Miedziu napisał(a):Małe sprostowanie nazwa tego profilu to MULLIGATAWNY![]()
Pozdro
Tak masz rację,zle napisałem.Z Angielskim u mnie cienko

Moderator: SebaSTI
Miedziu napisał(a):Małe sprostowanie nazwa tego profilu to MULLIGATAWNY![]()
Pozdro
grzesiek napisał(a):A ja mam taka prosbe, zeby opisal ktos krok po kroku jak podmienic fizyke bo jakos nie daje rady. Chce zastapic fizyke z MG na fizyke z punto i fizyke imprezy 03 na N11
1. Wrzuć katalog "PUNTO_1600_ATR2005" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
2. Wrzuć plik "Cars.ini" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
3. Wrzuć plik "physics.rbz" do głównego katalogu gry.
1. Wrzuć katalog "IMPREZA03" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
2. Wrzuć plik "Cars.ini" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
3. Wrzuć plik "physics.rbz" do głównego katalogu gry.
grzesiek napisał(a):Nie zabardzo mnie zrozumialem. Podmienic 1 auto umie i zasapie wurca eNka to działa. Ale gdy chce dodac jeszcze 1 auto np S16000 zamiast wurca to fizyka sie nie zmienia
Cogonieznajom napisał(a):a ja zwracam się z bardzo ważnym pytaniem: chce zacząć grać w tą rajdową grę, ale nie wiem podstawowej rzeczy i liczę na odpowiedź (PW lub na forum)...
Skąd dorwać pełną wersję gry? Szukać w sklepach i kupić? Ściągnąć z neta (skąd?). Mam na razie demo-czy da się jakoś upgrade'ować demo do pełnej wersji?
Dziękuje Wam za odpowiedź na to (może dla niektórych śmieszne) pytanie:)
adamlen napisał(a):Cogonieznajom napisał(a):a ja zwracam się z bardzo ważnym pytaniem: chce zacząć grać w tą rajdową grę, ale nie wiem podstawowej rzeczy i liczę na odpowiedź (PW lub na forum)...
Skąd dorwać pełną wersję gry? Szukać w sklepach i kupić? Ściągnąć z neta (skąd?). Mam na razie demo-czy da się jakoś upgrade'ować demo do pełnej wersji?
Można dostać na allegro czasem nawet nowe. W sklepach ciężko ale może gdzieś w media-markt mają na magazynach.
http://www.allegro.pl/search.php?string ... gory=45713
Cogonieznajom napisał(a):adamlen napisał(a):Cogonieznajom napisał(a):a ja zwracam się z bardzo ważnym pytaniem: chce zacząć grać w tą rajdową grę, ale nie wiem podstawowej rzeczy i liczę na odpowiedź (PW lub na forum)...
Można dostać na allegro czasem nawet nowe. W sklepach ciężko ale może gdzieś w media-markt mają na magazynach.
http://www.allegro.pl/search.php?string ... gory=45713
kurde ale jest problem z nową grą, bo nie mam dvd w kompie a widzę, że sprzedawane są wersję DVD:( Może więc internet i download jakiś lub crack do demo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości