Gdzie pracujecie?

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez RallyMAN » środa, 5 lip 2006, 19:25

W zeszlym tygodniu zaczalem prace przy remontach mieszkań. Szef jest bardzo uczciwy i fajny koles :) zarobki jak na moje wymagania są dosyć dobre... szkoda tylko, ze w soboty tez musze robić :/
RallyMAN
A5

Postprzez padre-mk3 » czwartek, 6 lip 2006, 00:43

ja robie jako tzw care asistant(czyt. nic nie robie)
zarobki jak na poczatek niezle i jeszcze podwyzka mi sie szykuje!

p.s.
SLEE dasz rade sciagnac smoka z nokii n70,n80 i 6280??
padre-mk3
A5

Postprzez żółtodziób » czwartek, 6 lip 2006, 01:18

Rallyman - o tym czy szef to wfajny i uczciwy gość przekonasz się jak przyjdzie do wypłaty. Ja źle nie życzę, ale znam kilku takich "uczciwych" co potrafią zrobić wrażenie i sobie nic do zarzucenia ofkoz nie mają. niestety w naszym kraju to norma że na każdym kroku ktoś próbuje kogoś przekręcić.
żółtodziób
A8

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 6 lip 2006, 15:22

Kiedys mój wujek powiedzial madrze "Jak Polak nie przeszkodzi, to juz pomógł"

A mnie dzis maksymalnie zryło, po miesiacu tyrania w upale, dzien wypłaty, marne 720 zł :/ ehhh, coraz gorzej w tym kraju...
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Marmetal » czwartek, 6 lip 2006, 18:11

+RAFAŁ+ napisał(a):A ja pracuję w hotelu(praca tymczasowa przez 4 miesiące). Jestem bellmenem(czyli zawożę ludziom bagaże do pokoji), czasempracuję jako doorman(otwieranie drzwi i parkowanie samochodów). Pensja słabiutka, ale za to napiwki dobre :P

Mieszkasz i pracujesz w St. Louis w stanie Minnesota? Jak dostałeś tę robotę :) :?:
Marmetal
S2000

Postprzez Slee_ » czwartek, 6 lip 2006, 18:35

padre2006 napisał(a):SLEE dasz rade sciagnac smoka z nokii n70,n80 i 6280??

Tylko kody od operatora, jak siedzisz w anglii to przejdz sie do salonu operatora i za 20 funtow wysla ci kod.
Slee_
N3

Postprzez Sergiey » czwartek, 6 lip 2006, 22:32

Ja prowadze firme w branży IT.
Ale zastanawiam się czy się nie przebranżowić i nie wystartować w przetargu na dostawy mundurów dla poborowych ;)
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez RallyMAN » czwartek, 6 lip 2006, 23:43

żółtodziób napisał(a):Rallyman - o tym czy szef to wfajny i uczciwy gość przekonasz się jak przyjdzie do wypłaty. Ja źle nie życzę, ale znam kilku takich "uczciwych" co potrafią zrobić wrażenie i sobie nic do zarzucenia ofkoz nie mają. niestety w naszym kraju to norma że na każdym kroku ktoś próbuje kogoś przekręcić.

Akurat ja dostaje tygodniówki, a prace mi załatwił znajomy, ktory u niego pracuje i go zachwala... poza tym kupe osób, którym ten mój szef robił remonty strasznie go zachwalają... na pierwszą tygodniówke mi dał wiecej niz myslalem... za paliwo na dojazdy poza miasto tez mi zwraca... takze, wiem co pisze :)
RallyMAN
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 7 lip 2006, 07:26

Marmetal napisał(a):
+RAFAŁ+ napisał(a):A ja pracuję w hotelu(praca tymczasowa przez 4 miesiące). Jestem bellmenem(czyli zawożę ludziom bagaże do pokoji), czasempracuję jako doorman(otwieranie drzwi i parkowanie samochodów). Pensja słabiutka, ale za to napiwki dobre :P

Mieszkasz i pracujesz w St. Louis w stanie Minnesota? Jak dostałeś tę robotę :) :?:

Nie w Minnesotta tylko Misouri. W&T program.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez devulatron » sobota, 8 lip 2006, 09:02

beeper_ napisał(a):We firmie windykacyjnej, w kancelarii prawnej oraz przedsiębiorstwie zajmującym się obróbką metali. Jako programista, głównie systemy ERP.

To podobnie jak ja, tyle że ja obsługuję sieć hutrowni i biuro pośrednictwa nieruchomosci.
Z jakim ERP działasz ? Ja safo.biz .
Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał.
devulatron
N2

Postprzez J@ckaSS » niedziela, 9 lip 2006, 23:57

konfekcjoner przy produkcji zyłki wedkarskiej :D smiech... ale jak na moja pierwsza robote i 19 lat ktore mam naprawde ładnie mi placa... szkoda tylko ze tyram 5 dni w tyg po 12 godzin... ale za to mam wolne weekendy i stac mnie na wyjazdy na MP :D umowa do grudnia 2007 , jezeli nie zaczne w tym roku studiów to moze wyemigruje na troszke... :?: :D
J@ckaSS
N2

Postprzez zales » wtorek, 11 lip 2006, 01:51

http://www.stmellonshotel.co.uk/ to moje miejsce pracy! Kuchnia zmywam sprzatac cos kroje i takie tam ale mysle ze za niedlugo rzuce to bo juz mnie zaczynaja kelnerzy strasznie wku.... (czyt. denerwowac) :twisted: zarobki ... dla mnie ok chociaz jak by dawali 100 Ł wiecej to juz nic wiecej by mi nie trzeba bylo! Wyjechalem dwa dni po ostanim egzaminie maturalnym rok temu nie widze perspektyw do zycia w Polsce
zales
N1

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 31 sie 2006, 12:29

Krotki update, dostalem podwyzke z 730 na 850 i pozwolilo mi to kupic Kadetta GSi :D :D :D :D :D :D
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez CZUCZU » czwartek, 31 sie 2006, 12:40

Siema.
Jestem przedstawicielem handlowym firmy z branży gumowej oraz elektromechanicznej.
Pracuje od 7,30 do 15ej od poneidzialku do piątku,.
Zarabiam minimum + premia od sprzedaży wiec zwykle 1500 jest.
http://www.czuczu.estrefa.pl

Głośno i bokiem na przednich łapach..
CZUCZU
N3

Postprzez MisiekClio » środa, 27 wrz 2006, 09:48

A ja pracuje tutaj: www.szkolajazdyrenault.com.pl na Bemowie. Placa niezle , a i mozna sobie bokami poszalec :D

Poza tym prowadze firme posrednictwa pracy i HR. Kryptoreklamy nie bede urzadzal, ale jesli ktos jest z Wawy i jest zainteresowany praca w charakterze konsultanta ds. telemarketingu, to zapraszam na gg lub priv.
MisiekClio
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park