Moderator: SebaSTI
Karol napisał(a):Nie wiem co piszą w komentarzach na Onecie bo z prostej przyczyny (dbam o równowage psychiczną) ich nie czytam, i w ogóle na wymieniony portal nie zaglądam, zaglądałem i zaglądać nie zamierzam.
Dobrze powiedziane, F1 jest taką układanką z wielu klocków i w zasadzie ciężko to wytłumaczyć co i jak.
I co jak co ale mówiania do siebie Karolku nie zdzierże, nienawidze tego.
schwepes napisał(a):
Mnie też wkurza komentarz Borowczyka, "starego" Zientarskiego w ogóle nie jestem w stanie ścierpieć (dlatego już nie oglądam 'studio' przed GP), ale im więcej sportów motorowych w TV tym lepiej. Skoro do 90% odbiorców trafia Borowczyk i Zientarski to niech tak będzie.
Karol napisał(a):O przepraszam. Gdyby Roberta i Hamiltona wsadzić do tego samego auta to ten drugi byłby szybszy. Buduje się jakieś dziwne przekonanie że gdyby nie BMW to normalnie wyścigi wygrane pewne. Heh, a teraz wrócić pamięcią do pierwszego GP i ileż to było nadziei, że BMW 3 auto w stawce i w ogóle. Daje rade McLarenowi... Znienawidzony Heidfeld dał... Tylko, że Polak to od razu na huuurrra - jest zajebisty i the beściak ale sprzęt to szrot. (zgadza się zawodził, i wcześniej i teraz). I cała ta otoczka prasowa, buduje tysiące znawców przed telewizorami, a raczej budująca pseudo wizerunek. Zresztą czego się mogłem spodziewac mając w pamięci ostatnie 7 lat kariery Małysza... Prawda jest taka, że albo trzeba się na czymś znać albo ma się w jakiejś materii gówno do powiedzenia. Ale po co. Przecież całe zastępy ludzi aż kipi wiedzą o F1 (wcześniej o skokach), w końcu taki Borowczyk to nie przypadkiem w końcu tam siedzi w Polsacie, mądre rzeczy musi gadać! Wiecie co - nie podoba mi się to. Nie podoba mi się wychodzenie z Formułą do ludzi. Jeżeli kogoś to nie pociąga to i tak nic z tego nie będzie, żadnej iskry. A o ile mniej znawców i całej tej kolorowej niepotrzebnej otoczki!
MSG Racing napisał(a):gdy przed nim istnieje szansa na stanie sie liderem zespołu bo kończy sie kontrakt Nickowi
Marmetal napisał(a):Nico Rosberg jeździ w tym roku równo i regularnie punktuje. W Katalonii zainkasował trzy oczka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości