niemcom opłacało sie pożegnac z marką niemiecką, tak silną waluta, francuzom, wszystkim, nawe litwie czechom słowacji będzie sie opłącało a nam nie?
sprawdź najpierw debilu jak to im się świetnie opłaciło, sprawdź ile z tych krajów chciałoby z powrotem swoją walutę zanim wypalisz z czymś podobnym.
Ci co wzieli kredyty we frankach czy euro, niezle po wyborach poplyneli.
Bez przesady, jesli ktoś wział rok temu to i tak jest do przodu, przecież w zeszłym roku EU podd 5 zeta podchodziło. A jeśli ktoś był na tyle głupi żeby brać krechę w obcej walucie przed wyborami to ma problem.
Poza tym jak przed chwila obejzalem wiadomosci to mnie doslownie zatkalo... becikowe.
buhahaha, juz widze jak żul mowi do baby - Mańka, robimy bachora. bedzie na wino....
No i tutaj mamy już pierwszy przykład do czego prowadzi konieczność targowania się z LPR. Jestem zawiedziony jednak że PIS tak łatwo na to przystał, wspieranie rodzin poprzez rozwój gospodarczy poszło w pizdu jak koalicja. Absurd absurdów, mózg chyba komuś odjęło. Najgorsze jest to, ze gdy dojdzie do przyspieszonych wyborów to będzie jeszcze gorzej, a w najlepszym razie tak samo. Czasem myślę sobie, że demokracja jest jednak do dupy, tak na prawdę nie ma żadnego wyboru, wszystko to jedna banda która stołki stawia nad narodowy interes. Prosiak Urban to chociaż miał odwagę się przyznać że rząd sie wyżywi, ale obecnym orzełki choć tego nie mówią to myślą podobnie, dopóki będą ptrzy korycie to się wyżywią, o wyborcach przypomną sobie za 4 lata.
Jak sięgnąć do historii to okazuje się że w Polsce działo siędobrze dopóty, dopóki była silna władza królewska, źle sie zaczęło dziać , jak waszmościowie zaczęli się w sejmy bawić, szybko były rozbiory i z największego europejskiego moocarstwa, siegającego od morza do morza, potrafiącego obronić kontynent przed najazdem Turków staliśmy się popychadłem. Jedyne lata, w których można było mówić o uczciwości w polityce to była dyktatura Piłsuidskiego, jak sejm zaczął się za bardzo mądrzyć to pewnego majowego dnia zebrał wojsko i pogonił chłopczyków do piaskownicy. Teraz też by się tak przydało.