Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez martin.h » czwartek, 17 maja 2007, 14:06

tomy halik napisał(a):A ja mam nadzieje ze czolowka bedzie taka(obojetnie w jakiej konfiguracji) Hołek, Kajto, Sztuka, Dytko,Staniszewski,Czopik i wszelkie działania niektorych pojda sie pi.......

Do tej szóstki jeszcze Grzyb i Duda, i reszta wyjedzie bez punktów z Mikołajek.
Ostatnio edytowano czwartek, 17 maja 2007, 14:22 przez martin.h, łącznie edytowano 1 raz
martin.h
A6

HOŁEK BEZ WRC

Postprzez Air Black » czwartek, 17 maja 2007, 14:13

Air Black
N3

Postprzez Sylwek_GSi » czwartek, 17 maja 2007, 14:15

zapowiadają wyjątkowo niekorzystne warunki pogodowo-samopoczuciowe dla alergików:)
killer nie miałeśracji ani nie masz jej obecnie-napisałeś ze Holo pojedzie xsarą wrc w rajdzie, a pojedzie jednak subaru - czarne na białym! :lol: ale byłeś bardzo blisko to fakt hehe
Sylwek_GSi
A5

Postprzez killer wrc » czwartek, 17 maja 2007, 14:42

Zadzwoń do PZMotu i kilku gośći z ...Zresztą każdy wie kto miesza przed rajdami...
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez żółtodziób » czwartek, 17 maja 2007, 15:18

Panie Ż. - zgodzę się z Tobą, że jesteśmy zbytnim zadupiem by móc zorganizować większą imprezę rajdową.

A myślisz że dlaczego nie byłem tyle czasu na żadnym rajdzie? Na porządne rajdy mam troszkę za daleko, a w PL od sezonu 2001 tak naprawdę nie ma czego oglądać, może poza paroma wyjątkami. A wiesz że teraz jak rysowała się szansa na Hołka w WRC to nawet chciałem się wybrać? Oczywiście nie liczyłem na jakieś megawidowisko, ale byłaby okazja, żeby chociaż powspominać dawne czasy i zobaczyć w PL jakieś jedno chociaż WRC, bo jakoś nie wierzę, że takie wózki jeszcze kiedykolwiek będą tutaj śmigały.

A tak poza tym to mam dokładnie takie same odczucia jak Ty (patrz, trzeba będzie za to wypić)- pojechali sobie do Portugalii na darmową wycieczkę, nasprzedawali ściem i plotek a wyjdzie jak zwykle. Co gorsza mam podejrzenie (na razie tylko podejrzenie i czekam na więcej szczegółów), że z tą Xsarą to od poczatku była lipa. Bo przecież nie od dwóch dni wiadomo ze wozy nie będą klasyfikowane.

Poza tym PZM w jeszcze jednym okazał się zajebisty - wiedzieli przecież że kandydują do mistrzostw świata a ustawili rajd w bezpośrednim sąsiedztwie Akropolu. A potem pojechali do Portugalii żeby namawiać światową czołówkę na start w PL buahahahhaaa... to się ... nazywa umiejętnośc planowania. Pomijam już tutaj fakt, że to przecież PZMowi powinno zależeć na tym żeby ściągnać tutaj kilku dobrych kierowców i powinni postarać się o samochody dla nich. Kierowcy to mają gdzieś czy w przyszłym roku będzie PL czy IRL, a może nawet wolą IRL bo to zawsze bardziej cywilizowane państwo., a panom działaczom to sie zdawało że oni o niczym innym nie marzyli jak tylko wystartować w tym roku w RP.
żółtodziób
A8

Postprzez Buncol » czwartek, 17 maja 2007, 15:56

Co przeszkadza jechać WRC poza klasyfikacją ? No może tylko to, że na końcu ale chyba daliby jakiś większy odstęp czasowy. Przecież i tak Hołek nie zebrałby żadnych punktów. Wydaje mi się, że to chyba lepiej teraz pokazać, że nie umie się nic zorganizować niż dostać rundę MŚ a potem wszystko spieprzyć i świecić oczami przed całym światem.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez skrendi » czwartek, 17 maja 2007, 16:37

killer wrc napisał(a):Panowie,dziś rano moje wku...sięgnęło zenitu!!!!!Wiecie ile będzie aut WRC na polskim???Nie 4 czy 10(jak mogło być)ale ku...mać ZERO!!!!NULL!!!Decyzją PZM!!!!!!!!!
W tym chorym kraju wszystko jest możliwe

PS.Serdecznie dziękujępanom Kuzajowi i Kucharowi ,już oni wiedzą za co...

Ja nie wiem dlaczego wszyscy myślą, że nie będzie WRC decyzją PZM!!!! (Tylko żeby nie wyszło, że jestem za PZMłotkami!!!!!)
Przecież WURCE mogą jechać tylko, że poza konkurencja!!!!!
a jak wynika poza stawką, czyli na końcu!!!!
Zobaczcie, że na stronie Polskiego jest w newsie jasno zapisane, że jadą poza RSME i RSMP!!!!

Chyba, że się mylę??????

A me ktoś przyjedzie WRC i będzie jechał na końcu!!!
Nie mowmy, że tak nie będzie!!!!!
skrendi
N2

Postprzez killer wrc » czwartek, 17 maja 2007, 16:56

zółtodziub-popieram chociaż z Xsarą to nie byłą sciema!!!!.Powiedziane mocno ale dobrze,niestety...
Ostatnio edytowano czwartek, 17 maja 2007, 20:23 przez killer wrc, łącznie edytowano 1 raz
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Krzysiek_WrC » czwartek, 17 maja 2007, 16:57

skrendi: musisz uzywac tyle wykrzykników i pytajników?
Wracając do sprawy,jak się znowu okazało towarzystwo nie zle kręci przy stoliku,powinien się ktoś prezesika z PZM zapytac się tak jak to zrobił poseł Zawisza pytając Marszałka Oleksego - panie Marszałku,przekręty szły? :lol: :lol:
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez Kafe » czwartek, 17 maja 2007, 17:01

Myślę, że kluczowe jest tutaj zdanie z komunikatu o dopuszczeniu WRC:

"Warto podkreślić, że będą oni klasyfikowani w imprezie, ale zdobyte przez nich punkty nie będą liczone ani do klasyfikacji mistrzostw Europy, ani Polski."

Znaczy to tyle, że autem tym można wygrać rajd, ale zwycięzca nie otrzyma punktów ani w RSMP, ani też w RSME.

Z newsa na autoklubie wynika zaś, iż WRC nie będą w rajdzie klasyfikowane "Dwa dni temu okazało się, że samochody A8 nie będą klasyfikowane w Rajdzie Polski i muszą jechać na końcu stawki",

co wyraźnie kontrastuje ze zdaniem zawartym w komunikacie z oficjalnej strony tegorocznego Rajdu Polski...

poczekajmy jeszcze na oficjalne wieści. Ciekawe czy i jak uzasadnią tę zmianę.

Pozdrawiam
Kafe
A5

Postprzez killer wrc » czwartek, 17 maja 2007, 17:21

Krzysiek_WrC napisał(a):skrendi: musisz uzywac tyle wykrzykników i pytajników?
Wracając do sprawy,jak się znowu okazało towarzystwo nie zle kręci przy stoliku,powinien się ktoś prezesika z PZM zapytac się tak jak to zrobił poseł Zawisza pytając Marszałka Oleksego - panie Marszałku,przekręty szły? :lol: :lol:

Oj szły,szły...
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez RajducH » czwartek, 17 maja 2007, 17:34

killer wrc napisał(a):
Krzysiek_WrC napisał(a):skrendi: musisz uzywac tyle wykrzykników i pytajników?

Oj szły,szły...

a masz na to dowod :?: czy to tylko domysly?
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez żółtodziób » czwartek, 17 maja 2007, 17:37

Buncol - podzielam twoje wątpliwości - skoro i tak była zaliczka na cytrynę wpłacona (niemała jak się domyślam) to w zasadfzie bez większej różnicy jest czy się jedzie poza klasyfikacjączy będąc klasyfikowanym. Zgadzam się równiez z drugą częścią wypowiedzi - mniejszy wstyd jak damy dupy teraz niż za rok na oczach całego rajdowego świata, co nie zmienia faktu że tak czy inaczej nie ma powodów do radości.

skrendi - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... pozostaje jeszcze pytanie kto komu, za co i dlaczego.
żółtodziób
A8

Postprzez skrendi » czwartek, 17 maja 2007, 17:41

Kafe napisał(a):Myślę, że kluczowe jest tutaj zdanie z komunikatu o dopuszczeniu WRC:

"Warto podkreślić, że będą oni klasyfikowani w imprezie, ale zdobyte przez nich punkty nie będą liczone ani do klasyfikacji mistrzostw Europy, ani Polski."

Znaczy to tyle, że autem tym można wygrać rajd, ale zwycięzca nie otrzyma punktów ani w RSMP, ani też w RSME.

Z newsa na autoklubie wynika zaś, iż WRC nie będą w rajdzie klasyfikowane "Dwa dni temu okazało się, że samochody A8 nie będą klasyfikowane w Rajdzie Polski i muszą jechać na końcu stawki",

co wyraźnie kontrastuje ze zdaniem zawartym w komunikacie z oficjalnej strony tegorocznego Rajdu Polski...

poczekajmy jeszcze na oficjalne wieści. Ciekawe czy i jak uzasadnią tę zmianę.

Pozdrawiam

Zwracm Honor.
Moje niedopatrzenie!!!!!
skrendi
N2

Postprzez tomy halik » czwartek, 17 maja 2007, 17:41

Panowie a co to za przyjemnosc jest jechac autem ktore nie ma mozliwosci nic wygrac, bo ktos sobie wymyslil ze nie moze byc klasyfikowane w wynikach rajdu.dla przyjemnosci to mozna sobie pojezdzic po podworku i kilka boków zapiac.
tomy halik
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP