homo w natarciu

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez rutino78 » wtorek, 27 cze 2006, 11:55

kiedyś byłem na love parade i wróciłem z niej znacznie mniej tolerancyjny, widząc liżących się facetów w dziwnych strojach. w Polsce takiego widoku jeszcze nie widziałem
mysle ze Biedroń jest typem działacza, który nieważne czy ma racje czy gada bzdury to musi działać, byc w centrum zainteresowania.
pomysłu adopcji sobie nie wyobrażam.
ale w ogóle sobie nie wyobrażam jakbym urodził się homo i miałbym żyć na polskiej prowincji. nie wiem czy marsze mniejszosci im pomagają na pewno nikomu nie szkodzą. nie moze byc tak, że kogoś rodzice wyrzucają z domu za jego orientacje. w Polskim średniowieczu taki koleś może mieć tragiczne zycie. a z drugiej strony nie wiem jakby mi się pracowało np w jednym pokoju z gejem.
daleko nam jeszcze do rozwiązania takich problemów, z którymi zachód dawno sobie poradził
rutino78
N3

Postprzez Cobra » wtorek, 27 cze 2006, 13:30

http://film.onet.pl/0,0,1346472,wiadomosci.html

ciekawe ktory idiota z polsatu to wymyslil?
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Shiro » wtorek, 27 cze 2006, 14:24

Polska jest ttak na prawdę jednym z NAJBARDZIEJ tolerancyjnych krajów. I tak było od wieków.

Nieprawda. Przyklady, ktore podales dotycza historii, a nie czasow dzisiejszych i sa mocno skrajne. Przejedz sie najlepiej do Holandii lub Anglii, zobacz jak tam wyglada sprawa tolerancji dla roznych mniejszosci i pomysl ile nam do nich brakuje.

to u nas próbuje się zamknąc stronę Krew i Honor, podczas gdy w innych krajachtakie witryny DZIAŁAJĄ BEZ ŻADNYCH PRZESZKÓD

Ubolewasz nad tym, ze u nas nie dziala bez przeszkod? Pewnie znasz tez strone RedWach. Podaja adresy, telefony i miejsca w ktorych przebywaja geje, lewacy i czarnuchy, tak bys w kazdej chwili mogl pojechac i spuscic osobie z tej listy .... Niedawno nawet dwoch skinow zadzgalo chlopaka. Prawdziwa wolnosc przekonan. Krzyczysz o lewackiej propagandzie. A jakiej propagandzie Ty ulegasz? Skoro zakladasz, ze ja jakiejs ulegam, kazdy musi.. :)

Manifest Swifta to skrajny przypadek jakiegos frustrata albo psychopaty. Jedyne czego dowodzi, to ze nienawisc rodzi nienawisc. Nie chce sie nawet do tego ustosunkowywac, bo to durne. Dal Swift natomiast doskonala pozywke takim ludziom, jak Ty.. Boisz sie, ze byliby w stanie to zrealizowac? Bo dla mnie to kompletne science fiction.

Zaczeło się identycznie, niewinnie, od jakiegoś wariackiego urojenia, skończyło się na drugiej największej zbrodni w historii ludzkosci

Przyrownujac go do Hitlera i Mein Kampf dajesz tylko dowod swojej paranoi.

Akceptacji nie można się domagać, to jest godzenie w wolności innego człowieka

Nie mozna sie domagac, ale mozna o nia zabiegac. Mozna tez miec potrzebe akceptacji.

Takie moje prawo żeby tutaj pisać i żaden poparpraniec z kilkoma postami na krzyż nie będzie mi mówił co mam robić.

Takie moje prawo, zeby powiedziec Ci, co o Tobie mysle niezaleznie od tego, ile mam postów :lol: Nigdzie nie mowilem Ci, co masz robic..

Możesz sobie u nas całkiem legalnie kupić Absynyt... nie dość że tripa złapiesz to jeszcze się nawalisz...

Absynt, ktory tutaj sprzedaja, to absynt tylko z nazwy. Niewiele ma on wspolnego z dawnym absyntem :)
Shiro
N1

Postprzez żółtodziób » wtorek, 27 cze 2006, 15:16

Nieprawda. Przyklady, ktore podales dotycza historii, a nie czasow dzisiejszych i sa mocno skrajne. Przejedz sie najlepiej do Holandii lub Anglii, zobacz jak tam wyglada sprawa tolerancji dla roznych mniejszosci i pomysl ile nam do nich brakuje.

Holandia to jest azyl dla wszystkich wykolejeńców, za to w tym kraju całkiem legalnie dobija się osoby umierające jeśli nie mają siły powiedzieć ze sobie tego nie życzą. Anglia rzeczywiscie jest bardzo tolerancyjna, zwłaszcza oranżyści i katolicy w Ulsterze... LOL!

Ubolewasz nad tym, ze u nas nie dziala bez przeszkod? Pewnie znasz tez strone RedWach. Podaja adresy, telefony i miejsca w ktorych przebywaja geje, lewacy i czarnuchy, tak bys w kazdej chwili mogl pojechac i spuscic osobie z tej listy .... Niedawno nawet dwoch skinow zadzgalo chlopaka. Prawdziwa wolnosc przekonan. Krzyczysz o lewackiej propagandzie. A jakiej propagandzie Ty ulegasz? Skoro zakladasz, ze ja jakiejs ulegam, kazdy musi..

I to jest własnie przykład lewakiej propagandy - w ogóle co innego napisałem. w ogóle nad niczym nie ubolewałem tylko stwierdziłem fakt, że u nas z takimi stronami się WALCZY (i dobrze!) natomiast w innych krajach, uważanych za "tolerancyjne" działają sobie bez przeszkód i nikt nawet nie wspomina o ich istnieniu. Pomysł stworzenia RedWatch przyszedł do nas z zachodu, to nie nasze skiny to wymyśliły, tyle że u nas fakt pobicia jednego anarchisty sprawił ze zrobił się wokół sprawy dym, gdzie indziej też leją anarchistów i jakoś nikt nie robi z tego dramatu, a to podobno my jesteśmy krajem nietolerancyjnym... Absurd Skiny są wszędzie i wszędzie czyna podobne szkody, tylko u nas się o tym mówi, a gdzie indziej się tuszuje.

Manifest Swifta to skrajny przypadek jakiegos frustrata albo psychopaty. Jedyne czego dowodzi, to ze nienawisc rodzi nienawisc. Nie chce sie nawet do tego ustosunkowywac, bo to durne. Dal Swift natomiast doskonala pozywke takim ludziom, jak Ty.. Boisz sie, ze byliby w stanie to zrealizowac? Bo dla mnie to kompletne science fiction.

Hitler to też było science fiction, przestało być dopiero w latach 40stych. Co więcej niejaki Karski jak pojechał do Żydów w USA powiedzieć że hitlerowcy zwybudowali obozy zagłady dla zydów to mu amerykańscy Żydzi NIE UWIERZYLI. Wiedziałem że będziesz sprawę bagatelizować, w ogóle nie zauważasz że pedały odgrywają coraz bardziej znaczącą rolę w życi w ogóle, kiedyś to była garstka zboczeńców a teraz są jedną z najbardziej liczących się organizacji... DO TEJ PORY ŻADEN PEDAŁ SIĘ OD TEGO NIE ODCIĄŁ.

Przyrownujac go do Hitlera i Mein Kampf dajesz tylko dowod swojej paranoi.

Tym wpisem dowodzisz że słabo uczyłweś się historii. Hitler jak publikował Mein Kampf też był skrajnym przypdkiem sfrustrowanego psychopaty, ale jego słowa padły na podatny grunt, doszedł do władzy i rozpętał największą wojnę w dziejach ludzkości. Nawet jeśli pedały dojdą nawey do trzech procent dokonań hitlera to i tak będzie nieciekawie.

Nie mozna sie domagac, ale mozna o nia zabiegac. Mozna tez miec potrzebe akceptacji.

Zabiegać siejąc ferment. Tak, oczywiście. Jak panna daje ci kosza to idziesz robić demonstrację zeby cię zaakceptowała? To jest domaganiesię a nie zabieganie, zabiegać o akceptację można poprzez dążenie do zgody i nie prowokowanie.

Takie moje prawo, zeby powiedziec Ci, co o Tobie mysle niezaleznie od tego, ile mam postów Nigdzie nie mowilem Ci, co masz robic..

A moje prawo to sie odszczekać. Mówiłem o hipotetycznym popaprańcu, a skoro się poczuwasz...

Absynt, ktory tutaj sprzedaja, to absynt tylko z nazwy. Niewiele ma on wspolnego z dawnym absyntem

No, aż takich pioruńskich dawek że jak absynt przestawał wystarczać to Van Gogh zaczął chlać terpentynę to już nie ma, ale w niektórych sklepach zdarzają sie specyfiki zawierające 0,1 g tujonu. W gramie grassu chyba nie ma więcej tej substancji, trzeba jednak 0,75 litra zmeczyć samemu, a to już dosć poważny wyczyn. No i kosztowny, taki specyfik to wydatek około 150 PLN. Większość sprzedawanych obecnie absyntów nie przekracza 0,01g i po tym prędzej się zapijesz na śmierć niż naćpasz. niemniej jednak na upartego mozna legalnie...
żółtodziób
A8

Postprzez Shiro » wtorek, 27 cze 2006, 19:12

Anglia rzeczywiscie jest bardzo tolerancyjna, zwłaszcza oranżyści i katolicy w Ulsterze... LOL!

Nie bylem nigdy poza Londynem. Tam w centrum faceci lażą trzymajac sie za ręce i nikt juz specjalnie nie zwraca na to uwagi. Ja tez nie. Dla Ciebie Holandia jest azylem dla wykolejencow, a moim zdaniem mieszka sie tam calkiem fajnie. Mam tam znajomego. Mieszka przy samej granicy niemieckiej, 150 km od Nurburgring, po ktorym jezdzi sobie co weekend. Juz to by mi wystarczylo :D

Pomine juz kwestie tego nieszczesnego manifestu. Osobiscie nie czuje sie zagrozony z ich strony. W przeciwienstwie do Ciebie, nie boje sie tez wyjsc na ulice w obawie, ze pedal bedzie mnie podrywal. Jesli nawet bedzie, wystarczy powiedziec "Sorry, zly adres".

zabiegać o akceptację można poprzez dążenie do zgody i nie prowokowanie.

Zgadzam sie, ze forma tych parad nie jest najlepsza.

A moje prawo to sie odszczekać. Mówiłem o hipotetycznym popaprańcu, a skoro się poczuwasz...

Chcialem tylko powiedziec, ze forma w jakiej narzucasz forumowiczom swoje poglady jest rownie wulgarna i nachalna, jak parada pedziow. Warto stosowac swoj krytycyzm rowniez do siebie. Owszem, ja tez nie lubie Diesli i przednionapędowek. Owszem lubie wlascicieli tych pojazdow czasem podraznic. Mozna to jednak robic delikatniej:)

Co do absyntu.. Obalilismy kiedys z kolega butelke na dwoch, po czym spalilismy jointa. Naprawde daleki bylem od jakichkolwiek sensacji wzrokowych lub sluchowych. Jedyny godny uwagi fakt, to ze ogladajac rysunkową wersje "Pieknej i Bestii" bylem swiecie przekonany ze ogladam Wiedzmina :lol:
Shiro
N1

Postprzez OZ » wtorek, 27 cze 2006, 23:24

Widze, ze niektorzy tutaj sa zywo zainteresowani kto w co sobie wsadza i jaka czerpie z tego przyjemnosc. Slusznie. Badz czujny Zoltodziobie, napewno tacy jak Ty sa niezbedni temu narodowi i uratuja kraj, ostoje i przedmurze, tego Winkelrida narodow.
To dobrze, ze sa tacy czujni obywatele, ktozy pedala i zyda wezma na smycz wartosci. Pozwole sobie jedynie dodac, ze sa jeszcze takie nierozwiazane a palace sprawy jak cyganie, idioci, bezplodni, dziwki, chromi oraz bezdomni, ktorych nalezaloby sie jak najszybciej pozbyc z naszej Ojczyzny.
Kiedy juz oczyscimy Polske z lewakow, wezmiemy sie za azyl popaprancow w Holandii i pederastyczna miedzynarodowke z Londynu.
Waleczni i niebezpieczni!
OZ
N1

Postprzez żółtodziób » środa, 28 cze 2006, 00:43

Dziwki i cyganów zostawiam tobie, zapewne będziesz godnym kontynuatorem tego wiekopomnego dzieła...
żółtodziób
A8

Postprzez Shiro » środa, 28 cze 2006, 00:56

A czemuz Pan Zoltodziub taki malo rozmowny dzsiaj? Zwykle nam tu erudycją tryskał.. Zda się niedysponowany jakis :lol: :wink:
Shiro
N1

Postprzez żółtodziób » środa, 28 cze 2006, 14:09

Nie gadaj że się stęskniłeś...
żółtodziób
A8

Postprzez _misiek055_ » środa, 28 cze 2006, 15:55

Ktoś tu pisał że Holandia jest cudownie tolerancyjna... Widać nie dla wszystkich
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... l?skad=rss
_misiek055_
N3

Postprzez El Loco » środa, 28 cze 2006, 16:03

Starannie zapracowalismy sobie na opinie, wiec nie dziwi wstrzemiezliwosc innych. Owszem, jestesmy swietnymi pracownikami na obczyznie, ale poza tym smiecimy, kradniemy, brudzimy, nie dbamy o otoczenie, pijemy i wszczynamy burdy. Czyli normalnie, jak na osiedlu.
El Loco

Postprzez żółtodziób » środa, 28 cze 2006, 21:07

No tak, tylko Holendrom wolno nie tolerować Polaków, bo jakaś częśc naszych pobratymców kradnie i robi burdy, a my musimy AKCEPTOWAĆ pedalstwo jak łazi po ulicach i domaga się przywilejów tylko dlatego że dupska używają nie tylko do srania...
żółtodziób
A8

Postprzez Alien » środa, 28 cze 2006, 23:05

Wydaje mi sie chlopie, ze masz poważny problem.
Alien
A5

Postprzez Szczypek_WRC » czwartek, 29 cze 2006, 11:52

żółtodziób, co cię obchodzi do czego oni używają dupska?? wyruchał cie któryś że tak po nich jeździsz?! bo mi oni całkowicie nie przeszkadzają, to ich wybór. Nie nachodzą mnie z propozycjami, nie zaczepiają, więc ja ich po prostu IGNORUJĘ. A jak cie któryś zaczepi to tak jak ktoś tu pisał, mówisz "nie ten adres" i koniec. To co tu piszesz pokazujesz że uważasz się za najlepszego, i nikt nie ma prawa się z tobą nie zgadzać...
Szczypek_WRC
N3

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park