Moderator: SebaSTI
przemek wrobel napisał(a):Wiem, ze fajnie bo na os'ie Rajdu Polski,
ale ja rajdowka przejechalem sie na prawym fotelu
po bemowie z Oleksowiczem jego Subaru w dniu Moto
Orkiestry Swiatecznej Pomocy i nie byla to przejazdzka za kilka tysiecy
(bo na pewno ktos za to tyle zaplaci)tylko za 50 zl (wielkie dzieki dla pana Szaji). Nie wiem kto zaplaci za przejazd pare tysiecy bo na pewno nie ja
bo mnie na to nie stac
Marmetal napisał(a):Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...
Buncol napisał(a):Marmetal napisał(a):Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...
zazdrość czy jak?![]()
Zaakceptujcie to, że są na tym świecie ludzie zamożni, którzy mogą pozwolić sobie na różne rozrywki i nie trzeba każdemu wchodzić swoimi brudnymi butami do portfela.
Marmetal napisał(a):Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...
Cogonieznajom napisał(a):Marmetal napisał(a):Uwierz mi, że są ludzie, których na to stać i to niekoniecznie ludzie znający się na rajdach tylko jak ja to określam "pozerzy"...
o czym ty piszesz? Mowa o konkretnym i szczytnym celu jakim była WOŚP! Więc o jakiej pozerce ty piszesz w tym przypadku?? Ktoś dał kilka tysięcy dla WOŚP a nie do kieszeni kierowcy który go woził, więc jeżeli "taki gest" nazywasz pozerką, to... brak słów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości