marcin napisał(a):Moje typy:
1) Kuzaj![]()
2) Thiry
3) Campos
4) Kopecky
Bardzo optymistyczna wersja, choc nie powiem, ze niemozliwa

pozdr

Moderator: SebaSTI
no jak to z kąd z Prodrive przecież ma, Jolly Club tylko raz przy niej majstrował w Czechach
grandmaster napisał(a):[b]Całkiem możliwe, że pojawią się Węgrzy...
Do tej pory święcie byłem przekonany że to Czesi na Elmot przywieźli Kuzajowi brykę. Ale przeczytałem Twój post i patrzę na zdjęcia... wszystko jasne, wózek przyjechał z Anglii... Czyli Kuzi jednak kasę miał, Prodrive za free wozu by mu nie dał... wygląda na to że faktycznie zerwali z Jolly Clubem współpracę a nie JC z Kuzajem...
LIPciu napisał(a):maciekd: ja mam ustną zaraz po ale to co ma się tam dziać nie może nie być oglądane livi
żółtodziób napisał(a):..... oraz uświadomiłem sobie że na Elmocie nie obsługiwał go JC (co z punktu widzenia logistyki byłoby jak najbardziej wskazane)
maciekd napisał(a):LIPciu napisał(a):maciekd: ja mam ustną zaraz po ale to co ma się tam dziać nie może nie być oglądane livi
Nosz kurde! Wczoraj dogadałem się z kolegą, że mimo jazdy na uczelni, chronicznego braku czasu i braku transportu wybierzemy sie pociągiem na jeden dzień do Kłodzka. Ponieważ w piątek mam exam wybraliśmy sobotę. I co się dzisiaj okazuje?! Luj od staty matematycznej wymyślił sobie, że zrobi nam koło z całego semestru w sobotę!Przeciwności piętrzą się okrutnie i chyba nici z Polskiego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości