Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Krzysiek_WrC » wtorek, 30 sty 2007, 17:44

Miedziu napisał(a):Małe sprostowanie nazwa tego profilu to MULLIGATAWNY :)
Pozdro

Tak masz rację,zle napisałem.Z Angielskim u mnie cienko :oops:
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez SebaSTI » piątek, 2 lut 2007, 18:21

Wie ktoś może co trzeba zrobic żeby grac z innymi online? Wpisuje swój login i passy i niżej mi pokazuje żebym podal jakies hasło ale nie wiem jakie wie ktos?
SebaSTI
A6

Postprzez driver.pl » piątek, 2 lut 2007, 18:44

Zależnie gdzie chcesz grać, RBRNet, Plugin czy RBRonline. Osobiście polecam Plugin, liga na nim jeździ więc od razu możesz sie do niej zapisać.

Tu masz poradnik jak zapisać się do ligi w instrukcji jest też zawarta instrukcja instalacji Pluginu.

http://www.cmr3.pl/forum/viewtopic.php?t=1884
driver.pl
N3

Postprzez dziq » niedziela, 4 lut 2007, 01:15

A ja mam taka prosbe, zeby opisal ktos krok po kroku jak podmienic fizyke bo jakos nie daje rady. Chce zastapic fizyke z MG na fizyke z punto i fizyke imprezy 03 na N11
dziq
N3

Postprzez mazee » niedziela, 4 lut 2007, 10:09

grzesiek napisał(a):A ja mam taka prosbe, zeby opisal ktos krok po kroku jak podmienic fizyke bo jakos nie daje rady. Chce zastapic fizyke z MG na fizyke z punto i fizyke imprezy 03 na N11

nic dziwnego, ze nie dziala jak nalezy skoro podmieniasz sama fizyke, z tego co napisales wynika, ze chcesz pojezdzic wurcem na fizyce enki...

przed przystapieniem do podmiany plikow, przede wszystkim zrob kopie zapasowa oryginalnego pliku "physics.rbz" oraz calego katalogu "Cars"
zabawa z podmiana plikow jest dziecinnie prosta...

fiat punto S1600:
- sciagasz plik: http://www.rbr.pl/liga/fiat_punto_s1600.rar
- rozpakowywujesz
- otwierasz plik "readme.txt" i wykonujesz wszystko po kolei to co tam jest napisane, czyli:
Kod: Zaznacz cały
1. Wrzuć katalog "PUNTO_1600_ATR2005" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
2. Wrzuć plik "Cars.ini" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
3. Wrzuć plik "physics.rbz" do głównego katalogu gry.

lub...

subaru impreza N11 (tekstura PlayStation 2 Rally Team :)):
- sciagasz plik: http://www.rbr.pl/liga/subaru_impreza_n11.rar
- rozpakowywujesz
- otwierasz plik "readme.txt" i wykonujesz wszystko po kolei to co tam jest napisane, czyli:
Kod: Zaznacz cały
1. Wrzuć katalog "IMPREZA03" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
2. Wrzuć plik "Cars.ini" do katalogu "Cars" w głównym katalogu gry.
3. Wrzuć plik "physics.rbz" do głównego katalogu gry.

enjoy !
mazee
N1

Postprzez dziq » niedziela, 4 lut 2007, 12:45

Nie zabardzo mnie zrozumialem. Podmienic 1 auto umie i zasapie wurca eNka to działa. Ale gdy chce dodac jeszcze 1 auto np S16000 zamiast wurca to fizyka sie nie zmienia :roll:
dziq
N3

Postprzez Krzysiek_WrC » niedziela, 4 lut 2007, 14:57

grzesiek napisał(a):Nie zabardzo mnie zrozumialem. Podmienic 1 auto umie i zasapie wurca eNka to działa. Ale gdy chce dodac jeszcze 1 auto np S16000 zamiast wurca to fizyka sie nie zmienia :roll:

I nie da się rady inaczej,jak podmienisz jedno auto a chcesz dodac następne to znika to ostatnie dodane,sam tak chciałem ale mnie oświecono i napisano że to nie jest mozliwe.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez mazee » niedziela, 4 lut 2007, 21:09

to jest mozlwie bo teoretycznie mozna zastapic wszystkie oryginalne auta nowymi, trzeba tylko umiescic w pliku "physics.rbz" odpowiednie fizyki wyciagniete z konkretnych modeli oraz zmienic wpis w pliku "cars.ini", pytanie, tylko po co ? skoro podmiana dowolnego auta zajmuje doslownie kilkanascie sekund
mazee
N1

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:14

a ja zwracam się z bardzo ważnym pytaniem: chce zacząć grać w tą rajdową grę, ale nie wiem podstawowej rzeczy i liczę na odpowiedź (PW lub na forum)...

Skąd dorwać pełną wersję gry? Szukać w sklepach i kupić? Ściągnąć z neta (skąd?). Mam na razie demo-czy da się jakoś upgrade'ować demo do pełnej wersji?

Dziękuje Wam za odpowiedź na to (może dla niektórych śmieszne) pytanie:)
Cogonieznajom
A6

Postprzez adamlen » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:32

Cogonieznajom napisał(a):a ja zwracam się z bardzo ważnym pytaniem: chce zacząć grać w tą rajdową grę, ale nie wiem podstawowej rzeczy i liczę na odpowiedź (PW lub na forum)...

Skąd dorwać pełną wersję gry? Szukać w sklepach i kupić? Ściągnąć z neta (skąd?). Mam na razie demo-czy da się jakoś upgrade'ować demo do pełnej wersji?

Można dostać na allegro czasem nawet nowe. W sklepach ciężko ale może gdzieś w media-markt mają na magazynach.

http://www.allegro.pl/search.php?string ... gory=45713
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez Banan » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:42

Albo mozesz zamowic archiwalny numer CD-Action, gdzie byl Rysiek.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:44

adamlen napisał(a):
Cogonieznajom napisał(a):a ja zwracam się z bardzo ważnym pytaniem: chce zacząć grać w tą rajdową grę, ale nie wiem podstawowej rzeczy i liczę na odpowiedź (PW lub na forum)...

Można dostać na allegro czasem nawet nowe. W sklepach ciężko ale może gdzieś w media-markt mają na magazynach.

kurde ale jest problem z nową grą, bo nie mam dvd w kompie a widzę, że sprzedawane są wersję DVD:( Może więc internet i download jakiś lub crack do demo? :twisted:
Cogonieznajom
A6

Postprzez Krzysiek_WrC » poniedziałek, 5 lut 2007, 13:50

CD Action numer z Grudnia 2005 Full wersja RBR:
http://www.cdaction.pl/?strona=numer&numer=41#pe%B3na wersja
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez adamlen » poniedziałek, 5 lut 2007, 14:08

Cogonieznajom napisał(a):
adamlen napisał(a):

kurde ale jest problem z nową grą, bo nie mam dvd w kompie a widzę, że sprzedawane są wersję DVD:( Może więc internet i download jakiś lub crack do demo? :twisted:

Sprzedawane są też wersje CD. A dema nie da się "rozwinąć".
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 5 lut 2007, 19:03

Dziękuje serdecznie za pomoc:)
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe