Stalowe nieobciążone również wiatr potrafił przewrócić, a aluminiowe wcale nie są nowością. Poza tym chciałem tylko zasygnalizować, że na rynku pojawiła się oferta znacznie korzystniejsza cenowo od innych, a w zasadzie za ten sam towar. A z drugiej strony, nie raz widziałem, jak powiedzmy że mniej zasobni zawodnicy (tacy też chcą się ścigać) walczyli z rurkami zwykłych namiotów ogrodowych (też aluminiowych, jeszcze lżejszych), to oferta tej sieci, za te pieniądze może byc atrakcyjna.
I zaznaczam od razu, że nie mam żadnych powiązań z tą firmą, ani też producentem, ale od momentu zamieszczenia informacji na różnych stronach, odebrałem już kilka maili z różnymi słowami od tych, którzy kupują za 100 zł i sprzedają jako "profesjonalne" z 10-krotnym albo i większym przebiciem. Prawo tego nie zabrania, ale również nie zabrania mi podpowiedzenia mniej obrotnym kolegom rozwiązań alternatywnych, spełniających swoje zadanie i jednocześnie tańszych. I żeby było jasne: nie jestem zwolennikiem tanich zakupów w hipermarketach.
Mogę jeszcze dodać, że posiadam jeszcze inne, podobne informacje i patenty pozwalające zaoszczędzić parę dudków w tej branży. Ale nie wystrzelam się ze wszystkiego od razu

.