Rajd Wisły

Puchar Polskiego Związku Motorowego

Moderator: SebaSTI

Postprzez xsarawrc » poniedziałek, 4 wrz 2006, 21:52

rav napisał(a):
Bartek Cieszyn napisał(a):u to kiepsko :( 3mam kciuki i wierze ze bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!
a nie wiecie co sie stało z załogą nr 35 kierowca Marek Głąb .. ?

Pozdrawiam :(

Rozwalił miskę olejową na dojazdówce[/quote

Na oesie...na dojazdówce staneliśmy żeby nie zatrzec motoru :)

Pozdrawiam
xsarawrc
N1

Postprzez KMart » poniedziałek, 4 wrz 2006, 21:58

daryush napisał(a):Mialbym małą wielką prośbe... Bo niestety w Wiśle nie za bardzo jest możliwośc odbioru TVP3 Katowice, a jutro ponoć ma być o 18:40 relacja z rajdu... Jak by ktoś był tak dobry i mnie przygarnął do siebie na czas relacji ... Nie no zartuje... Jak by ktos mial mozliwość i mógł zgrać te relacje i wrzucić potem na neta, to bylbym niezmiernie dźwięcz... yyy znaczy się wdzięczny...

daryush wbijaj do mnie ;)
A tak na poważnie to się przyłanczam do prośby... bo chyba mnie nie będzie w domciu...[/quote]
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Prosba

Postprzez sbteam » wtorek, 5 wrz 2006, 15:07

Panowie moze troche nie w temacie ale poszukaje kontaktu do kierowców startujacych w N0 ! Z góry dzieki za pomoc!
sbteam

Postprzez Anonymous » wtorek, 5 wrz 2006, 15:39

witam

Podaj mi do jakich keirowców szukasz kontaktow

Pozdrawiam

napisz na moje gg
Anonymous

Postprzez barkor » wtorek, 5 wrz 2006, 16:36

Ktoś może wie co się stało z Klementowiczami? Jakoś żadnego info nie znalazłem o nich. :roll:
barkor

Postprzez psz » wtorek, 5 wrz 2006, 17:03

barkor napisał(a):Ktoś może wie co się stało z Klementowiczami? Jakoś żadnego info nie znalazłem o nich. :roll:

ja też nie znalazłem żadnej informacji, ale w glaerii Dominika Kalamusa znalazłem fotki z ich wylotu za metą lotną na Cisownicy FOTKI TUTAJ
Ale czy to było przyczyną ich odpadnięcia z rajdu? :roll:
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez barkor » wtorek, 5 wrz 2006, 18:05

Raczej napewno skończyli rajd w tym miejscu. Na fotkach widać, że spadli z dosyć stromej skarpy i pewnie uszkodzili przód samochodu. Szkoda bo chłopaki notowali czasy w okolicach 6 miejsca i napewno powalczyliby o wyższe lokaty :roll:
barkor

Postprzez psz » wtorek, 5 wrz 2006, 18:29

Obrazek
W tym momencie pewnie przodem uderzyli w ziemię... Aczkolwiek słyszałem, że zostali stamtąd wypchnięci i pojechali dalej, ale co dalej to nei wiem, rallypl.com tez nic o "swojej" zalodze nie pisze.
Miałem przyjemność widzieć przejazdy Klementowicza z rajdu Krakowskiego nakręcone przez motorecords.pl i chyba na wszystkich ujęciach (ok. 15) "szedł wszystko", istny Snijers ;) Oby znalazł się sponsor i chłopaki śmigali dalej!
psz
A5

Postprzez xsarawrc » wtorek, 5 wrz 2006, 19:23

Najsmieszniejsze bylo to,ze przed tym ich feralnym odcinkiem przyszli do nas i mowia zebysmy trabili bo napewno dogonimy ich na trasie bo maja uszkodzona plyte i nie beda szli wszystkiego.No to startujemy do oesu,jedziemy z pewna doza niepewnosci,jestesmy na mecie ,a ich nie ma!Sedzia pyta nas czy nie wiemy co sie stalo z zaloga przed nami,my w szoku,a oni okazalo sie,ze tak sie wpakowali,ze ich nie bylo widac z trasy :) .
xsarawrc
N1

Postprzez rav » wtorek, 5 wrz 2006, 20:22

xsarawrc napisał(a):
rav napisał(a):
Bartek Cieszyn napisał(a):u to kiepsko :( 3mam kciuki i wierze ze bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!
a nie wiecie co sie stało z załogą nr 35 kierowca Marek Głąb .. ?

Pozdrawiam :(

Rozwalił miskę olejową na dojazdówce[/quote

Na oesie...na dojazdówce staneliśmy żeby nie zatrzec motoru :)

Pozdrawiam

Sorry. Miałem informacje od waszych serwisantów.
www.rafalmalinski.pl
rav
A6

Postprzez Anonymous » wtorek, 5 wrz 2006, 20:27

Rav nie rozumiem twojej wypowiedzi

Co do obrazen zawodnikow Nowakowski\Kajanek juz jest wszytsko dobrze . Nowakowski wyszedł ze szpitala juz w ten sam dzien a Kajanek ma obrazenia klatki piersiowej juz tez chyba wyszedł ze spzitala

Przepraszam ze pisze tak ebz imion i to beszczelnie wedlug mnie brzmi ale nie znam Mysle ze Kajanek to Andrzej a Nowakowski Jarek czy nie wiem mniejsza z tym

Pozdrawiam i nie komentujcie lepiej mnie za to z enie umiem tych imion
Anonymous

Postprzez Gustaw » wtorek, 5 wrz 2006, 21:00

jest juz dostepny material filmowy z nieprzyjemnego dachowania zalogi Nowakowski/Kajanek na 53 Rajdzie Wisły
link (31MB):
http://phu-kuba.com.pl/rajdy/Wisla_Nowakowski_dach.wmv
dla dobra serwera lepiej narazie stad http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 3971715896
Ostatnio edytowano środa, 6 wrz 2006, 11:02 przez Gustaw, łącznie edytowano 1 raz
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez MSG Racing » wtorek, 5 wrz 2006, 21:04

Ja byłem w miejscu gdzie wypadł Golf2 i Pug 106 na pierwszej pętli.
Po prostej było takie fajne podbicie wyżucające do rowu, koła były w powietrzu io jak wiemy nie którzy przesadzili. Miejscówka fajna bo było widać kilkaset metrów OESu. I ludzi sporo.
Na drugiej rów na następnym zakręcie zwiedzał Maciejewski i też go wypychano.
Na trzecią pojechaliśmy na watersplash ale było tam nudno :(
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez kirloy » wtorek, 5 wrz 2006, 21:59

@gustaw - co wy tam odwalaliscie ta kamera na poczatku filmu - sprawdzaliscie jak dziala stabilizacja obrazu? ;)

Dobrze ze nikt nie stal tam gdzie polecieli. Gdy tak patrze na do miejsce - to kto wie - moze bym stanal.
kirloy
N3

Postprzez psz » wtorek, 5 wrz 2006, 22:16

W tym filmie z wypadku mam spłaszczony obraz, tan. panoramiczny, rozciągnięty sztucznie... Pewnie wszyscy tak mają, po co tak kombinować z efetkami?

Dobry film instruktażowy na temat procedury wypadkowej na OEsie...

Tylko po co przed ratownikiem PZM (który po to ma siedzieć na starcie oesu w kasku żeby w razie potrzeby szybko pognać na miejsce wypadku) przyjechało seicento z "trójkątem" organizatora? No i pogotowie coś nie potrafiło odnaleźć pilota długo, zamiast się braćdo dzieła to oglądali rozbite auto :shock:
psz
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Puchar PZM