Moderator: SebaSTI
Gucio napisał(a):Kurde i ta fotka tej sierry na lawecie....nie chciał bym byc w roli kierowcy tego busa serwisowego....Marian napewno siedział koło niego jako pasażer.... ['][']
Gucio napisał(a):Mam na HDD fil z Marianem pt.
"Marian Bublewicz - sportowa jazda samochodem" który trwa rózna godzinę
bandit napisał(a):ciekawi mnie co dzieje sie z takim autem po wypadku???????????????
bandit napisał(a):czyli raczej sierra nie była badana czemu klatka rozsypała sie w mak
bandit napisał(a): majkos pisał o powarznych obrazeniach bubla ze nie mial szans na przezycie w takich sytuacjach liczy sie kazda sekunda a z tym wiemy jak było mi sie wydaje ze z bublem nie było az tak tragicznie caly czas był przytomny
bandit napisał(a): vattanen tez miał powazne obrazenia peugot 205 kompletnie zniszczony ale tam akcja trwała kilka minut a nie godzine
bandit napisał(a):jak dla mnie zawaliły służby ratownicze i organizator rajdu
GrzegorzChyla napisał(a):bandit napisał(a): vattanen tez miał powazne obrazenia peugot 205 kompletnie zniszczony ale tam akcja trwała kilka minut a nie godzine
Nie pamiętam, a akurat nie mogę znaleśc biografii Vatanena żeby sobie przypomniec.
skateman napisał(a):GrzegorzChyla napisał(a):Nie pamiętam, a akurat nie mogę znaleśc biografii Vatanena żeby sobie przypomniec.
W WRC jest napisane...Nawet fotki są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości