przez majkos » sobota, 16 cze 2007, 14:54
Widzisz Killer z ciebie taki sam frajer, jak napisałeś wyżej o kibicach Kuzaja. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz więc nie będę przybliżał o co mi chodzi.
A teraz kubeł zimnej wody na głowy kibiców zachwyconych jazdą Hołka. Podniecacie się tym, że zlał całą polska czołówkę. A ja bym się zdziwił gdyby tego nie zrobił. Przecież on nastawia się na jeden rajd, więc tłucze do znudzenia oesy mazurskie, do czego się otwarcie przyznaje. Ma jedno zawieszenie, więc nie musi kombinować jak inni na asfalty w Rzeszowie, Walimiu itd. Ma doskonałą sytauację i pewni gdy tylko śniegi zejdą to już trenuje i robi to na pewno już do następnego Rajdu Polski. Chwała mu za to, że lubi trenować, ale na Boga nie róbcie z niego z tego powodu bóstwa. A że w Polsce nie ma talentów rajdowych (jeden Kajto wiosny nie czyni) więc nie dziwota, że wygrywa w cuglach Mazurskie oesy. I nie ma się tu czym podniecać, że Holo największy. O Mistrzostwie Polski i mistrzostwie zawodnika swiadczą wyniki z całego sezonu, a nie jednego rajdu.
Ktoś napisał, że Holo nie musi nic udowadnaić. Chyba dla swoich kibiców tylko. Bo sam sobie chce udowodnić, że wygra na szutrach mazurskich co było widać od początku. Najpierw zadyma z z WRC - wiadomo konkurencja nie będzie miała takich aut więc wygrana w kieszeni. Do tego otoczka, że chce takie auto pokazać kibicom - śmiech na pustej sali - on chciał tym autem jechać dla siebie po wygraną, czego dowodem jest wycofanie się ze startu wurcem gdy nie klasyfikuje się tych aut w RP. Gdy musi jechać enką - zaczyna kombinować na oesach by dawać mu 2 minuty bo niby duży kurz.... Czy może to zrobić czy nie, to jednak wychodzi z tego, że kombinuje. (ciekawe dlaczego inni nie prosili na PKC-u tylko zwracali się do dyrekcji rajdu). Niech Pan H. startuje w rajdach, zrobi priorytet i wtedy nie będzie miał problemów. Lecz on nastawiony na jeden rajd chce mieć jak najlepsze warunki, więc dymi nie tylko na starcie do oesu gdzie dostał karę, ale na innych tez dymił. A jechał za Svendlundem - więc chyba tak szybko Holo na oesie by go nie doszedł. Z wypowiedzi sędziów inaczej sprawa wyglądała niż przedstawia to Holo ,więc prawda leży po środku. I jeśli w tym wszystkim nie widzicie ciśnienia na zwycięstwo w rajdzie i udowdonienie, że jestem najlepszy, to chyba ślepi jesteście.
Do tego wypowiedź w Sporrrrcie - nie będę komentował kapcia na oesie - tu normalnie przegiął - sugeruje podrzucenie grabi lub spuszczenie powietrza na PKC hahahahahaha. I do tego twarz wkur......go Hola bo rajdu nie wygrał....
Cóż - uważałem Hołowczyca za świetnego zawodnika, medialnego, usmiechniętego. Lubiłem go nawet bardzo, a obserwuję jego jazdę już od czasów startu w en-grupowej toyocie celice. Jest on jednym z niewielu talentów w polskich rajdach, którzy do tego popierają talent ciężką pracą. Ale od zadymy na Agapicie oraz od momentu pokazówki na Polskim straciłem do niego cały szacunek. Dobiły mnie również wypowiedzi Hołka o "normalnych tylko trasach na Mazurach" oraz "Mimo tej niespodziewanej utraty pierwszego miejsca wcale nie czuję się przegranym" i jeszcze raz "Może zabrzmi to nieskromnie, ale nie czuję się przegranym w tym rajdzie". Po prostu wychodzi z niego buc i tyle.... Tych niuansów za które zaczęło nie lubić Pana H. wielu kibiców oczywiście nie zauważą "prawdziwi" kibice Hołka i dalej będą śpiewać swoje hymny. Cóż - takie ich prawo - jak moje również by wypowiedzieć swoje zdanie.
Do Kremera - ceniłem Cię za Twoje merytoryczne wypowiedzi. Ale z tekstami o pupilkach to przegiąłeś ostro. Zaiste diabelska argumentacja - bo kuchar i bełtowski źle pojechali więc Skateman będzie jechał po Hołowczycu..... Chyba już nie wierzysz, że są kibice w Polsce, którzy kibicują nie tylko tym co wygrywawają, ale także tym co jadą w ogonie. I nie leją zwycięzców bo "pupil" nie zwyciężył, tylko, że zwycięzca jest zwyklym bucem.... Saketeman ma 17 lat i gdyby wszyscy tu kibicowali tak jak on ze swoja ekipą, to po każdym rajdzie pilibyśmy wszyscy piwo, a nie wyzywali tu na forum.... A po reakcji co poniektórych na post Whiateka to widać, że mimo starszego niż 17 lat wieku, ich poziom umysłowy jest niższy niż 17 letniego Skatemana.....
Pozdrawiam wszystkich
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u