wcale nie czuję się przegranym" i jeszcze raz "Może zabrzmi to nieskromnie, ale nie czuję się przegranym w tym rajdzie". Po prostu wychodzi z niego buc i tyle.... Tych niuansów za które zaczęło nie lubić Pana H. wielu kibiców oczywiście nie zauważą "prawdziwi" kibice Hołka i dalej będą śpiewać swoje hymny. Cóż - takie ich prawo - jak moje również by wypowiedzieć swoje zdanie.
Do Kremera - ceniłem Cię za Twoje merytoryczne wypowiedzi. Ale z tekstami o pupilkach to przegiąłeś ostro. Zaiste diabelska argumentacja - bo kuchar i bełtowski źle pojechali więc Skateman będzie jechał po Hołowczycu..... Chyba już nie wierzysz, że są kibice w Polsce, którzy kibicują nie tylko tym co wygrywawają, ale także tym co jadą w ogonie. I nie leją zwycięzców bo "pupil" nie zwyciężył, tylko, że zwycięzca jest zwyklym bucem.... Saketeman ma 17 lat i gdyby wszyscy tu kibicowali tak jak on ze swoja ekipą, to po każdym rajdzie pilibyśmy wszyscy piwo, a nie wyzywali tu na forum.... A po reakcji co poniektórych na post Whiateka to widać, że mimo starszego niż 17 lat wieku, ich poziom umysłowy jest niższy niż 17 letniego Skatemana.....
Pozdrawiam wszystkich
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez Buncol » sobota, 16 cze 2007, 15:39

Nie wiem jak inni forumowicze, ale ja proszę o pozbawienie praw do pisania killera wrc. Chyba nie muszę argumentować?
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Banan » sobota, 16 cze 2007, 15:40

majkos napisał(a): Do tego wypowiedź w Sporrrrcie - nie będę komentował kapcia na oesie - tu normalnie przegiął - sugeruje podrzucenie grabi lub spuszczenie powietrza na PKC hahahahahaha. I do tego twarz wkur......go Hola bo rajdu nie wygrał....

No wlasnie, do tego wszystkiego wypowiedz w sporrrcie - Nie bede komentowal kapcia na oesie - Tu normalnie zachowal sie jak przystalo na prawdziwego sportowca - Nie sugeruje podrzucenia grabi, belek, duzego kamienia na cieciu itp. Nie zgania tego "pecha" na Bog wie co, jak zrobiliby to inni, tylko jak sam powiedzial taki jest motorsport i kapcie sie zdarzaja.

Krzysztof Holowczyc naszym mistrzem jest, niech nam zyje 1000 lat!
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Mroowa » sobota, 16 cze 2007, 16:09

Ale minę miał nie tęgą :)

A z tym zadowoleniem, że Holo złapał kapcia to nie szukajcie spisku... że kibice Kuzaja się cieszyli... bo przecież wtedy już Kuzaj nie jechał i na niczym im by nie zależało. Ale jak usłyszałem że Holo na kapciu ostatni OS to uśmiech się na twarzy pojawił :), że jednak Svedlund będzie najszybszy, a tak obstawiałem na początku.

Tylko nie rozumiem jednego... na ZSSie po pierwszym etapie, KH siedział bardzo długo na posiedzeniu, przez co zabrakło już czasu dla innych zawodników z niższych klas etc. którzy gdyby wiedzieli to pooszliby spać, niż mieli czekać. Tutaj też wina ZSS bo chyba po coś są na rajdzie....

No nic... jednym z najszybszych Holo może i jest. Ale kurde... nie ma porównania do innych zawodników którzy jak było wspominane skupiają się na całym sezonie, szuter, asfalt zmiana zawieszeń etc. a nie na jednej charakterystyce szutru.

Pozdro !
Mroowa
S2000

Postprzez Buncol » sobota, 16 cze 2007, 16:13

nie no co ty Mroowa. Hołowczyc to keirowca nr1 w Polsce a za nim nie ma długo długo nic. Jakiś Kuzaj gdzieś się plącze, tylko kto o nim słyszał?
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez killer wrc » sobota, 16 cze 2007, 16:40

Buncol,powinieneś być posłem PIS.Oni też wprowadzają cenzurę i uważają że "nie muszą tłumaczyć dlaczego".
To ze nie zgadzam się z Tobą nie obliguje cię do takich tekstów.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez killer wrc » sobota, 16 cze 2007, 16:41

Buncol napisał(a):nie no co ty Mroowa. Hołowczyc to keirowca nr1 w Polsce a za nim nie ma długo długo nic. Jakiś Kuzaj gdzieś się plącze, tylko kto o nim słyszał?

Pełna zgoda.ciekawe jak wytłumaczysz to co Twój guru zrobił z Kajtem(który go notorycznie leje)
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez rallyspeed » sobota, 16 cze 2007, 19:06

Majkos wyobraź sobie ze Ty tez jeździsz w rajdach, poza RBRem i byłbys na miejscu Hołka to też nie czułbys się przegranym bo zawiodła opona na ostatnim oesie a dawaleś z siebie wszystko i nikt nie był lepszy.I takiego kogoś nazywasz bucem??? Kibicujmy wszystkim, doceniajmy najlepszych.
Holek jeździł zawsze WRC i eNka to dla Niego kicha, zresztą w RBR też nie wyrywa się podczas przyśpieszania a Hołek lubi emocje, lubi panować nad bestią - WRC, a eNka to nie to.Zresztą czy Orlen wykładałby kasę na wrc które nie może wygrac i jedzie na koncu . Nie, im chodzi o promocję i każdy to wie. Hołek nie lubi polskich asfaltow bo po pierwsze sa za szybkie, po drugie i trzecie to wiesz już sam, he he.
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez bounder » sobota, 16 cze 2007, 19:09

killer wrc: ty masz chyba problem z pójściem spać wieczorem jak nie napiszesz na autoklubie 5 razy, że kuzaj jest beznadziejny i wolniejszy. Oprócz tego musisz codziennie obejrzeć wszystkie wypadki kuzaja od kjsów i przeczytać wszystkie wypowiedzi hołka od 15 lat. Nic dziwnego, że brakuje tobie czasu, żeby użyć mózgu. I przyjmij w końcu do wiadomości, że wielu kibiców kibicuje innym kierowcom, a nie albo hołkowi albo kuzajowi. I to właśnie ty się bardziej nadajesz do PiSu bo widzisz tylko albo czarne albo białe: kto nie kibicuje hołkowi ten kibicuje kuzajowi.
STOP głupim forumowiczom!!!!
bounder
N3

Postprzez majkos » sobota, 16 cze 2007, 19:48

Musimy się kiedyś spiknąć na jakimś rajdzie Rallyspeed. I wtedy może stwierdzisz komu nasza ekipa kibicuje i kogo docenia. Zapewniam Cię, że nie tylko najelpszych, ale można rzec "prawie" wszystkich kierowców. Przecież napisałem, że Hołek jest wielkim pracowitym talentem. Ale niestety presja zwycięstwa w RP była u niego tak wielka, że aż dał jej upust nawet w ostaniej swojej wypowiedzi - jest tyle w niej narcyzmu co we wszystkich wypowiedziach największego narcyza polskich rajdów Leszka K. Co również nie znaczy, że nie cieszę się z przejazdów Kuziego w trakcie rajdów. A to czy Hołowczyc jest najlepszy obecnie nie mogę stwierdzić, bo za malo jest jego konfrontacji w walce z innymi zawodnikami - właśnie w samochodzie gr. N. Ale i tak polskie rajdy myslę nie cierpią z tego powodu, ponieważ inni dają nam wiele frajdy i nadal będziemy jeździć kibicować na oesach wielu kierowcom, a nie podniecać się kto jest najlepszy i kto kogo zlał :).
Do zobaczenia na Rajdzie Subaru.
P.S. Co do Rbr-a - kiedyś mialem szansę wygrać Rajd Elmot w klasie S1600 - pewnie wiesz co to Puchar RBR.PL. Prowadzilem przez większsość rajdu i na ostatnim odcinku przegrałem rajd o niecałą sekundę. I nie pozwoliłbym sobie na wypowiedź, że nie czuję się przegranym, bo dawałem z siebie wszystko i prowadzilem przez większość rajdu. Po prostu przegrałem pierwsze miejsce i zająłem całkiem fajowe dla mnie miejsce 2 :). Sorki za OT :)
Ostatnio edytowano sobota, 16 cze 2007, 20:00 przez majkos, łącznie edytowano 1 raz
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez kremer » sobota, 16 cze 2007, 21:50

no moze przegialem majkos niepotrzebnie
po tygodniu inaczej sie patrzy niz dzien po rajdzie
kazdy ma swoje zdanie na pewne sprawy i koniec

nie chce mi sie klepac w klawiature bo słowo pisane to nie mówione
kiedys pogadamy na rajdzie jak biali ludzie
pozdro
kremer
S2000