Moderator: SebaSTI
+RAFAŁ+ napisał(a):A ja pracuję w hotelu(praca tymczasowa przez 4 miesiące). Jestem bellmenem(czyli zawożę ludziom bagaże do pokoji), czasempracuję jako doorman(otwieranie drzwi i parkowanie samochodów). Pensja słabiutka, ale za to napiwki dobre
żółtodziób napisał(a):Rallyman - o tym czy szef to wfajny i uczciwy gość przekonasz się jak przyjdzie do wypłaty. Ja źle nie życzę, ale znam kilku takich "uczciwych" co potrafią zrobić wrażenie i sobie nic do zarzucenia ofkoz nie mają. niestety w naszym kraju to norma że na każdym kroku ktoś próbuje kogoś przekręcić.
Marmetal napisał(a):+RAFAŁ+ napisał(a):A ja pracuję w hotelu(praca tymczasowa przez 4 miesiące). Jestem bellmenem(czyli zawożę ludziom bagaże do pokoji), czasempracuję jako doorman(otwieranie drzwi i parkowanie samochodów). Pensja słabiutka, ale za to napiwki dobre
Mieszkasz i pracujesz w St. Louis w stanie Minnesota? Jak dostałeś tę robotę![]()
beeper_ napisał(a):We firmie windykacyjnej, w kancelarii prawnej oraz przedsiębiorstwie zajmującym się obróbką metali. Jako programista, głównie systemy ERP.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość