Moderator: SebaSTI
Polska jest ttak na prawdę jednym z NAJBARDZIEJ tolerancyjnych krajów. I tak było od wieków.
to u nas próbuje się zamknąc stronę Krew i Honor, podczas gdy w innych krajachtakie witryny DZIAŁAJĄ BEZ ŻADNYCH PRZESZKÓD
Zaczeło się identycznie, niewinnie, od jakiegoś wariackiego urojenia, skończyło się na drugiej największej zbrodni w historii ludzkosci
Akceptacji nie można się domagać, to jest godzenie w wolności innego człowieka
Takie moje prawo żeby tutaj pisać i żaden poparpraniec z kilkoma postami na krzyż nie będzie mi mówił co mam robić.
Możesz sobie u nas całkiem legalnie kupić Absynyt... nie dość że tripa złapiesz to jeszcze się nawalisz...
Nieprawda. Przyklady, ktore podales dotycza historii, a nie czasow dzisiejszych i sa mocno skrajne. Przejedz sie najlepiej do Holandii lub Anglii, zobacz jak tam wyglada sprawa tolerancji dla roznych mniejszosci i pomysl ile nam do nich brakuje.
Ubolewasz nad tym, ze u nas nie dziala bez przeszkod? Pewnie znasz tez strone RedWach. Podaja adresy, telefony i miejsca w ktorych przebywaja geje, lewacy i czarnuchy, tak bys w kazdej chwili mogl pojechac i spuscic osobie z tej listy .... Niedawno nawet dwoch skinow zadzgalo chlopaka. Prawdziwa wolnosc przekonan. Krzyczysz o lewackiej propagandzie. A jakiej propagandzie Ty ulegasz? Skoro zakladasz, ze ja jakiejs ulegam, kazdy musi..
Manifest Swifta to skrajny przypadek jakiegos frustrata albo psychopaty. Jedyne czego dowodzi, to ze nienawisc rodzi nienawisc. Nie chce sie nawet do tego ustosunkowywac, bo to durne. Dal Swift natomiast doskonala pozywke takim ludziom, jak Ty.. Boisz sie, ze byliby w stanie to zrealizowac? Bo dla mnie to kompletne science fiction.
Przyrownujac go do Hitlera i Mein Kampf dajesz tylko dowod swojej paranoi.
Nie mozna sie domagac, ale mozna o nia zabiegac. Mozna tez miec potrzebe akceptacji.
Takie moje prawo, zeby powiedziec Ci, co o Tobie mysle niezaleznie od tego, ile mam postów Nigdzie nie mowilem Ci, co masz robic..
Absynt, ktory tutaj sprzedaja, to absynt tylko z nazwy. Niewiele ma on wspolnego z dawnym absyntem
Anglia rzeczywiscie jest bardzo tolerancyjna, zwłaszcza oranżyści i katolicy w Ulsterze... LOL!
zabiegać o akceptację można poprzez dążenie do zgody i nie prowokowanie.
A moje prawo to sie odszczekać. Mówiłem o hipotetycznym popaprańcu, a skoro się poczuwasz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości