Moderator: SebaSTI
kremer napisał(a):wiec sam zbastuj z zreszta po co ja sie produkuje
obstawiaj co bedzie w 2008 moze trafisz
powiem ze polski bedzie w 2008 rsms - a noz mi sie uda - pozniej powiem a nie mowilem...
Karol napisał(a):Źółtodziób a skąd właściwie przypuszczenia, że Corolle Ptaka to już nie WRC? Silniki co prawda mają "trochę" większa moc ale nie wydaję mi się, że robił on z tego jakies niewiadomo co. WRC samo w sobie jest dobrą bazą.
A twierdzenie, że niedostaniesz Corolli w sąsiedztwie Polski też raczej jest śmieszne. Na węgrzech są napewno, o Skandynawii, Niemczech i Beneluksie nie wspominam bo to może być trochę za daleko. A w czechach może JM coś jeszcze uchował? Myślę, że tak naprawdę starych WRC do wzięcia od ręki jest więcej niż nam się wydaję!
killer wrc napisał(a):Corolla którą Hołek leci Agapit jest od Ptaka.
PS.Gratuluję Kucharowi akcji z tym by Hołęk w A8 jechał na końcu.I tak panie Tomku dostanie pan od Hołą wiec po co te zagrywki?
Sylwek_GSi napisał(a):a ja tak sie przyglądając tej dyskusji z boku wyciągam jeden wniosek:
Hołek chyba jako jeden z nielicznych wyzwala zawsze najwięcej emocji (przeważnie pozytywnych) i to nie tylko na rajdzie ale jeszcze duuuuzo duzo wcześniej przed jego rozpoczeciem:)
spokojnie ludzie,przyjedzie Toyota do polski to sie wszystko wyjaśni.
martin.h napisał(a):Wydaje mi się, że Hołek mówił o Corolli z Holandii. A jeśli z Holandii to pewnie od Weversa, tylko nie wiem czy on ich już nie sprzedał.
Rallycrosówką na pewno nie pojedzie bo nie wytrzymałaby takiego dystansu, pewnie nawet C4 Hansena by padło.
Tak jak napisał Żółtodziób RC z WRC ma wspólną tylko karoserię choć nie zawsze bo niektóre RC mają dodatkowe wloty.
Wśród gości największe emocje wzbudza udział Krzysztofa Hołowczyca w aucie klasy, której dawno nie widziano na rajdowych oesach w Polsce. Popularny Hołek zgłosił się do rajdu w klasie A8 w Toyocie Corolli.
Darno napisał(a):Natomiast na polskim na 95% nie będzie ani jednego wurca bo pzm utrzymał swoje stanowisko w sprawie przepisów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości