Więc po co się wypowiadasz w tym temacie skoro nie masz zielonego pojęcia o piłce? Ktoś kto ogląda tylko RSMŚ też nie wie dużo o rajdach.
Wypowiadam się bo mogę. Poza tym nie trzeba wiele oglądać eby widzieć ze ktoś jest cienki jak kondon a kto inny lepszy. A z tym że piłka kopana mnie średnio kręci nie kryję się od początku mojej działalnosci na tym forum, gratuluję spostrzegawczości.
Czy Ty naprawdę myślisz, że nie zależało mu i tak sobie strzelił?
Jedno z dwóch - albo mu się nie chciało albo lepiej nie umiał. Cokolwiek nie było przyczyną dowodzi że raczej nie powinien grać piłkę.
Człowieku to są piłkarze formatu reprezentacyjnego i nawet jak na tym poziomie nie zawsze sobie radzą to napewno nie mają podejścia do meczu jak uczeń na WF.
LOL! no to żeś popynął... Jakiego są oni formatu to widać po osiągnięciach. Ekwador, teraz Finlandia... Celowo podaje przykład jednej wyrywkowej akcji żeby nie angazować sie emocjonalnie, to na prawde było żenujące.
Nawet po meczach ligowych (również na niższym szczeblu) widziałem jak po porażce piłkarze mieli łzy w oczach.
Wymiękam... i to ma dowodzić ich profesjonalizmu tak?
Po co próbujesz zabierać głos w każdym temacie skoro o wielu sprawach nie masz pojęcia? Ja rozumiem, że nie każdy jest alfą i omegą, ale chce wymieniać poglądy, ale Ty zawsze piszesz w takim tonie jakbyś zjadł wszystkie rozumy. I już kilka osób na forum zwracało na to uwagę.
Więcej pokory człowieczku
Po pierwsze dlatego ze mogę, po drugie nie tobie oceniać na czym ja się znam a na czym nie bo ja zdążyłem więcej zapomnieć niż ty się nauczyć, po trzecie nie zamierzam słuchac gówniarzy którzy są tutaj ode mnie 10 razy krócej i robili w pieluchy jak ja zaczynałem interesować się rajdami i wyścigami. Po czwarte nigdy nie upieram się ze mam rację, nikomu nie odmawiam prawa do własnego zdania i nikogo nie obrażam jeśli ma odmienne zdanie od mojego o ile nie robi wycieczek (wyjątek zrobiłem dla rutino tylko, ale on o dziwo w gruncie rzeczy pokazał ze ma jaja) do mnie tak jak ty w tej chwili. I nigdy nie miałem z nikim problemu dopóki kilku gówniarzom nie zabrakło argumentów do polemiki a bardzo chcieli udowodnic ze wszystko wiedzą jeszcze lepiej. jak chcesz dyskutować to proszę bardzo, jak twoje argumenty rzeczywiscie będą przekonujące to może nawet zmienię zdanie. A jak będziesz się rzucał to najwyżej przeczytasz jakąś wiazankę pod swoim adresem. Ja też potrafię być bezczelny.
Pozatym z Serbią zagrali świetną 1 połowę i początek drugiej. Szkoda tylko wyniku.
Tak, a z Ekwadorem graliśmy świetne 10 minut. Z kolei w Le Mans w zeszłym roku Pescarolo miało świetne 20 godzin przez które prowadziło. Takie gadanie najlepiej dowodzi ile tak na prawde wiesz o sporcie w ogóle i na czym polega sportowa walka.
=============================================
Beenhakker widać że wie co robi, choć uważam że ME nie są dla nas.
Widzę ze nie tylko ja uważam że nasi nie mają szans... Cóż, Saruto, widocznie również nie znasz się na piłce tyak jak ja... Ale jednego się nauczyłem - jak definitywnie odpadną z ME to przynajmniej będą mieli łzy w oczach. Te pipy do niczego się nie nadaja i mówię tutaj o całej piłce z całym PZPNem włącznie, najbardziej rozwalili mnie tym:
http://sport.onet.pl/0,1248713,1399436,wiadomosc.html
Kuźwa, nawet nie umieją głupiej umowy podpisać! I taka organizacja ma się dostać do ME? to jest jakaś kpina...