Moderator: SebaSTI
No na Polskim zachował się Fair. Szczególnie jak wniósł protest na karę która dostał słusznie. Jak można wymusić sobie 2 minuty późniejszy start,żebby mieć lepsze warunki. Każdy mógł sobie wymuśić w takim razie... Czemu sędziowie nie wpadli na taki pomysł, żeby przedłużyć oczekiwanie na start. Hołek łamał w tym momencie reguilamin....
Marmetal napisał(a):Nie mam pojęcia, ale wiem tylko, że Hołek walczył o zwycięstwo w rajdzie i kurz bardzo utrudniłby mu robienie dobrych czasów.
Marmetal napisał(a):Nie mam pojęcia, ale wiem tylko, że Hołek walczył o zwycięstwo w rajdzie i kurz bardzo utrudniłby mu robienie dobrych czasów.
skateman napisał(a):hmm dlaczego reszta w takm razie startowała tak jak to mieli wpisane w książce drogowej? Niektórzy przecież jechali w kurzu...
on juz tyle udowadniał i tylu ludzi zlał w swoim zyciu ze starczy
kremer napisał(a):martin h niezly tekstwidac, ze sie rajdami zajmujesz od 2 lat
dla przypomnienia holek nie ma 25 lat a 45 i troche w rajdach osiagnal
killer wrc napisał(a):Co ty skateman wypisujesz?Holo złamał regulamin????To jakiś niesmaczny żart.Chcieli chłopcy rozegrać rajd przy "stoliku" a tu się okazało że Hołek nie da się wyćwikać i karę musieli cofnąć.
Fani Hołka w przeciwieństwie do teamu Kuzaja zachowują sie bardzo fair a jeżeli uwazasz ze radość po kapciu była ok to pozostaje mi współczuć.
Pisać jednak możesz co chcesz ,a fakty są takie że Krzysztof Hołowczyc pokazał polskiej czołówce jak się jeżdzi i to po tak długiej przerwie.Załuję tylko ze Kuzi wydzwonił bo na bank by wyłapał od Hołka i musiałbyś wymyśleć lepsze tłumaczenie:-)
killer wrc napisał(a):PS Buncol Twoja wyliczanka jest ok,ale punkt drugi to jakiś żart.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości