Panie Ż. - zgodzę się z Tobą, że jesteśmy zbytnim zadupiem by móc zorganizować większą imprezę rajdową.
A myślisz że dlaczego nie byłem tyle czasu na żadnym rajdzie? Na porządne rajdy mam troszkę za daleko, a w PL od sezonu 2001 tak naprawdę nie ma czego oglądać, może poza paroma wyjątkami. A wiesz że teraz jak rysowała się szansa na Hołka w WRC to nawet chciałem się wybrać? Oczywiście nie liczyłem na jakieś megawidowisko, ale byłaby okazja, żeby chociaż powspominać dawne czasy i zobaczyć w PL jakieś jedno chociaż WRC, bo jakoś nie wierzę, że takie wózki jeszcze kiedykolwiek będą tutaj śmigały.
A tak poza tym to mam dokładnie takie same odczucia jak Ty (patrz, trzeba będzie za to wypić)- pojechali sobie do Portugalii na darmową wycieczkę, nasprzedawali ściem i plotek a wyjdzie jak zwykle. Co gorsza mam podejrzenie (na razie tylko podejrzenie i czekam na więcej szczegółów), że z tą Xsarą to od poczatku była lipa. Bo przecież nie od dwóch dni wiadomo ze wozy nie będą klasyfikowane.
Poza tym PZM w jeszcze jednym okazał się zajebisty - wiedzieli przecież że kandydują do mistrzostw świata a ustawili rajd w bezpośrednim sąsiedztwie Akropolu. A potem pojechali do Portugalii żeby namawiać światową czołówkę na start w PL buahahahhaaa... to się ... nazywa umiejętnośc planowania. Pomijam już tutaj fakt, że to przecież PZMowi powinno zależeć na tym żeby ściągnać tutaj kilku dobrych kierowców i powinni postarać się o samochody dla nich. Kierowcy to mają gdzieś czy w przyszłym roku będzie PL czy IRL, a może nawet wolą IRL bo to zawsze bardziej cywilizowane państwo., a panom działaczom to sie zdawało że oni o niczym innym nie marzyli jak tylko wystartować w tym roku w RP.