Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez xsarawrc » niedziela, 13 maja 2007, 12:38

Skrendi masz racje!
Niepotrzebnie pisalam tego ostatniego posta...Tylko czasem sie nóż sam otwiera czytając jak ktoś traktuje resztę forumowiczów jak bande debili.
Do kolegi zoltodzioba:Co do Citroena i ich "bycia"w na polskim podwórku powiem Ci jedno.To,że nie wchodzi w układy z PZM i nie słychać o nich w mediach nie znaczy,że nie są zainteresowani współpracą z polskimi zawodnikami.Istanieje coś takiego jak umowa miedzy Citroen Sport,a zawodnikiem i nie potrzeba do tego posredników.Sądzę,że dokładnie na takiej samej zasadzie wygląda układ z Hołkiem.Bo przynajmniej jak sie przypatrzysz na fotkach z Elmotu wszystkie C2 miały reklamy zarówno Citroen Sport,Total,oraz Michelin...i to nie przypadkowo(bo fajnie wygląda).Jestem skora twierdzić,że Citroen ma swój plan względem wystawienia Xsary,a jeśli tak nie jest to wieki ukłon w ich stronę,że chcą "emerytowanemu"zawodnikowi pomóc stworzyć show dla kibiców!
xsarawrc
N1

Postprzez dziq » niedziela, 13 maja 2007, 14:23

xsarawrc napisał(a):.Bo przynajmniej jak sie przypatrzysz na fotkach z Elmotu wszystkie C2 miały reklamy zarówno Citroen Sport,Total,oraz Michelin...

U typt nie ma :roll:
dziq
N3

Postprzez xsarawrc » niedziela, 13 maja 2007, 15:50

Widocznie nie podpisał z nimi umowy...
xsarawrc
N1

Postprzez killer wrc » niedziela, 13 maja 2007, 21:07

killer wrc napisał(a):Hołek na polskim w WRC

No panowie ,kto w lutym pierwszy napisał że Hoło pojedzie WRC???
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 13 maja 2007, 21:14

Chciałbym jeszcze dodać, że gdy były te plotki tzn. na temat Hołka w jakimkolwiek Citroenie WRC to nie było wolnych Xar w terminie polskiego- dopiero potem zwolniły się egzemplarze Gallego i Carlsona. Wygladało to wszystko trochę nieprawdopodobie i jakies watpliwości mogły się nasunąć. Ale jak coś ma być to trzeba się cieszyć, sądzę że Hołek nie zrobi sobie z gęby nocnika żeby zapowiadać Wurca i nim nie pojechać. Nieprzypadkowo również planuje Corollę na Agapit.

edit:

killer wrc napisał(a):

No matko... znowu się będą ludzie licytować kto pierwszy przepowiedział to i siamto... Cieszmy się z jakiś zapowiedzi, ale z umiarem i bez takich zabaw "kto komu pierwszy powie".
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez ŁukaszWRC » niedziela, 13 maja 2007, 21:19

killer wrc napisał(a):

No i co z tego, że napisałeś :?: Czy dzięku temu jesteś lepszy lub mądrzejszy od innych :?:
ŁukaszWRC
A5

Postprzez Buncol » niedziela, 13 maja 2007, 21:39

killer wrc napisał(a):

podnieciłeś się już? nie zapomnij wyprać pościeli.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez MSG Racing » niedziela, 13 maja 2007, 22:03

killer wrc napisał(a):

Nie mam pytań do tego pana
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez skrendi » niedziela, 13 maja 2007, 23:01

killer wrc napisał(a):

killer wrc powtórzę się i nie bierz tego osobiście piszę to do wszystkich, którzy borą udział w tej ..... dyskusji

Wiecie co Wam powiem!!!!!
Dziecinada, dziecinada i jesazcze raz dziecinada!!!!!!!
"ja pierwszy, ja pierwszy, nie ja pierwszy"- CO TO WOGÓLE JEST???!!!! PRZEDSZKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwię się że admin nie zareaguje.
Forum jest do dyskusji a nie kłócenia się o to kto pierwszy napisał jakąś wiadomość. Powoli zaczyna mnie to wkurzać, chociaż jestem ttutaj od niedawna.
Nie będę nawet mówił ile osób wiedziało o tej Xsarze, których znam (w tym i ja) i jakoś nikt o tym nie huczał. Lepiej poczekać do listy zgłoszeń(tej oficjalnej) i wtedy pogadać. Po co robić zadymę przed oficjalnymi wiadomościami, a jak widać po nich też jest idiotyczna atmosfera.
BRAK SŁÓW !!!!!!!

Pozdrawiam
skrendi
N2

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 14 maja 2007, 00:01

xsarawrc - nawet 5 C2 to jest zupełnie inny rząd wielkości jeśli chodzi o kasę niż jedno WRC. Poza tym ani przez momenty nie przyszła mi do głowy współpraca z PZm bo ci kolesie są niereformowalni trzeba nie mieć mózgu żeby z nimi wchodzić w jakieś układy. Tak więc od poczatku chodziło mi o zaangażowanie we wspieranie zawodników, nie pojawiło się ani żadne polskie Saxo ani C2 S1600, nigdy nie było Xsary Kit Car, Citroen nigdy jeszcze nie położył na nikogo żadnej takiej kasy jaką teraz trzeba wyłożyć na to WRC więc jest to bardzo zaskakujące posunięcie którego raczej nie można było się spodziewać.

Hultay - tak do konca to nie wiadomo skąd ma być ta Xsara, czy z Citroen Sport czy z Kronosa i wcale nie jest powiedziane że Xsara po Carlssonie jest wolna - Van Dalen cały czas kombiinuje żevby jednak wystawić tą Xsarę w Grecji, w najgorszym razie Carlsson ma zjechac z rampy. Ale nawet takie zjechanie z rampy to sa jakieś tam koszty i chciałby zapewny chociaż wyjść na zero i nie wykluczone, że puści komuś tą Xsarę po kosztach - zeby nie być w plecy i wcale się nie zdziwię, jeśli wózek wystartuje w Akropolu.

Co do Corollek - zwróc uwagę jaki jest plan B, napisali o tym w rallyonline. Paln B jest taki, zeby razem z Jackiem Ptaszkiem jechać Corollami prolog jeśli PZM nie dopuści A8 do tej rundy PPZM. Dwie Corolle i Ptaszek plus brak pewności czy PZm wyda zgodę na udział takich wozów w rajdzie. To w zasadzie jednoznacznie wskazujena to, że chodzi o Toyki Ptaka, po pierwsze dlatego ze nie rezerwuje się wurca nie mając pewności czy pojedzie się nim cały rajd czy tylko prolog, a tym bardziej nie rezerwuje się dwóch wurców, w tej sytuacji w grę najprawdopodobniej wchodzą własne auta, po drugie nie wiem czy gdzieś jeszcze można wynająć dwie Corolle WRC, na tej długosci i szerokosci geograficznej nikt już tym nie jeździ i raczej nie da się czegoś takiego w pobliżu pożyczyć , bo ściaganie tych wozów na tą okazję z drugiego końca Europy to byłby przejaw poważnego odjechania w jakąś równoległą rzeczywistość. Tyle ze Corolle Ptaka z WRC to one mają tylko nadwozia, cała reszta jest z innej bajki, przyznam się szczerze że nie wiem co tam za flaki siedzą, ale jak znam życie i ogólne trendy w budowaniu rallycrossówek to wydaje mi się że mechanicznie jest to Celica, auto które juz dawno wypadlo z rajdowego interesu, zresztą nawet gdyby nie wypadło to każda Barbóra pokazywała jak się te wozy do rajdowania nadają albo jak się nie nadają. Tak więc raczej nie podniecałbym się przedwcześnie.
żółtodziób
A8

Postprzez nahram1 » poniedziałek, 14 maja 2007, 15:44

Ty to chyba juz zacierasz rece zeby oba plany sie nie powiodly. A pozniej sam bedziesz wypominal ze tydzien temu pisales o tym. Jestes typowym zawistnym polaczkiem. Zygac mi sie chce jak czytam takie wypociny pseudo znawcy tematu. Kiedys Jean - Marc powiedzial ze jestesmy zawistnym narodem. Zamiast sie cieszyc to kazdy kazdemu podstawia noge.
Teraz mozesz mnie obsmarowac na 2 a jak potrafisz to nawet na 3 strony. Zwisa mi to i powiewa.
nahram1
N3

Postprzez żółtodziób » poniedziałek, 14 maja 2007, 17:31

Ja po prostu analizuję fakty a nie dostaję gęsiej skórki na zapowiedź pojawienia się Corolli WRC na Agapicie w sile 2 egzemplarzy. A tym masz za to drugą polską cechę - polaczkowską manię wielkosci i obrażanie się na wszystkich, którzy nie podzielają tego zdania bo zwykła logika pewne rzeczy wyklucza. Wcale nie będę się cieszył jeśli któryś z obydwu planów nie dojdzie do skutku, za to tacy jak ty będą obrażeni na cały świat że znowu w tym skurwiałym kraju coś nie wyszło. Poza tym nigdzie nie napisałem że coś nie wyjdzie, tylko jak to wszystko prawdopodobnie będzie wyglądać. Akurat mam trochę pojęcia o robieniu interesów i dobrze wiem, że jak być pozedł do jakiejkolwiek poważnej firmy i powiedział "potrzebuję 2 Corolle WRC ale jeszcze nie wiem czy na 3 czy na 100 kilometrów oesowych,odpowiedź dam nie wiem kiedy" to by parsknęli śmiechem. Nikt z tobą nie podpisze takiej umowy, nikt też nie wpakuje się w dostarczanie sprzętu na jeden głupi prolog drugoligowego rajdu. Wszyscy narzekają ze Barbórka już się średnio opłaca, bo jest strasznie krótka, a;e barbórka tro przynajmniej ma jakąś oprawę medialną i zawsze troszkę więcej kilometrów niż jeden prolog.

A tak poza tym mamy tydzień do Agapita i jeszcze nie wiadomo czy A8 będzie dopuszczone. Lista jest już zamknięta. Trochę mało to powaznie wytglada biorąc pod uwagę jak poważną kasę trzebaby wyłożyć na dwie Corolle WRC. Takie są fakty a nie żadne moje widzimisię.

A co do cieszenia się i podstawiania nogi - najpierw trzeba mieć się z czego cieszyć, a po drugie jakież to wielkie podstawianie nogi ten mój wpis, zaraz wycofa się Orlen i Citroen jak to przeczytają tak? Wyrażam swoję wątpliwości i robię to w związku z bardzo małaą iloscią konkretów jakie padły do tej pory.
żółtodziób
A8

Postprzez killer wrc » poniedziałek, 14 maja 2007, 17:48

Nie rozumiem tych ataków(buncol pozdrów swoja narzeczoną...podobno wychodzi lada dzień z wojska),jak pisałem o wrc to kilka osób mnie wyśmiało więc dziś dla porządku przypominam kilku "śmieszkom".
Ostatnio edytowano poniedziałek, 14 maja 2007, 17:56 przez killer wrc, łącznie edytowano 2 razy
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Gucio » poniedziałek, 14 maja 2007, 17:51

I tym razem też powinniśmy ci uwierzyć?
jeśli bym miał gdzieś takiego człowieka w jakimś biórze organizacji rajdu to bym go wykopał na zbity... za rozpowiadanie czegokolwiek.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Karol » poniedziałek, 14 maja 2007, 18:13

Źółtodziób a skąd właściwie przypuszczenia, że Corolle Ptaka to już nie WRC? Silniki co prawda mają "trochę" większa moc ale nie wydaję mi się, że robił on z tego jakies niewiadomo co. WRC samo w sobie jest dobrą bazą.

A twierdzenie, że niedostaniesz Corolli w sąsiedztwie Polski też raczej jest śmieszne. Na węgrzech są napewno, o Skandynawii, Niemczech i Beneluksie nie wspominam bo to może być trochę za daleko. A w czechach może JM coś jeszcze uchował? Myślę, że tak naprawdę starych WRC do wzięcia od ręki jest więcej niż nam się wydaję!
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP