Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Sergiey » poniedziałek, 9 kwi 2007, 14:33

I co tam piszą ?
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Ohlins » poniedziałek, 9 kwi 2007, 17:06

Sergiey napisał(a):I co tam piszą ?

trzeba kupić i przeczytać :p
Ohlins
A6

Postprzez rallyspeed » poniedziałek, 14 maja 2007, 19:03

Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Rally'p » poniedziałek, 14 maja 2007, 19:18

Wiem, ze fajnie bo na os'ie Rajdu Polski,
ale ja rajdowka przejechalem sie na prawym fotelu
po bemowie z Oleksowiczem jego Subaru w dniu Moto
Orkiestry Swiatecznej Pomocy i nie byla to przejazdzka za kilka tysiecy
(bo na pewno ktos za to tyle zaplaci)tylko za 50 zl (wielkie dzieki dla pana Szaji). Nie wiem kto zaplaci za przejazd pare tysiecy bo na pewno nie ja
bo mnie na to nie stac
Polub nas na Facebooku: https://www.facebook.com/CFRallyTeam
Rally'p
N1

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 14 maja 2007, 19:26

Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...
Marmetal
S2000

Postprzez Superleggera » poniedziałek, 14 maja 2007, 19:34

Przemek: jazda z Oleksowiczem to nie to samo co z Leszkiem i gdyby mnie było stać to zapłaciłbym te kilka tysięcy, na pewno będą to niesamowite przeżycia.
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez chodek » poniedziałek, 14 maja 2007, 19:38

rallyspeed napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=195649847#photo 8)
Rajdowa jazda! Ty i Leszek Kuzaj!

Ciekawy jestem kto zgarnie całą tą kapuchę, mogła by to być aukcja charytatywna...
C20XE
chodek
A6

Postprzez rallyspeed » poniedziałek, 14 maja 2007, 20:08

ja tam nie wiem, ale chyba na testach jest szansa jechać za darmo jeżeli sie wie gdzie są, wiec wcale nie jest konieczne płacic kilka tysięcy
Obrazek
rallyspeed
A5

Postprzez Buncol » poniedziałek, 14 maja 2007, 20:58

przemek wrobel napisał(a):Wiem, ze fajnie bo na os'ie Rajdu Polski,
ale ja rajdowka przejechalem sie na prawym fotelu
po bemowie z Oleksowiczem jego Subaru w dniu Moto
Orkiestry Swiatecznej Pomocy i nie byla to przejazdzka za kilka tysiecy
(bo na pewno ktos za to tyle zaplaci)tylko za 50 zl (wielkie dzieki dla pana Szaji). Nie wiem kto zaplaci za przejazd pare tysiecy bo na pewno nie ja
bo mnie na to nie stac

Fajnie, że pojeździłeś z Oleksym za mniejsza kase. Ja tez na MotoWospie jeździłem dość "tanio". Tylko kogo to interesuje? Niektórzy tutaj za darmo jeździli z Kuzajem, Kucharem i innymi kierowcami i nikt nie potrzebuje się tm chwalić.

Marmetal napisał(a):Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...

zazdrość czy jak? :roll:

Zaakceptujcie to, że są na tym świecie ludzie zamożni, którzy mogą pozwolić sobie na różne rozrywki i nie trzeba każdemu wchodzić swoimi brudnymi butami do portfela.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 14 maja 2007, 22:11

Buncol napisał(a):
Marmetal napisał(a):Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...

zazdrość czy jak? :roll:

Zaakceptujcie to, że są na tym świecie ludzie zamożni, którzy mogą pozwolić sobie na różne rozrywki i nie trzeba każdemu wchodzić swoimi brudnymi butami do portfela.

Ależ ja to doskonale rozumiem i nie jestem człowiekiem zawistnym. Po prostu stwierdzam fakt. Cieszę się, że Leszek coś takiego zorganizował i ktoś sobie z nim pojeździ, nie mam tej osobie za złe czy coś w ten deseń.
Marmetal
S2000

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 15 maja 2007, 13:32

o czym ty piszesz? Mowa o konkretnym i szczytnym celu jakim była WOŚP! Więc o jakiej pozerce ty piszesz w tym przypadku?? Ktoś dał kilka tysięcy dla WOŚP a nie do kieszeni kierowcy który go woził, więc jeżeli "taki gest" nazywasz pozerką, to... brak słów :?
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez wrx » wtorek, 15 maja 2007, 16:31

czyzby Kuzaj ratowal budzet ?? hahah
wrx
N3

Postprzez Kisiel » wtorek, 15 maja 2007, 16:44

Cogonieznajom napisał(a):

o czym ty piszesz? Mowa o konkretnym i szczytnym celu jakim była WOŚP! Więc o jakiej pozerce ty piszesz w tym przypadku?? Ktoś dał kilka tysięcy dla WOŚP a nie do kieszeni kierowcy który go woził, więc jeżeli "taki gest" nazywasz pozerką, to... brak słów :?

Cogonieznajom czytaj wszystko ze zrozumieniem. Marmetalowi nie chodzi o wydanie 50zł na WOŚP, tylko kilku tysięcy dla "Kuzaja"
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 15 maja 2007, 17:01

pogmatwany temat się robi. interpretować można różnie każdą wypowiedź, ale nikogo nie chciałem urazić. pozdrawiam
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Marmetal » wtorek, 15 maja 2007, 17:28

Dzięki Kisiel, oczywiście nie chodziło mi o WOŚP, ale o ludzi nie mających co robić z pieniędzmi z brudnych interesów, rzucających na oesach kamieniami w rajdówki i nagle wożących się z kierowcą pokroju Leszka tylko dlatego by się potem pochwalić kolegom przy piwie na Walimiu :roll:. A są tacy, na pewno. Jeśli prawdziwy kibic jedzie z rajdowcem to fajnie i gratuluję temu komuś dobrego wyboru ;).

P.S. Chodzi o zabranie szansy prawdziwemu, wiernemu kibicowi rajdów przejażdżki z kierowcą przez jakiegoś prymitywa tylko dlatego, że ten drugi jest "przy kasie"...
Marmetal
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP