Moderator: SebaSTI
Generalnie jeżeli masz przegląd, ubezpieczenie, niezbyt głośny wydech i oczywiście drogowe opony, to mogą Ci skoczyć...
Jucek napisał(a):[..] z kolei na nastepny trening przyjechal debil, ktory uwazal ze rajdy to takie nocne wyscigi po miescie, no i zaczely sie pytania:dlaczego z tylu nie ma kanapy skoro auto jest zarejestrowane na 4 osoby [..]
Jucek napisał(a):, a dlaczego pasy maja napis for competition use only
kolo115 napisał(a):Jucek napisał(a):[..] z kolei na nastepny trening przyjechal debil, ktory uwazal ze rajdy to takie nocne wyscigi po miescie, no i zaczely sie pytania:dlaczego z tylu nie ma kanapy skoro auto jest zarejestrowane na 4 osoby [..]
A to juz totalny bezsens! A co to kogo obchodzi ile mam foteli? A jak bym w zwyklej osobowce wyja fotele, by zwiekszyc przestrzen bagazowa, to tez kochany pan policjant bedzie sie spinac?! Chyba za glupi jestem by to zrozumiec.
Buncol napisał(a):Jucek napisał(a):, a dlaczego pasy maja napis for competition use only
rozumial po angielsku?
kolo115 napisał(a):Jucek napisał(a):[..] z kolei na nastepny trening przyjechal debil, ktory uwazal ze rajdy to takie nocne wyscigi po miescie, no i zaczely sie pytania:dlaczego z tylu nie ma kanapy skoro auto jest zarejestrowane na 4 osoby [..]
A to juz totalny bezsens! A co to kogo obchodzi ile mam foteli? A jak bym w zwyklej osobowce wyja fotele, by zwiekszyc przestrzen bagazowa, to tez kochany pan policjant bedzie sie spinac?! Chyba za glupi jestem by to zrozumiec.
niestety taka prawda, tak samo jesli masz halogeny w aucie, ktore nie dzialaja, moga zabac ci dowod, poniewaz wszystkie swiatla w aucie musza dzialac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość